a ja mam ochote na truchawe albo kokosa te cudo?Lakier Do Paznokci i Wzorków 15ml - MATOWY NR 00 Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci do metody konad bedzie ok?
a ja mam ochote na truchawe albo kokosa te cudo?Lakier Do Paznokci i Wzorków 15ml - MATOWY NR 00 Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci do metody konad bedzie ok?
Jeszcze nie zdążyłam przetestować do konada ale zaryzykowałam i kupiłam. Chorowałam na matowy czarny bo w avonie widziałamNa początku jak malowałam tym lakierem paznokcie to myślałam, że w modenie się pomylili bo był jak zwykły czarny dopiero jak wysechł stał się matowy
Ogólnie jest stosunkowo trwały mam go od paru dni na stopach i jestem bardzo zadowolona.
Zamówiłam ostatnio właśnie ten czarny mat i ogólnie jest gęsty odbija ale nie wychodzi czarny tylko taki hmmm blady (foto niżej) Mam wrażenie ze lakiery z Avonu lepiej odbijają
Mam też cover i jest rewelacyjny dobrze ze posłuchałam opinii dziewczyn
QF też mi odpowiada
przytulanka86 no faktycznie blado wyszły te pieczątki zupełnie jak by innym kolorem robione
a tu nowość w modenie Gel Strong Builder Blue 50g Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci, jak ktoś przetestuje niech da znać
no i na cholerę ja kupiłam zwykły budującyczekam na recenzję to również się zaopatrzę
![]()
no no to pewnie coś w stylu galaretki z PB PerfectBeauty wszystko do paznokci - CRYSTAL Builder Clear 30g
podejrzewam, że to jest "ten sam" co w Nails Company - z dodatkiem wapna co przyspiesza regenerację płytki i konsystencji galarety
a niebieskie zabarwienie sprawia podbicie koloru...
jeśli tak to rzeczywiście dobry żel
zapowiada się ciekawie ten żel, na pewno się skuszę przy następnych zakupach
kurcze a ja sie pospieszylam z zakupem ;/ kupilam uv wczoraj robilam kolezance i musze przyznac ze fajnie sie pracujedodam foto
zelik uv z koralem modeny .Cos mi jakos chyba nie wyszly;/
tu inne foto moze bardziej widocznetyle czasu nie robilam pazurkow i albo mi sie wydaje albo sa kulfoniaste
wy tez to widzicie?
nie piszemy post pod postem ! Używamy opcji 'Edytuj' !
no tak deczko za gruba linia włosa
smuklejsze krawędzie boczne
i wysoki french potęguje ten efekt
ale ogólnie czysto i schludnie
dziewczyny czy ja się wrzuci hybryde modeny to czy ona troche zgęstnije? Bo nigdy tego nie robiłam?
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
aby nie było widać odrostu
a french miał ładne proporcje
używa się covera - spróbuj a zobaczysz jakie dobrodziejstwo![]()
syrenko ale jak wrzuci? bo chyba nie czaje![]()
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ ŁŁŁŁ Hurtownia Produktów Do Stylizacji Paznokci .......... Niech ktos mi powie czemu nie mam klientek zeby zarobic na ten zel... w ogole czemu ja nie jestem milionerem ?![]()
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
wrzucić do lodówki- chyba ucieło mi sie słowo
Bo hybryda modeny mi sie rozpływa-szok
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
mi tez sie leją strasznie rzadkie są, ale do lodówki ich nie wkladałam hmm![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Dziewczyny i co ja mam robić z tymi bąbelkami powietrza? W żelu modeny widzę je już w pojemniczku i na pędzlu. Nie wiem co z nimi robić![]()
Wie ktoś czy nabłyszczacz z Modeny "świeci" w uv? Moje klientki nie lubią i szukam takiego bez fioletowej poświaty
ilonkjapazurek - nie mam pojeciamoże zareklamuj go powiedz klientkom ze chroni płytkę
tak jak pisze producent- i czekam na recenzje jestem bardzo ciekawa nie długo bd robić zamówienie , może sie skusze.
he he dobre pytanie
Gorzkajakmokka - któraś już o tym tutaj pisała. mieszasz żel w pudełeczku? staraj sie nakładać go w taki sposób aby nie odrywać pędzelka od pazurka.
Hania31n - osobiście nie używam ale nie wydaje mi się żeby świecił, napisz do producenta na pewno odp![]()
Gorzkajakmokka nabieraj żel ze środka pojemniczka a nie przy ściance pojemniczka, wkładasz pędzelek pionowo do pojemnika i nabierasz żel jednym szybkim zdecydowanym ruchem bez zadnego merdania w żelu, następnie żel rozprowadzaj na paznokciu trzymajac pedzelek równolegle do paznokcia i po wierzchu żelu pracujesz włosiem bez odrywania, jeśli jakiś pęcherzyk ci się pojawi to staraj się go ściągnąć na bok pazurka w trakcie rozprowadzania żelu, ale żadnych drastycznych ruchów nie rób, nie próbuj wbijać pędzelka w żel bo to jeszcze gorzej ,albo na dół ściągasz ten pęcherzyk w zależności gdzie masz bliżej, moja instruktorka mi taki sposób pokazała i wierz mi że to działa
Polecacie firmę Modena, a cy ktoś używał tego nabłyszczaczahttp://www.modenanails.pl/pl/p/Zel-Quick-Finish-Nablyszczajacy-DUZY-15ml-/184 ?
Tak, używałyśmy i na wątku jest sto wypowiedzi na jego temat. Jest dobry-polecam, choć znam kilka lepszych.
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
sztynka a z jakich firm polecasz nabłyszczacze? ja mam teraz z modeny i nie do konca jestem z niego zadowolonamoze byc na pw
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)