To masz z nim ubaw po pachy, ale i dużo pielęgnacji. Czytałam sporo o tej rasie, bo się wahałam między grzywaczem, a maltańczykiem. Jednak zdecydowałyśmy z córką, że maltańczyk i teraz trzeba jeszcze męża przekonać, ale o tym już pisałam wcześniej.
Printable View
To masz z nim ubaw po pachy, ale i dużo pielęgnacji. Czytałam sporo o tej rasie, bo się wahałam między grzywaczem, a maltańczykiem. Jednak zdecydowałyśmy z córką, że maltańczyk i teraz trzeba jeszcze męża przekonać, ale o tym już pisałam wcześniej.
ale łysol fajny :D
Przy nim to bym nie zaszalała z cięciem -nie nie:nunu:
oj śliczny 'łysolek' :) a jaka ma bujną czuprynkę :D
powinno mu sie obcinac przy pyszczku ale to w domu jest szalenstwo i rzecz prawie nie wykonalna... no chyba ze dwie osoby trzymaja, a jedna tnie ;] ale o juz wyzsza szkoła jazdy i wiekszy zapas czasu.
hehe wesoły ten pies :)
a mój jamnik jest chyba chory :(
Oj a co mu sie stalo,bylas z nim u weterynarza?Mam nadzieje ze wyzdrowieje:)
no byłam wczoraj u weterynarza dostał dwa zastrzyki dziś miał przyjść do kontroli i znowu zastrzyki i jutro to samo
a ostatnio to zauważyłam ze coś nie tak jest jak go głaskałam i chciałam z nim się wygłupiac, gdy dotykałam go w okolicy żeber i brzucha to piszczał cały czas ma ten brzuch taki nabrzmiały nie wiem co mu jest
Oj biedny piesio,napewno bedzie dobrze.
Został z nami ;) około 7 miesięcy ma szczepionki już porobione wszystko w porządeczku;P jedzeniem się bawi kiełbaskę to sobie do góry podrzuca albo zakopuje jedzenie razem z garnkiem:D ale karmę na szczęście je:good:
7 miesecy i taki wielgachny ? ulalala :P
http://foto1.m.onet.pl/_m/9e9befcc64...ce1589,0,1.jpgA lekarz określił jaka to rasa, bo mnie on na kaukaza wygląda.
a moj piesek jednak chyba jest chory :( ma chorą wątrobe :( w poniedziałek bedzie miał badanie kwri miał robione usg i nic lekarz tam nei znalazł
Ivonna tak to kaukaz:)
roooksanka wyzdrowieje :przytul:
mam nadzieje :) bo widze jak go boli i ze sie zle czuje calkiem inaczej sie zachowuje jak zawsze ale czasami podczas dnia lepiej sie czuje to biega
a to moja niegrzeczna psinka BUGI :)
słodka piesia:)
to ja jeszcze dorzucę fotki mojej papugi, która sama do nas przyleciała:) ale już jej nie ma...:(
i mojego łobuza Frugusia;P
jaki super krolik !!! zawsze chcialam miec kroliczka ale moj piesek to z tych polowczych i chyba krolik by nie milam za wesolego zycia :)
też chce żeby do mnie taka papużka przyleciała :P :( a królik slodki jak ma tak łapki rozłożone.. hehe
Ja mam obecnie duze akwarium z rybkami, pieska Maksia i parkę koszatniczek - dwóch 5-miesięcznych braciszków Bolka i Lolka:) moje diablęcia, gryzonie w pełnym tego słowa znaczeniu :)
a to moj zwierzaczek
http://i42.tinypic.com/15n9dtj.jpg
oooooo jaki słodziak śliczny :)
to ja wam pokaże naszego bydlaka. kocha dzieci i zabawy z nimi. bez nich jest chory. jak gdzieś jedziemy na dłużej to zaczyna chorować. i wabi się Durxs.
ech, ja narazie nie mam zwierzaczka.. ( nie liczac komarów haha)
w tym roku jeszcze stopujemy z kupnem, za rok jak mała bedzie miała roczek to planujemy kupic pieska :) mopsa??? :D
to ja też sie pochwalę
Tola Załącznik 6149 Załącznik 6150
WacławZałącznik 6151
porzucony przy pobliskim basenie, przez bedmyślnych ludzi szczeniak Nemo (żeby sie kojarzyło z basenem:) ) Załącznik 6152 Załącznik 6153
oto moje zwierzaki,leniwy pies,kameleon,rybki,chomik i waz.
waz sie schowal ale jak tylko wyjdzie to pstryk i fotka bedzie
Woszczur jaki słodki ten Nemo !! Wacław :hahaha: fajne imie:skacze:
Aneta prawie jak w zoo:)
zmieniala akurat skore
masz racje ale ja mam DZIECKO wiec ja mam tylko kameleona a reszta niby nie moja choc to ja wszystko przy nich robie,waz jest mojego meza
tez tak myslalam,ona caly czas jest zamknieta,nie wyjmujemy jej i wszelkie srodki ostroznosci zostaly podjete zeby nie zwiala.poza tym nie jest jadowitym wezem i nie jest agresywna.
Anetko myslalam ze z tym wezem to sciema,a tu jade nizej i masz ci waz,:wow::wow::wow:
Anetko ja bym sie bala ze waz mi da noge a potem spisz sobie w najlepsze budzisz sie a tu na klacie wezysko siedzi o boooooze ja bym zawalu dostala brrrrrrrrrrrrrrrr
Ale macie zwierzaki super :skacze: ja mam tylko chomika :P ale węża to ja bym nie chciała :P podziwiam!