Ja odpuszczam sobie nie bede miała czasu uklepać....
Printable View
Ja odpuszczam sobie nie bede miała czasu uklepać....
fajny konkurs szkoda że dopiero zawitałam do tego forumowego grona:-)
łał zauważyłam że mam szanse na konkurs tylko bym musiała się trochę poudzielać:-) nawet nie wiedziałam że się hjuż tu rejestrowałam no ale to tak jest jak się klika na kilka forach hahahah:]
próbowałam wczoraj robić...ale nic nie wychodziło...to chyba za głęboka woda jak dla mnie...
ja tez podchodzilam do tematu, jak siedzialam w kącie swoim to wydawalo mi sie nawet fajne., ale jak podeszlam z tym do okna zeby w swietle dziennym popatrzec to sie za glowe zlapalam i chwilowo odeszly mi wszystkie checi:D
Spróbuję podejść, pomysł mam, ale nie wiem jak z aktywnością... Ktoś mi powie czy się załapię?
Zapowiada się luźnty tydzień to mogłabym coś zgrzebnąć...
łapiesz się, działaj:)
i kolejny konkurs w którym niestety nie mogę wziąć udziału ... szkoda już nie mogę się doczekać na prace innych i na konkurs w którym będę mogła brać udział :D
Będę próbować, bo tydzień mi się zapełnia i jeno czwartek sie ostał...ale jeszcze przyszły tydzień jest :D i specjalnie już sobie żelki zamówiłam transparentne :lol:
Ja właśnie nie mam transparentnych żeli, ale będę coś próbowała wymyślić innego, aby tylko starczyło czasu, bo już mały pomysł mam :)
Moja praca właśnie została wysłana :) Nie wyszła tak jak chciałam ale niech będzie :)
ja dzis zasiadam do pracy bo mam pomysła ;)
sztynka transparentnych?? to ma byc witraż chyab ze ja czegos nei zrozumialam:o
dobrze Paulka, żel transparentny...czyli jakiś kolorowy ale przezroczysty czyli inaczej witrażowy... i gdy go nałożymy na pazurka to będzie efekt witrażu..może coś domalować i będzie witraż na bank ^_^
pokażę Wam co kupiłam specjalnie na ten konkurs...
niestety sie nie przydały, bo nie mogłam tego wszystkiego ogarnąć :P
pomysl mam,modelka jest, dzien umowiony ..... oby tylko wyszlo :D
Mimo komplikacji -wyslalam...
Podjelam kolejna probe, na poczatku nawet wszystko szlo w miare gladko, zdobienie tez nawet ok a efekt koncowy niezadowalajacy...:( jak zwykle.
Zrobie paznokcie, a potem ciagle cos poprawiam, maluje czy piluje i na koniec wychodzi kiszka...Oj czasem to mam ochote to wszystko w kat rzucic:huh:
No ale sprobowalam mimo trudnosci, zawsze to cos...
Mam zamiar coś wymodzić na majówce :) pomysł jest jako taki, ale pewnie wykonanie jak zwykle fatalne będzie :) hehe
Paulka kochana żele transparentne, czyli półprzezroczyste takie, inaczej właśnie witrażowe. Chciałam zrobić takimi, ale nie dojdą mi przed czasem, dlatego zrobię ręcznie he he zamierzam także w majówkę wymodzić:D
a ja dzis szczerze probowalam ;/ i musialam je sciagnac przed zakonczeniem... naszkicowalam sobie wzor na kartce i jest super jak dla mnie tylko brak pomyslu z tłem;/ i musze cos najpierw wymyslec co tlo aa potem działać
aaa jednak cos mi chyba wpadło do głowy trzeba sprobowac dalej
Ja sie chyba jednak nie wyrobie:(
Ja dziś robiłam podejście, ale napatoczyła mi sie klientka i musiałam pozbyć się szkieletów, bo i tak połamałam :(
Pewnie też w majówke będę działać, bo nie wiem jak się ogarne z czasem...
ja dzis wyslalam prace...
kurcze nie sadzilam ze to takie trudne bedzie;/
ja wlasnie wyslalam ,ale jestem niezadowolona ,coz w glowie to zawsze tak pieknie wyglada ,gorzej jest jak wszystko chce sie przeniesc na pzurki i nie do konca wychodzi :/:
No ja tam już :cwaniak2::cwaniak2: chętnie zobaczę co udziergałyście :)
Jestem niezmiernie ciekawa w jaki sposób zmierzyłyście z tym wyzwaniem :D