sa gusta i gusciki![]()
sa gusta i gusciki![]()
mam tez taka klentke,zazyczyla sobie dwa brokaty dziwnych kolorach,to chyba byl niebieskii i taki zgnily braz,myslalam ze bedzie brzytko ale wyszlo naprawde ladnie![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
niektore kolorki czasami polaczone ze soba wygladaja pieknie po polaczeniu chociaz wydawaloby sie to nieprawdopodobne
tak tak miedziano-pomarańczowy w połączeniu z turkusem wygląda świetnie![]()
rudi chyba przesadzasz ze ci grube wyszlysą super
szwagierka mojej swzwgierki miała w poprzednią sobotę 1 dniowe weselicho i wybrała sie do zabrzańskiego salon zrobić sobie slubny frenchZałącznik 6358
w poniedziałek przyjechali do nas ze swoją rodzinką zrobić wiejskie poprawiny, jak ja zobaczyłam jaka krzywdę jej zrobiła pani "stylistka" to się załamałam... a że akrurat miałam rozłożony spret zaprosiłam ją na lekcję pokazową i małe szkolonko(bo sama sie chce wziąć za robótki i nie chciałaby żeby robiła takie rzeczy, tylko nich dziewczyna ma jako takie pojęcie n a dzień dobry)
oto moja poprawka: chciała tylko jeden bo miała przepiłowaną płytkę i bardzo ja żel piekłZałącznik 6359
omgale trafila dziewczyna i to jeszcze na slub
masakra , ale Woszczurku teraz to cos mi sie wydaje ze bdzie Twoja klientka
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
uuu no to szkoda ale wiesz zawsze Ci moze jeszcze reklame zrobic![]()
Iz
woszczur bardzo ładnie jej poprawiłas właśnie tak patrzymy i kurcze, jeszcze na ślub taka krzywde dziewczynie robić? aż wstyd..
Ślicznie woszczurku.
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
paznokcie u rak lekko łyżeczkowate, paznokcie u nóg obcinane chyba po pijaku![]()
bardzo ladna metamorfoza![]()
wooooooooow super metamorfoza![]()
Iz
No no widać efekt
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
widac różnice i to jaką. Dobra robota
Taka "niby" metamorfoza...nie wyszłą miii... poczytajcie se w "co teraz robisz"...
szerokieeee...
na zdjęciu wyszły jeszcze szersze..
![]()
powiem wam, że dzis byla u mnie dziewczyna ktora umawiala sie tylko na nogi, ale jak zobaczyła ten "skromny komplecik pani swiadkowej" to skusiła sie też na "góre"jest identyczny tylko ma kamyczki SV i dość wydlużone łozysko
Takie dawniejszeJeszcze wtedy nie bardzo umiałam frencha z coverkiem
![]()
nonono laski az milo popatrzec jak robicie metamorfozy
woszczurku a skad jest twoja znajoma?
a tu dzisiaj obgryzki
przed
i po
[/img]
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
Woszczur ślicznie Ci wyszłyyyNie to co moje..
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)