-
Odp: [Konkurs] Magia Andrzejkowej Nocy
ja pomysl mam tylko jakos czasu brak albo motywacji... obiecalam sobie ze zrobie pazury w niedziele , przyszla niedziela to powiedzialam ze zrobie w srode czyli dzis... a tu masz, pojechalam do kumpeli od rana wypilam i teraz to juz w ogole nic mi sie nie chce!!
-
a u mnie ani pomysłu ani motywacji... to się chyba leń nazywa niestety
-
ja mam zarys pomysłu :P :D
-
ja też nie miałam pomysłu, zmieniałam wzorki z milion razy a teraz aż szkoda mi ich zdejmować i ide na uczelnie z długaśnymi pazurkami u lewej ręki :D ale mnie obgadają pewnie hihihi ale mam je gdzieś;P
-
Nie mam jakoś weny twórczej. Tzn wiem co bym zrobiła gdybym była zdolna i robiła akrylem, jak coś wymyślę żelowego to pewnie na sobie na jednej łapce zrobię, albo na jednej łapce mojego ukochanego (w końcu Andrzej to będzie pasowao :P ) na dwóch mu nie zrobie bo palucha ma uciętego kawałek i pazura niewiele zostało, gapa z niego straszna...
-
Cytat:
Napisał
miminka
ja też nie miałam pomysłu, zmieniałam wzorki z milion razy a teraz aż szkoda mi ich zdejmować i ide na uczelnie z długaśnymi pazurkami u lewej ręki :D ale mnie obgadają pewnie hihihi ale mam je gdzieś;P
Znam to. Mnie w szkole też obgadują jak mam coś co od razu rzuca się w oczy;) ale grunt to pewność siebie. Ja tam zawsze jestem dumna, bo wiem ile pracy mnie to kosztuje. Wczoraj robienie dwóch pazurków u prawej ręki zajęło m 1h...tak się starałam:D ufff....chyba offtopic robię :P
Ja miałam pomysł na pazurki, ale mi uciekł. Wiem tylko jaka kolorystyka ehhh
-
Mi się juz jakis zarys pojawil ale sama nie wiem co dalej hehehe...
-
ja będę próbować zrobić coś na naturalnych pazurkach :) a nóż widelczyk i mi się uda :D
-
ja liczę na to że w najbliższym tygodniu znajdę wizję:)
-
a ja dzisiaj poszłam na uczelnie w moich konkursowych pazurkach i oczywiście przywaliłam w krzesło i jeden trochę pękł :( ale zaraz porpawie:) i wszystkie "baby" oczywiście "łaaaał kiedy moge do Ciebie przyjśc na pazurki" hihihi:)
-
czyli gratulacje:D będziesz miała nowe klientki:)
-
ja też bym chetnie wziela udział w konkursie :) moze cos wymysle :D
-
A ja nadal szukam modelki ;(
-
... to tak jak ja... z modelką mam problem. Tzn ktoś tam by się znalazł ale trudno o kogoś z ładnymi paluszkami :(
-
a ja mam jeszcze takie pytanie ( czytałam temat kilka razy, ale może nie doczytałam) : czy to mają być paznokcie użytkowe czy można troszkę zaszaleć ? :D
-
Cytat:
Napisał
soffii25
a ja mam jeszcze takie pytanie ( czytałam temat kilka razy, ale może nie doczytałam) : czy to mają być paznokcie użytkowe czy można troszkę zaszaleć ? :D
Paznokcie mogą być nieużytkowe.:D
-
Konkurs swietny tylko pomyslow brak w glowie...
-
no wlasnie! nie mam weny, niech mnie ktos NATCHNIE HEHEHE
-
najgorzej jest z budową ;)
-
To chyba jeden z najlepszych pomysłów na konkurs jakie widziałam. :good: Typowo dla ludzi z wyyyyyobraźnią :D
-
mam juz calkowity projekt pazurków :)
maz idzie od wtorku na nocki wiec sie zabiore za robote :)
także w nastepnym tyg wysyłam prace :)
-
Moja praca właśnie się wysyła :) Zyczę powodzenia dziewczyny :) Ehhh i znowu teraz pozostaje czekać...;):P
-
A ja właśnie skończyłam :skacze: i czekam na fotografa mojego :D bo jedną ręką świetnego zdjęcia nie zrobie...
-
wy już prace wysyłacie a ja jeszcze zamysłu nie mam, aaaaa, ratunku.
-
A ja pomysła mam tylko nie wiem czy uda mi się go przenieść na pazurki :) no ale trzeba próbować :P