spokojnie, przeżywanie jak Hitler okupacje
spokjnie, po to Ewelinka organizuje warsztay zebysmy sie nauczyły ani litowały nad sobą bo jedna za młoda a inna za stara za przeproszeniem,
jak ktoś zasłuży na "ochrzan" i wskazówki dot techniki to na pewno je dostanie bez względu na wiek
Pazurku a jak wyglądają te zaciskarki? bo mam jedną,ale źle mi sie na niej pracuje.. jakbyś miała fotke to byłoby superalbo jakis link
kurcze ...ne mam linku bo ten sklep nie ma swojej strony int....ale moze na stronce alle paznokci beda...zaraz lukne...
zajrzałam i nie maja zaciskarek na stronce...![]()
hehe gadacieja to dopiero dostane opierdziel
ale ćwiczę więc może do czasu warsztacików będzie lepiej
![]()
wydaję mi się że byłoby super jakby ta pani przyszła z produktami ze sklepu i ja też bym się pisała na kopytko i zaciskarkę proszę tak ładnie a zapomniałam doda wcześniej ja mam tą lampę z wiatraczkiem
no własnie ja mam lampe cyfrówke, na dwie łapki wiec jest troche spora....a bede jechac trzema autobusami.... mysle ze nie bedzie potrzeba bym ją zabierala...ale mogę wziąść lampkę oświetleniową i frezarkęhmm też jakieś zakupy będę musiała zrobic-kopytka brak, zaciskarki brak...
To pójde jutro z nia porozmawiac..i dam znac co jak wieczorkiem..nessa lampki uv nie bierz damy rade bez twojej...:d
ja sie bede aż wstydziła ze swoja lampą przyjsć bo moje klientki tak mi ja czasami posyfiły tym żelem (nie patrzyły jak wkładaja ręce do lapy i jest troche brudna w środku)
![]()
Szpila..ja mam tak samo całe z zelu w srodku...![]()
ja niestety nie mam lampki, bo narazie uczę się akrylków, ale mam nadzieje że damy radę![]()
ja jak cos tyz mam lampke zaciskarkekopytko i te inne bajery...nie mam tylko rurek do tunelu ale palcami tez sie da zacisnac
![]()
hehe my to sobie zawsze poradzimyzdolne kobietki z nas przecież
![]()
pewnie ze tak..z niczego zrobimy cos...inspektor gadzet to sie moze schowac![]()
Ja mam rurki do tuneli
dziewczyny na warsztatach bedzie mozliwosc zakupu zeli allepaznokci oraz pilnikow,zaciskarek pedzli itp..
Bedzie rowniez mozliwosc zakupu bizuteri na srebrnych biglach min.z kamieniami swarovsky ,perłami ..itd Kolczyki,wisiorki, korale,...![]()
hehe inspektor gadżet do domu, bo teraz my wkraczamy![]()
![]()
Pazurku to super.....trzeba walizke kasy na warsztaty brac zanmiast sprzetu![]()
Pazurku a będzie miala lampy uv na sprzedaz? bo dzis widziałam za niecałe 100 zł na allegroto bym wzięła od razu
![]()
lampy tez sa..ale musze sie dowiedziec po ile..
woszczurku dziekuje za identyfikatory..doszły...
![]()
ok to czekam![]()
dzoanko oni lampki maja po 120 zł te zwykłe białe..wydaje mi se to dosc duzo..bo za 150 sa juz cyfrówk..![]()
Dzoana dokladnie za ta cene masz cyfrowke a zwykla na allegro kupisz juz za 49,99....na 4 zarowki
![]()
pazurkuwysłąłam ci te identyfikatory, dostałaś już
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)