Szpila..ja mam tak samo całe z zelu w srodku...:)
Printable View
Szpila..ja mam tak samo całe z zelu w srodku...:)
ja niestety nie mam lampki, bo narazie uczę się akrylków, ale mam nadzieje że damy radę ;)
ja jak cos tyz mam lampke zaciskarkekopytko i te inne bajery :D...nie mam tylko rurek do tunelu ale palcami tez sie da zacisnac:P
hehe my to sobie zawsze poradzimy :D zdolne kobietki z nas przecież :D
pewnie ze tak..z niczego zrobimy cos...inspektor gadzet to sie moze schowac:skacze:
Ja mam rurki do tuneli:)
dziewczyny na warsztatach bedzie mozliwosc zakupu zeli allepaznokci oraz pilnikow,zaciskarek pedzli itp..:)
Bedzie rowniez mozliwosc zakupu bizuteri na srebrnych biglach min.z kamieniami swarovsky ,perłami ..itd Kolczyki,wisiorki, korale,...:)
hehe inspektor gadżet do domu, bo teraz my wkraczamy :D :D
Pazurku to super.....trzeba walizke kasy na warsztaty brac zanmiast sprzetu:P
Pazurku a będzie miala lampy uv na sprzedaz? bo dzis widziałam za niecałe 100 zł na allegro ;) to bym wzięła od razu ;)
lampy tez sa..ale musze sie dowiedziec po ile..:)
woszczurku dziekuje za identyfikatory..:D doszły...:*
ok to czekam ;)
dzoanko oni lampki maja po 120 zł te zwykłe białe..wydaje mi se to dosc duzo..bo za 150 sa juz cyfrówk..:)
Dzoana dokladnie za ta cene masz cyfrowke a zwykla na allegro kupisz juz za 49,99 :D....na 4 zarowki:D
pazurku?? wysłąłam ci te identyfikatory, dostałaś już??
osz.. za dużo chyba dziś se na klate wzięłam do czytania bo juz mi przepuszcza... dzięki za czujność:)
Dzoanko samaron ma rewelacyjne zestawiki z lampą,kuferkiem itd...rewelka!!! I opłacalne!!:)
wiem wiem :D
ja bym byla chetna z tym ze ja straszny swierzak jestem i nie wiem czy sie nadaje...:huh:
Wg mnie kazdy sie nadaje, jak nie wiesz nic to sie przynajmniej dowiesz:skacze:
ja też nie bardzo umiem robić pazurki, a jade, bo wiem że od Naszych Kochanych dziewczyn duuużo się nauczę :)
ja od strony technicznej mam problemy z pazurkami, ale wiem, że jak byłam na warsztatach w GoldenNails to dziewczyny a szczególnie Woszczurek, wszystko mi dokładnie wytłumaczyły;) jak ktoś spojrzy fachowym okiem i spokojnie wytłumaczy a nie zbeszta, to od razu lepiej idzie:)
szpilciu kochana ja też mam problemy z krzywą Ci pewnie nie tylko z tym jak fachowiec obejrzy moje pazurki to się załamie hehe ale ja jadę z tą myślą ze w końcu się nauczę robić na szablonie bo pragnę mieć szpice po prostu się w nich zakochałam i jak oglądam na forum fotki to po języku sobie deptam tak mi wisi hihi
---------- Dodano o godzinie 11:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:51 ----------
pazurki dla mojego męża nie zamawiaj obiadu bo on bedzie z kolegą to sobie na miasto pujdą pozwiedza i tam cosik zjedzą i jeszcze mam takie pytanko czy jakbym niedostała przelewu do 5 kwietnia to moge wpłacić później abo na miejscu czy nie bardzo jak nie to postaram się kasę wpłaci w terminie
ja z jednej strony już nie mogę się doczekać tych warsztacików, a z drugiej strony trochę się boję bo naprawdę niewiele umiem a błędów to pewnie miliony...
pazurku kochany, nie wiem co będzie ze mną... 15 marca miałam mieć zabieg ale musiałam go odłożyć i nie wiem jeszcze na kiedy mi ustalą nowy termin... na pewno po 12 kwietnia bo musze być sprawna żeby jechac do wrocka do asi, ale nie wiem czy będę u ciebie ;(
kurcze, ale Ty Woszczurku musisz być...kto mnie opieprzy za głaskanie pilnikiem??;)
o to sie nie bój kochana, zawsze ktoś się znajdzie:):P
Heh:) ja dziś mojego faceta namówiłam, żeby wpłacił kaskę:skacze: bo miałam ze swojej wypłaty zapłacić, ale póki co jej nie mam...ważne, że będę:) Nie mogę się doczekać:tuptup:
HA...i mam dla was dwie dodatkowe niespodzianki na warsztaciki..:D ale nie powiem...choc mam straszliwa ochote..:D no ale w koncu niespodzianka!!:P
---------- Dodano o godzinie 21:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:29 ----------
Izus..ja nie wiem jak to zrobisz ale musisz byc!!!! kurcze masz nie daleko...jak dla mnie nie przesuniesz tez zabiegu to.....:szabelka:
a tak na powaznie ja do samego konca trzymam miejscówe...:) mam nadzieje ze wszystko z Tobą bedzie dobrze...i bedziesz na siłach przyjechac..:D
też bym bardzo chciała.. na razie ma czekac... zobaczymy jak to bedzie. jeszcze z gamoniem pogadam, bo to tez kwestia kasy i dojazdu, wiem że mało ale jednak... musimu kupic nowy kompute ktory i tak zanadto obciążyl budżet... tak na ostatnia chwile to tez głupio, bo jest temin na wpłate i w ogole... aaaaaaaaa... a mi sie plakac che na samą mysl że mogłoby mnie nie być z Wami ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Mnie jednak nie będzie:( Kolejny raz nie uda mi się dotrzeć:( Wyczerpałam cały swój budżet na żel, formy itp, bo mi się wszystko pokończyło:(
Woszczurku i farbstift :( mam nadzieje ze jeszcze uda wam sie pojechac:( ja za nic nie opuszcze tej okazji;) i mam nadzieje ze wam tez sie uda ;) trzymam mocno kciuki:good:
kurcze ja w poniedziałek jade na szkolenie z farbek i mam nadzieje, ze uda mi sie tez na warsztaciki pojechać i że mój zostanie z malutką... bo to tylko o to chodzi... ale ale jak na razie to jade :D
Woszczur, Farbstift mam nadzieję że mimo wszystko uda się wam do nas dotrzeć :) no bo jak nie to taką okazję zmarnowałybyście? nie wierzę :P
Pazurkomania ja do końca tego tygodnia postaram się wpłacić pieniążki, a jeśli nie to w poniedziałek rano bo prawie na 13 dopiero mam trening więc do południa kupa wolnego czasu :D