strach sie przyznac ale robie tak samocałe szczescie bo przez dwa tygodnie bvy mnie tu z Wami nie było
bo była burza i odcieło nam internet przy komputerze i myslelismy ze chwilowe a tu jakas wieksza awaria, potem wymienili modem i dalej ie działa i chyba oni sami nie wiedza co sie zepsuło, a co najlepsze zadzwonili i sie zapytali czy mogą wyłaczyc telefon na 15 min. i tak minał drugi dzien a telefon mammy odłączony
haha i rodzice beda pisac pismo ze nie beda za ten czas płacic za internet i za telefon by tez odliczyli
debileeee
niech to lepiej naprawią... jutro ma po raz 5 przyjsc jakis typ.. ciekawe czy cos wymysli
![]()
noo ale teraz siedze przy laptopie i internet śmiga jak nie wiem cotylko tu nie moge nic robic, bo to laptop rodziców i tata ma wgrane szachy a mama simsy i do niczego innego sie nie nadaje, nie ma nic zainstalowanego i nic nie mogę robić
hmmm póki co dobrze ze ktoś ma internet niezabezpieczony
mam nadzieje ze nikt nie jest z policji ?
![]()
A co do dzisiejszego dnia, to byłam z całą rodzinką na basenie i mam całą czerwoną twarz i troszkę mnie ramionka szczpią ale jest dobrzeUwielbiam wode i słońce
PS Szpila dobrze ze my nieletnie to mniejsza kare byśmy dostaly![]()