Ja na rolkach byłam z kolezanka... dwie godziny jeździłam fajnie było... Choć ją tez obcierała kostka, ale jakos wytrzymała.. ma za małe roki chyba i ją uciskają ale ciągle wyciąga mnie na te rolki hehe albo na bieganie..ale wole rolki

Ponaciągalam troche mame i mi dołozy do żeli itd. wiec moge juz wybierac ale się ciesze... hahahah przynajmniej bede musiała troche mniej dawac ze swoich... jejku czemu to wszystko takie drogie

a teraz moj brat z mamą okupuja laptopa, a raczej gre The Sims 3 xd hahahahha moja mama znowu bedzie siedzies do 2 w nocy i w to grac.. co za kobieta ale oczywiscie kody musiałam wpisywac bo nie starczyło Jej na nic

zaraz kąpac się i spac...

PS aa własnie... po raz pierwszy śnilo mi się cos zwiazanego z paznokciami, a mianowicie śniło mi się że chciałam sama stworzyc pobodna masę do akrylu by wykonywac takie kwiatki ale zamiast akrylu wyszedł mi żel.. i w pudełkach od lodów takich dużych robiłam żel i sprzedawałam go za 70 zł. tanioooo a był bardzo dobry ! no i wszyscy ode mnie kupowali,az w koncu dorobiłam się majątku, wyjechałam na bezludą wyspe, zywiłam się tym co znalazłam i umarłam ze starosci