ja sobie siedzę i przeglądam forum brat od rana siedział i grał:( mam nadzieje że da dłużej posiedzieć bo mam dużo zaległości
Chanti zajefajna ta twoja sukieneczka
Printable View
ja sobie siedzę i przeglądam forum brat od rana siedział i grał:( mam nadzieje że da dłużej posiedzieć bo mam dużo zaległości
Chanti zajefajna ta twoja sukieneczka
a ja właśnie wcinam loda :)
moim zdaniem dużo lepsze są książki :) również polecam książke Kod Leonarda Da Vinci wciąga :)
Czytałam już wszystkie jego książki, ale najbardziej podoba mi się "Anioły i demony". Jednak to już inny temat:)
Warto znaleść czas jest godny polecenia :)
ja tu wlasnie wrocilam do domu z nadzieja ze beda prace konkursowe a tu nic :(
bylam po lampe UV dla mamy (kiedys pisalam ze ucze ja pazurki robic)-ale mi sie udalo z ta lampa, laska ktorej kiedys paznokcie robilam kupila sobie kiedys lampke a ze jej pazury niezbyt wychodzily chciala ja wyobrazcie sobie wyrzucic, a lampka jak nowa-prawie nic nie uzywana i z takim fajnym wiatraczkiem w srodku zeby klientce nie bylo za goraca (chyba)
ja moge posiedziec z rana na forum bo maly zasnal,dzis brzydka pogoda u nas,prace widzialam juz wczoraj,zaglosowalam,piekne prace:good::good:
A ja szykuje w miedzy czasie śniadanko dla mojego bąbla i oczywiście glosowanie na prace!
ja już zagłosowałam :) a teraz niestety musze opuścic naszą cudną stronke :( obowiązki wzywają
A mnie juz rece opadaja-walcze juz od rana z Ryanair, co za nienormalne linie lotnicze, raz mi pokazalo ze jakis blad z karta platnicza, potem ze juz z tej karty bylo placone, skontaktowac sie z nimi tez nie idzie. juz nie wiem co mam robic-najgorsze ze bilet powrotny mam juz zamowiony(inne linie i bezproblemowo).
Pomocy!zna sie moze ktos na tym?
mogl by Kamisek pokazac jak w tej chwili wyglada glosowanie no nie?ja zrobilam sobie pazurki,ale przyznam sie ze ciezko bylo,nie wiem jak tm krzywa c sie ma heheh czy wogole sie ma?:/::/:
rudi musisz próbować do nich dzwonić ja tez tak miałam 3 raz błąd karty raz że już użyta nio a potem się okazało że bilet nie został kupiony
dzieki, tez mi sie wydaje ze bilet nie zostal kupiony, jak jutro nie dojdzie potwierdzenie to sprobuje z innej karty. co chwile patrze czy jeszcze sa bilety na ten dzien bo co potem zrobie z tym powrotnym :)
a ja się denerwuje co jury napisze w temacie o pracach konkursowych... :D
:lol: :lol: gorzej jak ma jeszcze przy tym rozwolnienie :lol:
wkoncu moge usiasc spokojnie na forum i poczytac co sie dzialo dokladnie.
co ja nerwowo sie dzis najadlam przez ten bilet. sie okazalo ze moja siostra numer nie tej karty mi caly czas podawala i jak wyszlo to nie byla kredytowa wiec ja szybko do tesciowej po karte-wracam szczesliwa a tu patrze jej 3 mies przeterminowana. po tysiacach telefonow po rodzinie znalazla sie wkoncu kuzynka z odpowiednia karta wiec lece :skacze::skacze::skacze:
ciesze sie niesamowicie!!
mnie obudzil głód, więc musialam wstać zroić sobie kanapki:P pomyślałam że wpełzam tu i pokontempluję, ale cóż... jak nikogo nie ma to zjem i :Pide dalej spac... chłop sie na mnie drze że łąże po domu jak glodna menda i budzę ludzi trzaskamnem lodówką, mlaskaniem i siorbaniem:D
a ja zarz wychodze do pracy ;(
ja wstalam i szykuje sie do wyjazdu,cora zdaje egzamin na prawko wiec jedziemy pokibicowac jak wroce dam znac:P:P
a ja tak se wszycho przeglądam bo mam zaległości że hoho:wow:
dziś na nocke to se posiedze z wami troszku:)
A ja ide zaraz cwiczyc pazurki:)
ja wcinam budyń :) mniam :) wiśniowy :)
Ja najbardziej lubie czekoladowy ale w szafce miałm tylko wisniowy :) ale też pycha :)
na mleku nie zjem ale na budyniu to spacjalnie czekam aż się utworzy :)
a ja umieram. wczoraj wieczorem wywaliło mi migdała. poszło mi na zęba i na ucho. całą noc nie spałam. prawie chodziłam po ścianach.. obawiam się że znowu dopadło mie zapalenie migdałów, i ucha. oszaleje zaraz z bó.lu. nic nie działa. nawet antybiotyk.;(;(;(;(
:przytul::przytul::przytul::przytul::przytul::przy tul::przytul::przytul::przytul::przytul::przytul:: przytul::przytul::przytul: nie smutaj się pod kołderke i leżeć będzie dobrze
z mleka też nie zjem, tylko z budyniu ;P
---------- Dodano o godzinie 11:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:02 ----------
Ojojojoj.... jeszcze nigdy nie miała zapalenia tego ani tego, więc nie wiem jaki to ból :( Może pójdź do lekarza po jakiś silniejszy? A teraz do łózka najlpiej idź i leż tak jak powiedziała Elinka :przytul::przytul::przytul::przytul::przytul:
ojo Zizia Dziubasku Ty mój :przytul::przytul::przytul:;(
Zizi kochana pędem do lekarza bo się tylko bidulo umęczysz!!
ja znowu nie mam czasu ;( za 15 minut baba na manicure , pozniej chwilka przerwy i 4 uzupelnienia ;( ;( ;(
o z miłą chęcią bym się walneła do łóżka. ale nie ma jak;(;(;( ktoś musi być z dzieciakami.;(;(;(;(i obiadek przygotować im.:(:(:(
no ja właśnie też zabieram się za chwilke za obiadek :)
A ja siedze i nic nie robie, mam dzisiaj typowo babski dołkowy dzień, przydałoby mi się coś na poprawienie chumoru...chciałam sie wziać za wzorki ale też mi sie nie chce...:(
A ja sie sparzyłam taką gorrrącą zupą co się przed chwilą jeszcze gotowała ;( Kciuk mnie boli i piecze jak nigdy!! Czuje się tak jakby mi go ktoś kroił żywcem ;(;(;(
to dieta nie dla mnie, brak słodyczy, ja bez nich żyć nie mogę,
a ja właśnie jestem w pracy i się nudzę bo nikt nie zagląda, ani na zakupy, a już nie wspomnę o tipsach, a ponoć mam najtaniej produkty w mieście, i konkurencyjne ceny w stosunku do allegro, ale cóż, życie