Może i ja coś skrobnę ... Zobaczę jutro jakie będę miała samopoczucie?
Printable View
Może i ja coś skrobnę ... Zobaczę jutro jakie będę miała samopoczucie?
Kurcze prace przesłać nalezy do 17 ... Może zdążę :D Bo chce na ten konkursik coś wyskrobać :D
Właśnie wysłałam moje wypociny :leze: proszę o informację czy doszły i czy się dostały :huh:
Ja również wysłałam klientkowe,bo akurat miałam mozliwość poszaleć z pastelem;)Ciekawa jestem czy się zakwalifikują:/:
a ja dostalam informacje zwrotna od razu na drugi dzień :) bo wysylalam kolo 12 w nocy ;p hehehe i tez robilam na klientce, bo moje paznokcie sa juz tak dobite ze szok, zreszta w pracy nie moge piec zobionych paznokci
I poszła jeszcze jedna z moimi pazurkami;)
Jeszcze jedną posłałam :D Edit jesteś moim faworytem :ok: zawsze zrobisz coś ślicznego
kasiulka81 dzięki:love::kwiatek: na krótkich to nic ciekawego nie potrafię wymyśleć;)ale zawsze warto spróbować;),bo kto nie próbuje ten nic nie zyskuje a ja strasznie lubię tę adrenalinke podczas czekania na wystawienie wszyskich prac:yess:
1 potwierdzenie juz dostałam :) wysłałam 2 prace mam nadzieje ze się zakwalifikuje :)
Ja wysłałam już jedne i biorą udział :D
W tym tygodniu mam drugą chętną na takie pazurki :skacze:
tylko ja caly czas w tyle !?
mam nadzieje ,ze w srode sie uda :D
hahah no dobre sobie miały byc krótki użytkowe a ja zrobiłam szpice i wysłałam ,a teraz doczytałam .Kto nie ma w głowie :glupek: W takim razie prosze o wycofanie mojej pracy tej co wysłałam z konkursu ;)
---------- Dodano o godzinie 21:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:03 ----------
wysłałam prace z prawidłowa długoscia za pierwszym razem dostałam potwierdzenie że praca dotarła a za drugim nie... Co sie dzieje ??
Elizabeth - bez stresu, ja też raz dostałam od razu odp. automatycznie, raz dopiero kolejnego dnie, myślę że to normalne i nie masz się co denerwować :) Ja też wysłałam pierwszą pracę na swoich użytkowych szpickach, ale nie dostały się bo chyba jednak były za długie :(
ja jeszcze dzis zrobie na konkurs 3 pazurki a potem bede wybierala ktore mam wyslac, chyba bedzie dylemat...
ja zrobilam i bardzo mi sie podobaja, ale niestety aparat nie wylapuje mi tych jasnych kolorkow, nie wiem dlaczego, ale paznokcie na focie wygladaja jakby bez koloru, siwe:/:
mimo,ze na zywo wygladaja fajnie, to na zdjeciu lipa totalna i na konkurs sie nie nadaja:(
mam nadzieje, ze jeszcze cos innego zdarze zrobic;)
a ja dzisja w nocy wpadłam na 2 pomysły;d w weekend czeka mnie robota;DD
ja chyba rezygnuję...raczej się nie wyrobię :/:
Ja jedne zrobilam ;) Teraz tylko zdjęcie wysylam i potem drugie robie :P
uf zrobilam, nie takei jka chcilam ale te mi sie podobaja, dwie prace wybrane, zaraz siadam wybierac zdjecia i wysylam:)
poszły 2 prace, rehabilitacja przebiegla pomyślnie:)
wyslalam dwie prace a tylko jedno automatyczne potwierdzenie dostalam...zeby nie bylo ze ktos pomysli ze wyslalam e-maila dwa razy przez przypadek... :/:
---------- Dodano o godzinie 12:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:14 ----------
jupi jej!! moje obie prace wezma udzila w konkursie:):):):):)
Kurcze a ja znowu na ostatnia chwile mam robić ? o nie jutro biorę sie do roboty oby w nocy przyśniła mi się jakaś koncepcja hehe
zrobilam :yess: i wlasnie wyslalam!
Ja śmigam w sobotę drugą pracę he he , też na ostatnią chwilę. Ale nie ma to tamto, robię !
Ja też jedne właśnie wysyłam :)