Może i ja coś skrobnę ... Zobaczę jutro jakie będę miała samopoczucie?
Może i ja coś skrobnę ... Zobaczę jutro jakie będę miała samopoczucie?
Kurcze prace przesłać nalezy do 17 ... Może zdążęBo chce na ten konkursik coś wyskrobać
![]()
I'm Sexy and I know It
Ja również wysłałam klientkowe,bo akurat miałam mozliwość poszaleć z pastelemCiekawa jestem czy się zakwalifikują
![]()
a ja dostalam informacje zwrotna od razu na drugi dzieńbo wysylalam kolo 12 w nocy ;p hehehe i tez robilam na klientce, bo moje paznokcie sa juz tak dobite ze szok, zreszta w pracy nie moge piec zobionych paznokci
I poszła jeszcze jedna z moimi pazurkami![]()
kasiulka81 dziękina krótkich to nic ciekawego nie potrafię wymyśleć
ale zawsze warto spróbować
,bo kto nie próbuje ten nic nie zyskuje a ja strasznie lubię tę adrenalinke podczas czekania na wystawienie wszyskich prac
![]()
1 potwierdzenie juz dostałamwysłałam 2 prace mam nadzieje ze się zakwalifikuje
![]()
Ja wysłałam już jedne i biorą udział
W tym tygodniu mam drugą chętną na takie pazurki![]()
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
tylko ja caly czas w tyle !?
mam nadzieje ,ze w srode sie uda![]()
hahah no dobre sobie miały byc krótki użytkowe a ja zrobiłam szpice i wysłałam ,a teraz doczytałam .Kto nie ma w głowieW takim razie prosze o wycofanie mojej pracy tej co wysłałam z konkursu
---------- Dodano o godzinie 21:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:03 ----------
wysłałam prace z prawidłowa długoscia za pierwszym razem dostałam potwierdzenie że praca dotarła a za drugim nie... Co sie dzieje![]()
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 10-06-2012 o 21:38
ja jeszcze dzis zrobie na konkurs 3 pazurki a potem bede wybierala ktore mam wyslac, chyba bedzie dylemat...
ja zrobilam i bardzo mi sie podobaja, ale niestety aparat nie wylapuje mi tych jasnych kolorkow, nie wiem dlaczego, ale paznokcie na focie wygladaja jakby bez koloru, siwe
mimo,ze na zywo wygladaja fajnie, to na zdjeciu lipa totalna i na konkurs sie nie nadaja
mam nadzieje, ze jeszcze cos innego zdarze zrobic![]()
a ja dzisja w nocy wpadłam na 2 pomysły;d w weekend czeka mnie robota;DD
ja chyba rezygnuję...raczej się nie wyrobię![]()
Ja jedne zrobilamTeraz tylko zdjęcie wysylam i potem drugie robie
![]()
I'm Sexy and I know It
uf zrobilam, nie takei jka chcilam ale te mi sie podobaja, dwie prace wybrane, zaraz siadam wybierac zdjecia i wysylam
poszły 2 prace, rehabilitacja przebiegla pomyślnie
wyslalam dwie prace a tylko jedno automatyczne potwierdzenie dostalam...zeby nie bylo ze ktos pomysli ze wyslalam e-maila dwa razy przez przypadek...
---------- Dodano o godzinie 12:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:14 ----------
jupi jejmoje obie prace wezma udzila w konkursie
![]()
Ostatnio edytowane przez Paulka ; 13-06-2012 o 12:05
Kurcze a ja znowu na ostatnia chwile mam robić ? o nie jutro biorę sie do roboty oby w nocy przyśniła mi się jakaś koncepcja hehe
zrobilami wlasnie wyslalam!
Ja śmigam w sobotę drugą pracę he he , też na ostatnią chwilę. Ale nie ma to tamto, robię !
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
Ja też jedne właśnie wysyłam![]()
I'm Sexy and I know It
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)