tak KaniusiaO
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
nr 6
nr 7
nr 8
nr 9
nr 10
nr 11
nr 12
nr 13
nr 14
nr 15
nr 16
nr 17
nr 18
nr 21
nr 22
nr 23
nr 24
tak KaniusiaO
Jak na szaleństwa, to mile widziane będą nieużytkowe![]()
Cover ma być czysty, bez drobinek, masy perłowej itd, dobrze dopasowany do odcienia naturalnej płytki / karnacji i wycieniowany.
Graffiti ma swojej ofercie również klasyczny cover![]()
Tak Kasiunia, są to szpice![]()
hejka:-) temacik faktycznie fajny..nie brałam jeszcze nigdy udziału w żadnym konkursie internetowym i może właśnie przyszła pora na mnie tez?:-) zawsze mozna próbowac:-)
Sarmonku dziękujęPytam dlatego bo pani Joanna prowadzi sklep z produktami Graffiti i ten z opilkami jest świetny
Dlatego myślałam że jest jakiś wyjątek
Ale dobrze wiedzieć że w sprzedaży mają także czyste coverki
![]()
ooo, dużo czasu i fajnie, że na jednej dłoni,coś się wykombinuje
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
Mariolko obawiam się że nie tym razem gdyż aktywność musi wynosić 7% a z tego co widzę to twój pierwszy postAle nie marty się na naszym forum co chwilę jest jakiś konkurs więc będziesz miała okazję się wykazać
A tak w ogóle to witam serdecznie
![]()
Ale zainteresowanie tematemsuper będzie o co i z kim się ś
cigać w stylistykach!
bardzo fajny konkursik![]()
"Pasja jest to coś, co się uprawia. Angażuje się w to całe serce, kocha się to i dopieszcza. Chce się w tym zatracić, temu poświęcić i w końcu podzielić z innymi''[/COLOR]
o jejciu;-( to baaardzo mi przykro:-(((( a sorki ze tak zapytam ale dopiero zaczęłam korzystac z tego forum ,co nalezy robic zeby miec taka aktywnosc? i jak to można sprawdzać? to dziewczyny zazdroszczę wam bo temacik naprawdę fajny:-) życzę powodzenia![]()
Ja tez bym sie skusiła na konkurs lecz... jestem tu od niedawna, wiec nie mogeczekam na nastepny i powodzenia zycze wszystkim
ja też nie wezmę udziału, bo mam za małą aktywność (ostatnio mam problemy lokalowedopiero co zrobiłam remont, a w styczniu będę musiała zmieniać lokal), ale mimo tego chciałabym wiedzieć czy można tylko jedną pracę wysłać?
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
Dziewczyny nie smucimy się nie samym konkursem forum żyje
zobaczcie w archiwum ile konkursów było pomyslcie ile będzie i jakie atrakcje dla Was mamy
no uszy do góry raz raz bez narzekania!![]()
na pewno postaram się być aktywniejsza![]()
o jaki fajny temat wezmę udział - burza pomysłów![]()
No niestety ja równiez aktywności raczej nie nadgonięwięc chyba poczekam na następny konkurs....
wiecie co...jezeli wszyustkie piszace ze chetnie wezma udzial w konkursie...wysla prace...to juz widze ten ogrom i jury bedzie mialo co robic....no i nasze oczeta beda mialy sie czym nacieszyc hihi super..![]()
super konkurs![]()
nigdy nie bralam udzialu w zadnym konkursie to moze teraz sie skusze.(jesli czas mi na to pozwoli).
a kiedy będzie jakiś konkurs dla szkoleniowców? czuję się dyskryminowana.. buuu....
pomyślimy pomyślimytak naprawdę to zależy od Was instruktorów, czy frekwencja dopisze
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)