jakoś wyszło:)
Printable View
jakoś wyszło:)
Rudi cudowny kolor piękna metamorfoza !!
oto moje nauturalne przed i szpice po... przez ten konkurs french i stres obgryzłam swoje żele:(
druga ręka nie zobiona bo czeka goła na warsztaty;P
Piękne szpice:good:Ja też w sobotę na warsztaty muszę zdjąć pazurki:D
Slicznie ci wyszly :)
Moje małe metamorfozy :)
Podobaja mi się baaaardzo obie metamorfozy:D
z przed 2 tyg metamorfoza,pazurki na pierwszej fotce byly robione gdzies w studiu. z tych co ja zrobilam nie jestem tez 100% zadowolona-babka chciala tylko frencha, jak juz nalozylam jedna warstwe zelu stwierdzila ze by chciala czarna trawke do tego wiec wyszly troszke grubsze niz zawsze-jej sie podobalo, to najwazniejsze :)
Rudi bardzo ladne te z trawka,nawet nawet wyszly,zawsze myslalam ze to bedzie z byt duzy kontrast,ale jest ok
Rudi robisz bardzo ladne pazurki:)
sa gusta i gusciki :)
mam tez taka klentke,zazyczyla sobie dwa brokaty dziwnych kolorach,to chyba byl niebieskii i taki zgnily braz,myslalam ze bedzie brzytko ale wyszlo naprawde ladnie:P
niektore kolorki czasami polaczone ze soba wygladaja pieknie po polaczeniu chociaz wydawaloby sie to nieprawdopodobne
tak tak miedziano-pomarańczowy w połączeniu z turkusem wygląda świetnie :love:
rudi chyba przesadzasz ze ci grube wyszly:) są super
szwagierka mojej swzwgierki miała w poprzednią sobotę 1 dniowe weselicho i wybrała sie do zabrzańskiego salon zrobić sobie slubny frenchZałącznik 6358
w poniedziałek przyjechali do nas ze swoją rodzinką zrobić wiejskie poprawiny, jak ja zobaczyłam jaka krzywdę jej zrobiła pani "stylistka" to się załamałam... a że akrurat miałam rozłożony spret zaprosiłam ją na lekcję pokazową i małe szkolonko:P (bo sama sie chce wziąć za robótki i nie chciałaby żeby robiła takie rzeczy, tylko nich dziewczyna ma jako takie pojęcie n a dzień dobry)
oto moja poprawka: chciała tylko jeden bo miała przepiłowaną płytkę i bardzo ja żel piekłZałącznik 6359
omg!! ale trafila dziewczyna i to jeszcze na slub!! masakra , ale Woszczurku teraz to cos mi sie wydaje ze bdzie Twoja klientka :skacze:
uuu no to szkoda ale wiesz zawsze Ci moze jeszcze reklame zrobic :skacze:
woszczur bardzo ładnie jej poprawiłas właśnie tak patrzymy i kurcze, jeszcze na ślub taka krzywde dziewczynie robić? aż wstyd..
Ślicznie woszczurku.
paznokcie u rak lekko łyżeczkowate, paznokcie u nóg obcinane chyba po pijaku:P
bardzo ladna metamorfoza :)
wooooooooow super metamorfoza!!
No no widać efekt
widac różnice i to jaką. Dobra robota
Taka "niby" metamorfoza... ;( nie wyszłą miii... poczytajcie se w "co teraz robisz"... ;( szerokieeee... :(na zdjęciu wyszły jeszcze szersze.. :(
Te niebieskie -PATOLOGIA :O
powiem wam, że dzis byla u mnie dziewczyna ktora umawiala sie tylko na nogi, ale jak zobaczyła ten "skromny komplecik pani swiadkowej" to skusiła sie też na "góre" ;P jest identyczny tylko ma kamyczki SV i dość wydlużone łozysko
Takie dawniejsze ;) Jeszcze wtedy nie bardzo umiałam frencha z coverkiem ;P
nonono laski az milo popatrzec jak robicie metamorfozy
woszczurku a skad jest twoja znajoma?
a tu dzisiaj obgryzki :)
przed
http://republika.pl/blog_cp_4469806/...karaprzzed.jpg
i po
http://republika.pl/blog_cp_4469806/...agekara_po.jpg[/img]
ślicznie je wyprowadziłaś :)
Woszczur ślicznie Ci wyszłyyy :skacze: Nie to co moje.. :(