Ja używam tego nabłyszczacza z modeny, i z tego co pamiętam to w lampie nie świeci:). Dlatego jak chce" zabłysnąć:D" w świetle uv to maluje pazurki dodatkowo lakierem z allesandro.
Jak będę robiła następne pazurki to sprawdzę i Wam napisze.:ok:
Printable View
Ja używam tego nabłyszczacza z modeny, i z tego co pamiętam to w lampie nie świeci:). Dlatego jak chce" zabłysnąć:D" w świetle uv to maluje pazurki dodatkowo lakierem z allesandro.
Jak będę robiła następne pazurki to sprawdzę i Wam napisze.:ok:
ja czekam na swoja przesyłkę:)
zamoiwlam próbkę tego nowego żelu z callcium zobaczymy zdam wam relacjeee:)
jedyny moj problem z modena to kipienie zeli kolorowych:(
używa któraś z Was kleju z modeny ?
Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci
Dziewczynki, nabłyszczacze tutaj -> http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...czanie-15.html
Hej.
Dziewczyny używające białego żelu modeny- po ilu warstwach biały wam kryje w pełni? Nie wiem czy to od pogody czy od czego, ale muszę nakładać po 3 warstwy i to czasami mało. Mam wrażenie, że jak go kupiłam to ze 2 to był max. Może od ciepła, czy coś? Ogólnie mam jakieś dziwne wrażenie co do niego. Lampy nowe, warstwy cienkie a potrafi się nie utwardzić. I muszę wracać do reni, żeby nie trwało to wieki :(
hej ja kupiłam biały kiedyś na próbe ale średnio kryje. nie jestem z niego zadowolona
ja z bialego rowniez sredniio jestem zadowolona
z tego co pamiętam, to ja na biały nie narzekałam, ale znalazłam inny, który mi bardziej odpowiada/ł ;)
ja nie wiem, uzywam bieli modeny i caly czas jestem zadowolona:D kryje jedna warstwa bez problemu;/ nawet przy pogodzie niekozystnej wszystko gra.:)
dziewcyzny mam pytanie kupilam zelik gruntujacy:)
nalozylam cienka warstwe ale pozneij chialam robic frencha to wsyztsko mi splywalo chodzi mi o bialy zel..
przecieracie pozneij po tym gruntujacym clreanerem?
malutkaistotka, ja daje gruntujący ale tylko na naturalną a później jeszcze jedna warstwa zelu clear, ale cieniutka, dpoiero później daje biały nie przecieram nic. ale jak kto lubi, ja np nie lubie robic frencha bez dyspresyjnej, a jak mam lepką warstwe to jakoś lepiej mi sie przeciera usmiech.
Gorzkajakmokka ja Ci moge polecić żel biały z golden nails, konsystencja średnio gęsta, biel świetna i cena tez nie wygórowana
Golden-Nails :: French White - 5ml
Dziękuję ślicznie za informacje. Dzisiaj przy okazji zakupu frezarki wzięłam na wypróbowanie żel z Black Diamond bo był w kuszącej cenie i całkiem przyjemny. Jak dla mnie lepszy niż modeny. Taki gęścioszek porównując.
dziekuje za odp:) to teraz bede wiedziala ze tylko na naturalka kladzie ze gruntujacy:)
dobrze wiedziec:)
a u mnie 2warswty bialego klade zeby krylo:)
ale i tak wycwanilam sie robie po 2pazurki i do lampy wtedy nic mi nie splywa:) po 30sek zeby sie delikatni eutwardzil i tyle:0
Czy ktoras z Was ma juz moze nowy kolor z modeny FRESH MINT ???? :)
Jesli macie to prosze bardzo o zdjecie na pazurkach , bo nie do konca jestem przekonana czy to to, czego szukam:)
ja zamowilam ael jeszcze nie uzywalam mam tylko kolor na probniku:) jak chcessz moge wstawic:)
Malutkaistotka ja poproszę o foto :)
Dziewczyny, czy któraś ma może foto jak wygląda na pazurkach Milky Pink Modeny?
proszę fresh mint :) kupowałam go w tamtym roku i w sumie żałuje że go sprzedałam...
http://pliki.wzorki.info/images/AgN.jpg
Czy któraś z Was przetestowała nowy żelik z modeny z calcium? Ja właśnie zamówiłam i czekam na paczuszkę.
ja wczoraj próbowałam ale tan gel Strong Builder Clear - jest dość fajny na warstwę budującą , bardzo gęsty, nie rozlewa się na szablonie.
stefcia92- pozniej powiedz jak sie trzyma bo chce sobie zamowic.. bo mam niestety zel z silcare affinity i zapowietrza mi sie a z modeny nigdy mi sie niezapowietrzaly
ja rowniez poprosze o zdjecie na probniku i dziekuje bardzo za te na pazurkach :)
mysle,ze to jest dokladnie ten kolor o ktory mi chodzi :) taka pastelowa mieta :D
a moze ktoras z Was ma jeszcze MANGO na zdjeciu ??:)
Stefcia, o ja głupek... ja mam ten kolor... i to na próbniku! :skacze: Nazwa mnie zauroczyła i zgłupiałam :wstydek: Muszę przyznać, że jest cudny! :P