szkoda że nie można tu dziękować.. ale dziękuję bo ominęło mnie to, jak zakładałam album to już trochę pisałam i nie miałam problemu![]()
Witam wszystkie koleżanki
Mam na imię Beata i mam 27 lat. Pazurkami zajmuje się od kilku miesięcy.
Nie posiadam kursu, więc robię je tylko sobie. Staram się dużo czytać na ten temat i oczywiście dużo ćwiczę.
Pozdrawiam wszystkich
Witaj na forum![]()
AHA...DZIEKIJa mam 19 latek i pazurkami zajmuje sie od roku nie mam kursow tylko robie w domku sobie i znajomym ale od piatku zaczelam juz studium kosmetyczne wiec za 2 latka bede juz dyplomowana jesli dobrze mi pojdzie
) uwielbiam pazurki spedzam na stronach poswieconych pazurkom duzo czasu i tak natknelam sie na to forum
) pozdrawiam wszystkich
witamy cię ksenka![]()
Witamy serdecznie![]()
witam wszystkich![]()
mam na imie Natalia jeszcze sie ucze jako technik uslug kosmetycznych zostal mi jeszcze tylko rokpozdawiam wszystkich
![]()
Witamy![]()
Witam wszystkie forumki)
mam na imie Asia, jestem z Wrocławia i tak jak wiekszosc z Was zajmuje sie pazurkami))
w miarem ozliwosci bede do Was zagladac![]()
Tak Iza, to ja)
![]()
![]()
witamy![]()
Witam Was dziewczyny...no i Panow rowniez
mam na imie Agnieszka, mieszkam w Niemczech...
jestem juz na innym forum jak klubowicz ale tematy tam sa zupelnie w druga strone niz na Waszym forum a dokladniej chodzi mi o forum motoryzacyjne![]()
przeczytalam juz kilka tematow z Waszego forum![]()
przygode z paznokciami mialam juz kilka lat temu ale tylko jak obserwator u przyjaciolki...teraz to skrobie cos sama dla siebie![]()
najgorzej wychodzi mi frencz a dokladniej ta okropna linia usmiechunie umiem jej zrobic
fajne to Wasze forum![]()
pozdrawiam
Witaj u nastroche potrenujesz i będzie ci szło coraz lepiej
ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć! pooglądaj jeszcze trochę filmików wideo z naszego forum to może pomogą Ci w dojściu do perfekcji i opanowaniu idealnej linii uśmiechu
![]()
Witam witam
te forum jest super napewno się tu sporo nauczysz, tak jak ja![]()
![]()
![]()
![]()
Witam
Mm na imię Aneta.Pazurkami zajmuję się od 5-ciu lat. Mam salon stylizacji paznokci i sklep z art. dla kosmetyczek.Witam i pozdrawiam wszystkich![]()
Dzie ń do bryyybardzo fajne forum, miło dołączyć
![]()
Witamy![]()
Witam bardzo serdecznie nowe forumki![]()
hey hey
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:02 ----------
mam pytanko jesli mi akryl nie zasycha to wina akrylu czy czegos innego?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)