tak KaniusiaO
Printable View
tak KaniusiaO
Jak na szaleństwa, to mile widziane będą nieużytkowe;)
Cover ma być czysty, bez drobinek, masy perłowej itd, dobrze dopasowany do odcienia naturalnej płytki / karnacji i wycieniowany.
Graffiti ma swojej ofercie również klasyczny cover;)
Tak Kasiunia, są to szpice:D
hejka:-) temacik faktycznie fajny..nie brałam jeszcze nigdy udziału w żadnym konkursie internetowym i może właśnie przyszła pora na mnie tez?:-) zawsze mozna próbowac:-)
Sarmonku dziękuję ;) Pytam dlatego bo pani Joanna prowadzi sklep z produktami Graffiti i ten z opilkami jest świetny :) Dlatego myślałam że jest jakiś wyjątek :P Ale dobrze wiedzieć że w sprzedaży mają także czyste coverki :)
ooo, dużo czasu i fajnie, że na jednej dłoni, :* coś się wykombinuje :)
Mariolko obawiam się że nie tym razem gdyż aktywność musi wynosić 7% a z tego co widzę to twój pierwszy post :) Ale nie marty się na naszym forum co chwilę jest jakiś konkurs więc będziesz miała okazję się wykazać :) A tak w ogóle to witam serdecznie ;)
Ale zainteresowanie tematem!!!!!!!! super będzie o co i z kim się ś:D:o:*:wow::cwaniak2:cigać w stylistykach!
bardzo fajny konkursik:)
o jejciu;-( to baaardzo mi przykro:-(((( a sorki ze tak zapytam ale dopiero zaczęłam korzystac z tego forum ,co nalezy robic zeby miec taka aktywnosc? i jak to można sprawdzać? to dziewczyny zazdroszczę wam bo temacik naprawdę fajny:-) życzę powodzenia:*
wchodzisz w swój profil, następnie w zakładkę system punktów i tam masz aktywność :)
a żeby mieć aktywność trzeba być aktywnym :D he he czyli udzielać się na forum :)
konkursów u nas dużo więc spokojnie - na pewno załapiesz się nie na jeden ;)
Ja tez bym sie skusiła na konkurs lecz... jestem tu od niedawna, wiec nie moge :( czekam na nastepny i powodzenia zycze wszystkim
ja też nie wezmę udziału, bo mam za małą aktywność (ostatnio mam problemy lokalowe:( dopiero co zrobiłam remont, a w styczniu będę musiała zmieniać lokal), ale mimo tego chciałabym wiedzieć czy można tylko jedną pracę wysłać?
Dziewczyny nie smucimy się nie samym konkursem forum żyje:)
zobaczcie w archiwum ile konkursów było pomyslcie ile będzie i jakie atrakcje dla Was mamy:)
no uszy do góry raz raz bez narzekania!:)
na pewno postaram się być aktywniejsza:*
o jaki fajny temat wezmę udział - burza pomysłów :D
No niestety ja równiez aktywności raczej nie nadgonię :( więc chyba poczekam na następny konkurs....
ahh ja chyba juz dzisiaj zrobie bo moje paznokcie zelowe sciagnelam ale musze czekac do 19 az Kinia pojdzie spac a potem heja :p heheh
wiecie co...jezeli wszyustkie piszace ze chetnie wezma udzial w konkursie...wysla prace...to juz widze ten ogrom i jury bedzie mialo co robic....no i nasze oczeta beda mialy sie czym nacieszyc hihi super..:D
super konkurs :skacze:
nigdy nie bralam udzialu w zadnym konkursie to moze teraz sie skusze.(jesli czas mi na to pozwoli:().
super temat!
a kiedy będzie jakiś konkurs dla szkoleniowców? czuję się dyskryminowana.. buuu....
pomyślimy pomyślimy :) tak naprawdę to zależy od Was instruktorów, czy frekwencja dopisze :D
A ja wlasnie teraz wyslalam moja prace :skacze: juz chce to miec za soba :D ale sama z siebie jestem dumna ze cokolwiek wyszlo z mojej wizji :leze::leze: