-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
szpila59
a ja siedzę z kumpelą na laptopie i popijam mrożoną kawkę z bitą śmietaną :D
Komp się zacina bo kradniemy internet od innej babki i nam odcięła... :P
strach sie przyznac ale robie tak samo :D całe szczescie bo przez dwa tygodnie bvy mnie tu z Wami nie było :( bo była burza i odcieło nam internet przy komputerze i myslelismy ze chwilowe a tu jakas wieksza awaria, potem wymienili modem i dalej ie działa i chyba oni sami nie wiedza co sie zepsuło, a co najlepsze zadzwonili i sie zapytali czy mogą wyłaczyc telefon na 15 min. i tak minał drugi dzien a telefon mammy odłączony :D haha i rodzice beda pisac pismo ze nie beda za ten czas płacic za internet i za telefon by tez odliczyli :[ debileeee !! niech to lepiej naprawią... jutro ma po raz 5 przyjsc jakis typ.. ciekawe czy cos wymysli :/:
noo ale teraz siedze przy laptopie i internet śmiga jak nie wiem co :Ptylko tu nie moge nic robic, bo to laptop rodziców i tata ma wgrane szachy a mama simsy i do niczego innego sie nie nadaje, nie ma nic zainstalowanego i nic nie mogę robić :( hmmm póki co dobrze ze ktoś ma internet niezabezpieczony :skacze: mam nadzieje ze nikt nie jest z policji ?;P
A co do dzisiejszego dnia, to byłam z całą rodzinką na basenie i mam całą czerwoną twarz i troszkę mnie ramionka szczpią ale jest dobrze :) Uwielbiam wode i słońce :love:
PS Szpila dobrze ze my nieletnie to mniejsza kare byśmy dostaly :hahaha:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
PS Szpila dobrze ze my nieletnie to mniejsza kare byśmy dostaly :hahaha:
:hahaha: Ty nie długo 18 kończysz to się lepiej bój :D:D:D Ja będę miała parę lat mniej w wiezieniu :skacze::skacze::skacze:
A ja Wam powiem że pare lat temu odłaczyliśmy internet, ale..... i tak działał :D Faceci myśleli, że my wogule internetu nie mamy i że odłączyli, a tu śmiga jak zawsze :D i tak przez 3 lata, wogule nie płaciliśmy za internet tylko mamę ostatnio wzięło sumienie i powiedziała im żeby znowu "podłaczyli" :D
-
-
eee tam jeszcze troche czasu mam do 18-stki :P kuratora bym dostała (a co mi po nim jak tylko pare miesiecy bym go jeszcze miała), pewnie jakies prace na rzecz miasta :D,cóż by się zrobilo.. a rodzicom bym kazała mówic ze nie wiedzieli o tym ze sciagam od kogos internt to by chyba kary pienieznej nie dostali.. :skacze:
aajjj niedawno co skończyłam malowac ramki na zdjęcia :) ozdobiłam a'la arbuz, biedronka i panterka :] a jutro ide wywołać jakies zdjęcia, tylko jeszcze musze cos powybierac... Cały dzien prawie w domu przesiedziałam tak beznadziejna pogoda :/:
Oby jutro nie padało.
-
ja bylam dzis w pracy, w domku zrobilam sobie pierwszy raz w zyciu dwa pazurki,moze wkrotce reszte,wyszlo tak sobie ciezko sie robi,no i farbki akrylowe nie wiem czy dobrze nanioslam przed nablyszczaczem:/:
-
Natalia bys sie pochwalila tymi swoimi ramkami ;P
a ja zdycham po weselu... jeszcze madra bylam jak wstalam pierwsze co zrobilam to wypilam chyba z pól litra wody i popchnęłam to lodem... chyba nie musze mowic jaki byl tego rezultat... tak wiec dzis tylko leze i co jakis czas lukam na forum , no i po raz 3 ogladam Transformers 2 :skacze:
-
no to wstawiam :) tylko troszke w takim swietle to lipa, bo kolory nie wyszły takie same.. bierdonka jest bardziej czerwona a nie bordowa, a arbuz ma bardziej zieloną i jaśniejszą obramówkę i nie jest czerwony tylko czerwonawo różowy ;P
-
alez ty zdolna jestes:kwiatek:
-
no Natalia super Ci wyszły te rameczki :D
-
eee tam.. nie ma nic w tym zachwycającego. Zwykłe drweniane ramki i farby :D ale dziękuje :wstydek:
Swoją drogą jutro chyba sobie zrobie paznokcie w bierdonke xd bo arbuz juz był, panterka wychodzi mi niedorobiona wiec trzeba wypróbowac biedronke..
-
tylko od razu tu dawaj,chce obejrzec :good:
-
ja też ja też chcem zobaczyc jak zrobisz :D
-
Of course :P tymczasem ide juz się kąpac i spac bo brat juz walczy o internet i mnie bije ;( :skacze:
-
Natalia to mu oddaj heh , ja też się juz klade bo nie daje rady ... do juterka muuuuaaa:*:*:*
-
tak do juterka moje kochane,tak mnie rozbawil szlafrok Woszczurka ze jeszcze nie moge sie uspokoic:skacze::skacze::skacze:
-
ha ha ha ha.. bardzo smieszne naprawde.. smiać sie z niepełnopsprawnego męzczyzny...:P
dostałam ten szlafrok (i do tego piżamkę) od siostry z Hameryki od tomma hilfigera i jak go mój mąż zobaczył to chcial go spalić, a jak mu powiedziałam ile "wyborowej" by za niego kupił to sam w nim teraz chodzi
kiedys nawet go przyłapałam jak włożyl ta koszuklę nocną, ale zanim złapałam aparat to sie gadzina zdążłyła rozebrać:D
-
a ja juz wczoraj skończyłam robić pazurki konkursowe :D Cały dzień nad nimi siedziałam. Teraz tylko musze pożyczyć aparat od koleżanki cyknąc fotki i wysłać :D
---------- Dodano o godzinie 09:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:05 ----------
Dzisiaj rano obudziłam się z opuchniętymi oczami i wiercący, lejacym się nosem ;( Ktoś mi powie dlaczego tak jest?? Zawsze tak mam na następny dzień gdy robie bardzo długo pazurki, a dziś kicham non stop i zaraz opluję monitor.... ;(
-
ja tez mam podobnie...wierci mnie w nosie i kicham
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
Natalia to mu oddaj heh , ja też się juz klade bo nie daje rady ... do juterka muuuuaaa:*:*:*
Oddaje zawsze ale ile mozna ;]
Dziewczyny współczuje :( :przytul:
A ja po raz pierwszy w te wakacje sie wyspałam..ahh :) jeszcze pogoda sprzyja, wieje fajnie to dobry humor narazie mam
-
ja ostatnio bardzo późno zasypiam a rano mam problem z wstaniem:/: mała biega skacze już od 8 :/:a mnie sie tak chce spac;(
własnie oglądamy lippy and massy:D
ja zaraz wstaje, umyj e głowe a o 12 jade do czewy na konsultacje z pracą......... łeeee... żygac mi sie ejuz chce tymi jazdami:(
-
lippy and massy, massy and lippy tralalallaa :skacze:
jejkuu... teraz jak czasem poprzełączam kanały i patrze jakie teraz bajki dla dzieci są to załamac sie można :porazka: ... kiedys były lepsze :(
-
A jaa...... kto zgadnie?? :D
Ogladam House'a :P
-
ja skonczyla pazury i o 14 nastepne wiec mam chwilke zeby posiedziec na forum :D na szczescie dzis juz sie lepiej czuje zadnego kaca itp . heh
-
a mnie boli głowaaa.... ;(
-
ja dzis dopieszczam moje pazurki,ciezko z kzrywa c ale to moje pirworodne:D
-
ja siedze i tworze sobie pazury:)
-
A ja tak mówiłam ze bede zdychac w poniedziałek to zdycham ;(
-
a ja caly zcas moje pazurki robie
-
a ja jestem głodna ale jak patrze na jedzenie to mi nie dobrze i nie moge niczego przelknąć... czekam az mnie brzuch przestanie nawalać ;( ciekawe ile jeszcze poczekam... umre zaraz.. jeszcze kręgoslup daje znac..:(
:[ !!!! Jejku, chce być chłopcem !!!! ;(
-
Natalia witaj w klubie :(
-
:soczek:pij chociaz ciepla herbate to poczujesz sie lepiej
-
Cytat:
Napisał
miminka
Natalia witaj w klubie :(
Ehh... ja też w nim jestem .... ;(
-
Chyba zostane Miriam
Juz trochę mi minęło i w końcu mogląm zjeść cos ciepłego... o 18 ide chyba gdzies w koncu wywołac zdjęcia do tych ramek..
aaa i miałam wstawic zdjece biedronek :hahaha:
prosze. na jakze moich pieknych długich paznokciach ;(
-
Sliczne te biedroneczki,ja jestem padnieta dzis,i zla,bo pazurki prawej reki nie wyszly zbyt dobrze,bo robione lewa reka,masakra;(;(;(
-
a ja jakieś 2 godziny temu wróciłam od koleżanki. Cykalyśmy fotki pazurków na konkurs... zrobiłyśmy ponad 60 i jak ja mam wybrać te najlepsze?? :D
-
hehhehmoze jakos dasz rade , do rana:skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
kasiasssss
hehhehmoze jakos dasz rade , do rana:skacze::skacze::skacze:
mam nadzieję :D Zostało mi dziesięć i bym wysłała 10 bo nie wiem które :D Zresztą krzywej C nie są najlepszej jakości, ale widać co ma widać
-
olej kzrywa c,daj te ktore twoim zdaniem sa najlepsze:good:
-
a można wysłać 3 a nie 2 zdjęcia?? :D:D:D:D
-