rolki super tez bym chciała niestety mój chłop nie da sie wyciągnąć
Printable View
rolki super tez bym chciała niestety mój chłop nie da sie wyciągnąć
ja miałam jeździć codziennie ale tak mnie obtarły, że teraz czekam aż mi się noga zagoi dopiero będę jeździć :)
Madziu jak ja popatrzę na dzieciaki to mam tak samo :) ale swoich jeszcze nie chce:P tak czekam aż mój brat coś zmajstruje ale chyba się nie doczekam :P
---------- Dodano o godzinie 18:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:02 ----------
Moni ja mojego wyciągnęłam niedawno, na początku nie chciał a teraz sam się pyta kiedy znowu jeździmy :skacze:
my kupiliśmy w zeszłym roku rolki i wyobraź sobie byliśmy tylko raz leżą prawie nówki w pudełkach a jak pytam czy idziemy to mu się nie chce
taki z niego leń tylko by w domu siedział i spał albo tv oglądał a mnie szlag trafia
na allegro wystaw :) my kupiliśmy łyżwy i też byliśmy raz może :o ;) ale tłumaczymy że to przez to że zimno było :lol:
Ja rolek nigdy na nogach nie mialam strach mi nie pozwala.......:kwiatek:
zrobilam sobie pazurki
siedze na forum bojakze by inaczej
---------- Dodano o godzinie 21:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:23 ----------
ach zapomnialam dodac ze bronie laske na forum innym bo za zapytanie czemu widac ni roznice tipsa po opilowaniu zostala okrzyknieta haslem IDZ NA KURS Itp
az mnie ponioslo
Też sobie robiłam pazurki, ale u jednej rączki bo mnie tak brzuch bolał, że 4 bite godziny siedziałam i już nie miałam siły na drugą łapkę :/:
mała co to za forum??????
ja trzy klientki obsluzylam i odpoczywam teraz
A mnie chłopak wkręcił w przepisywanie jakiegoś tekstu i siedzie przed kompem i przepisuje... tylko gdyby to był tekst to jeszcze byłoby w porządku a tu jakieś równania a ja nawet nie wiem jak zrobić taki duży pierwiastek :(:P
chce zrobic zamowienie le zastanawiam sie nad zelami i akcesoriami,chwalicie Pazurka, ale nie wiem czy ktos kupowal formy z Pazurka,czy warto?
Ja na rolkach byłam z kolezanka... dwie godziny jeździłam :) fajnie było... Choć ją tez obcierała kostka, ale jakos wytrzymała.. ma za małe roki chyba i ją uciskają ale ciągle wyciąga mnie na te rolki hehe albo na bieganie..ale wole rolki :)
^_^ Ponaciągalam troche mame i mi dołozy do żeli itd. wiec moge juz wybierac :skacze: :skacze: ale się ciesze... hahahah przynajmniej bede musiała troche mniej dawac ze swoich... jejku czemu to wszystko takie drogie ;(
a teraz moj brat z mamą okupuja laptopa, a raczej gre The Sims 3 xd hahahahha moja mama znowu bedzie siedzies do 2 w nocy i w to grac.. co za kobieta ;P ale oczywiscie kody musiałam wpisywac bo nie starczyło Jej na nic ;)
zaraz kąpac się i spac...
PS aa własnie... po raz pierwszy śnilo mi się cos zwiazanego z paznokciami, a mianowicie śniło mi się że chciałam sama stworzyc pobodna masę do akrylu by wykonywac takie kwiatki ;P ale zamiast akrylu wyszedł mi żel.. :D i w pudełkach od lodów takich dużych robiłam żel i sprzedawałam go za 70 zł. tanioooo a był bardzo dobry ! :) no i wszyscy ode mnie kupowali,az w koncu dorobiłam się majątku, wyjechałam na bezludą wyspe, zywiłam się tym co znalazłam i umarłam ze starosci :D
miminka powiedz jakie są wymagania do Simsów 3?? Mam Windows XP i boję się ,że mi pamieci nie starczy albo coś bo tyle na tym kompie mam... :/:
Oto minimalne wymagania sprzętowe gry The Sims 3:
Komputer osobity z systemem Windows XP:
- System operacyjny: XP (Service Pack 2)
- Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
- Pamięć RAM: 1 GB
- Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB
Komputer osobisty z systemem Windows Vista:
- System operacyjny: Vista (Service Pack 1)
- Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
- Pamięć RAM: 1.5 GB
- Grafika: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ze 128 MB
Laptop z systemem Windows XP:
- System operacyjny: XP (Service Pack 2)
- Pamięć RAM: 1.5 GB
- Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB
Laptop z systemem Windows Vista:
- Vista (Service Pack 1)
- Pamięć RAM: 2.0 GB
- Grafika: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600 ze 128 MB
---------- Dodano o godzinie 09:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:38 ----------
Moja córka już ma i gra, jest super, bo można zmieniać kolorystykę wszystkiego co się chce: ubrań, mebli.
A ja na 14 na pogrzeb ciotki ide i czekam aż się rozpęta piekło bo mam takie ładne niebo...
Trzeba przyznać, że kolorek piękny. Pogrzeb to nic przyjemnego, a jeszcze przy takiej pogodzie... Współczuję Ci:(
A ja wstalam,dzieci poslalam do szkoly,szukuje sie wczesniej do pracy bo mam dzisiaj nudny trening az dwie godziny,masakra..
ja już zrobiłam jedną klientkę a na 12 następna, w końcu więcej czasu będę na forum bo się skończyły dni Turku , w końcu coś się w tej mojej mieścinie działo... ale pogoda dziś tylko do spania... :*:*
Mi tam zbyt wiele te wymagania nie mówią:P ja mam za słabą karte graficzną i nie obsługuje jakiegoś pixel Shader i nie da rady...
Szpila myślę, że możesz ściągnąć z internetu i zobaczyć czy Ci pójdą jak tak to możesz kupować spokojnie :) bo szkoda wydawać tyle kasy w ciemno...
zaraz jade do dentysty :strach::P
ja mialm ciezki dzien od rana od 9 do 18stej cztery klientki,malego wykapalam polozylam i padam;];];]
a ja padam
robilam dzis komplecik (stopki i raczki) i mam dosc
nie lubie stopek,trzeba sie pomeczyc ehheheheale robie jak trzeba
Ja też padam po 2 klientkach, jedną za drugą i oby dwie odnowy uff
zapilowalam sie do bolu
ojc ja mam wsoboty zawsze 3 to jakkoncze to czuje sie jakbym na roli robila