witaj Kornelia ;)
Printable View
witaj Kornelia ;)
:macham:Witajcie :D
Jestem samoukiem, aczkolwiek pazurki robię tylko na własny użytek:)
Akrylem zajmuje się od roku, ale robię kilka błędów technicznych :/:. Mam nadzieję, że troszkę się u was podszkole:D
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.:przytul:
:kwiatek: Witam wszystkich serdecznie. od razu się przyznaje ze nie za często bywam na komputerze ale jak tylko mam więcej czasu to staram się wszędzie na chwilkę looknoć :) :(
Mam na imię Monika, mam 18lat :soczek: kocham pazurki od najmłodszych lat, zajmuję sie jak narazie doszkalaniem samej siebie i robię u mnie w małym miasteczku pazurki, dziewczyną na studniówki wesela itd :P
Jeśli chcecie zobaczyć moje prace to zapraszam serdecznie do mnie na mojego bloga... :yess::love:Paznokcie - wizytówka każdej Kobiety... Prosze o szczere komentarze... :) Zapraszam - bloog.pl :love:jesli macie jakies uwagi to piszcie smiało co bycie zmieniły w moich pazurkach i wogóle, bo poto załozyłam bloga aby dzielić się pomysłami i aby wprawione kobietki mi mogły coś tam podpowiedzieć :)
Pozdrawiam, będę się starała być tu jak najczęściej... :)
:macham:
witajcie:kwiatek: świetny wybór
witamy:*
Witam :skacze: i życzę odjechanego wejścia w 2010 Rok i by jego 12 miesięcy były owocne w nowe pomysły i inspiracje w stylizacji pazurków :*
witamy :* i nawzajem ;)
Dziękuję :*
witam wszystkich :D niedawno sie tutaj zarejestrowalam i juz mi sie podoba, pazurki to moja ogromna pasja :D
witam Was kobietki! :)
a tak przy okazji to udanego sylwestra :tancze:
witajcie:kwiatek::D
Przed chwilą zalogowałam się na tym forum a teraz pora się przywitać.
Witam wszystkich.
Mam na imię Ilona, mam 26 lat.
Mam nadzieję że będę mogła liczyć na waszą pomoc i obiektywną ocenę.
Sama jeżeli tylko będę w stanie to też postaram się pomóc.
serdecznie witamy i miło nam ze wybrałas własnie TO forum... postaramy sie pomóc i równiez skorzystamy z Twoich rad.
na pewno będziesz zadowolona że do nas dołączyłas, ale przestroga moja jest taka że ludzie tu "szaleją" i stają sie nałogowcami w pozytywny tego słowa znaczeniu :)
Witamy:)
Witam wszystkich.
Dopiero dziś "wpadałam" na to forum i bardzo się cieszę, ż Was znalazlam.
Paznokciami zajmuję się od niedawna i starsznie mnie wciągnęły. Narazie się uczę na swoich i koleżanki pazurkach, ale z czasem gdy już poczuję się w tym mocniejsza mam nadzieję, że będzie więcej chętnych na paznokcie mojej roboty ;))
Postaram się aktywnie uczestnicyc na forum :))
Iwona
witamy :* :*
Witamy nowa forumowiczke. Czuj sie jak u siebie;)
Witamy, witamy wszystkich nowych uczestników forum :)
:) Jest nas coraz to więcej i więcej :)
Witam wszystkie pazurkomaniaczki.
Na imię mam Aneta i miło mi jest przyłącztć do Waszego grona.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
POZDRAWIAM
również życzymy:) i serdecznie witamy:)
Witam! Właśnie dziś z Nowym Rokiem postanowiłam dołączyć do forum :)
Pazurki to moje hobby, maluje je od kilku lat, a żele zaczełam robic dopiero jakies dwa miesiące temu, ucze sie na sobie ;p
pozdrawiam :)
Lepiej nie moglas trafic! Witamy serdecznie! :)
Witam Was! :)
Mam na imię Sandra w tym roczku będę miała 22 latka, stylizacją paznokci zajmuję się od około 3 lat. Jestem z Torunia :)
Mam nadzieję, że na tej stronie nie tylko będę się dobrze bawić ale i czerpać wiele nowych pomysłów potrzebnej do mojej pracy :)
witamy :* :*
Witamy serdecznie :)
Witam Kobietazpazurem :)
witam :D
Witamy dziewczyny:D napewno wam sie spodoba to forum :) moze sie niezle wciagnac:skacze::skacze::skacze: my jestesmy zakoffane w nim po uszy:love::love:
Witam wszystkich cieplutko w tę zimową pogodę;] i pozdrawiam.
witamy serdecznie na forum :kwiatek:
No to prawda, ja już się powoli zakochuje w tym forum, na prawdę tu jest miła atmosfera a nie jak na innych forach :) Zazdrością ludzie pałają...
Miło u Was. Cieszę się, że tu trafiłam. Serdecznie witam i zabieram sie do nauki od Was. Pozdrawiam cieplutko z odrobiną śniegowej kołderki..
Czesc Aneczko...witamy Cie bardzo serdecznie ze trafilas do grona maniaczek pazurkowych..:)
to maniactwo,Annomonko mam odkąd Cię:D znam..;-)
Witam wszystkim. Dołączyłam tu niespodziewanie ale bardzo się cieszę. Mam na imię Małgorzata i zajmuje się paznokciami żelowymi od niedawna wczesniej robiłam paznokcie akrylowe. Narazie jestem samoukiem ale w najblizszym czasie chce pojsc na kursc zeby sie doszkolic. Pozdrawiam i mam pytanko: czego przyczyna moze byc ze odpryśniecie zelu z plytki paznokcia? Dodam, że wszystko robie dokladnie i wydaje mi sie ze dobrze. Proszę o rady. :)
hej:przytul:
biedroneczko przejrzyj forum dokładnie z pewnością znajdziesz tam odp. na swoje pytania ;)
Witam wszystkich ...
Zajmuje się paznokciami jakieś 5 lat , na początku tylko dla zabawy teraz bardziej na poważnie ....
Pozdrawiam :kwiatek::jupi: