Witamy na naszym forum:).
Niestety chwilowo nie będziesz mogła utworzyć albumu. Musisz uzbierać odpowiednią liczbę postów. Zapraszam do lektury regulaminu.:)
Printable View
szkoda że nie można tu dziękować.. ale dziękuję bo ominęło mnie to, jak zakładałam album to już trochę pisałam i nie miałam problemu:)
Witam wszystkie koleżanki :)
Mam na imię Beata i mam 27 lat. Pazurkami zajmuje się od kilku miesięcy.
Nie posiadam kursu, więc robię je tylko sobie. Staram się dużo czytać na ten temat i oczywiście dużo ćwiczę. :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Witaj na forum :hi: :kwiatek:
AHA...DZIEKI:) Ja mam 19 latek i pazurkami zajmuje sie od roku nie mam kursow tylko robie w domku sobie i znajomym ale od piatku zaczelam juz studium kosmetyczne wiec za 2 latka bede juz dyplomowana jesli dobrze mi pojdzie;)) uwielbiam pazurki spedzam na stronach poswieconych pazurkom duzo czasu i tak natknelam sie na to forum:)) pozdrawiam wszystkich
witamy cię ksenka:)
Witam serdecznie wszystkich :) :macham:
Witamy serdecznie :*
witam wszystkich :)
mam na imie Natalia jeszcze sie ucze jako technik uslug kosmetycznych zostal mi jeszcze tylko rok :) pozdawiam wszystkich :*
Witamy :kwiatek:
Witam wszystkie forumki:))
mam na imie Asia, jestem z Wrocławia i tak jak wiekszosc z Was zajmuje sie pazurkami:)))
w miarem ozliwosci bede do Was zagladac:)
Tak Iza, to ja:))
:skacze::skacze: :papa:
witamy:)
Witam Was dziewczyny...no i Panow rowniez :)
mam na imie Agnieszka, mieszkam w Niemczech...
jestem juz na innym forum jak klubowicz ale tematy tam sa zupelnie w druga strone niz na Waszym forum a dokladniej chodzi mi o forum motoryzacyjne ;)
przeczytalam juz kilka tematow z Waszego forum :)
przygode z paznokciami mialam juz kilka lat temu ale tylko jak obserwator u przyjaciolki...teraz to skrobie cos sama dla siebie :)
najgorzej wychodzi mi frencz a dokladniej ta okropna linia usmiechu :( nie umiem jej zrobic ;(
fajne to Wasze forum :)
pozdrawiam
Witaj u nas:kwiatek: troche potrenujesz i będzie ci szło coraz lepiej:) ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć! pooglądaj jeszcze trochę filmików wideo z naszego forum to może pomogą Ci w dojściu do perfekcji i opanowaniu idealnej linii uśmiechu:)
Witam witam
te forum jest super napewno się tu sporo nauczysz, tak jak ja :D :D :skacze: :skacze::skacze:
Witam
Mm na imię Aneta.Pazurkami zajmuję się od 5-ciu lat. Mam salon stylizacji paznokci i sklep z art. dla kosmetyczek.Witam i pozdrawiam wszystkich:macham:
Dzie ń do bryyy :) bardzo fajne forum, miło dołączyć :)
Witamy:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam bardzo serdecznie nowe forumki :D
hey hey:)
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:02 ----------
mam pytanko jesli mi akryl nie zasycha to wina akrylu czy czegos innego?