a ja dzisiaj nic ciekawego nie robiłam..
za jakiś czas idę na urodziny do koleżanki a o 24 do kolegi na 18stkę![]()
a ja dzisiaj nic ciekawego nie robiłam..
za jakiś czas idę na urodziny do koleżanki a o 24 do kolegi na 18stkę![]()
hehe to szybko zwiedzisz dwie imprezy na raz![]()
a ja jak zwykle w biegu,rano do pracy,z pracy nad jezioro z mluszkiem,potem znow do pracy,potem kapiel malego i forummmm wkoncu![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
A na jakim filmie byłaś ivonna?
SZCZĘŚLIWA
Pewnie na Harrym Potterzea ja dzisiaj nad jeziorkiem byłam, potem przyjechał brat prosić na wesele, już się nie mogę doczekać
![]()
a pewnie tak, w sumie nie codziennie brat za mąż wychodzi
Mam kilka sukienek i nie wiem czy wybrać, którąś z tych czy nową kupować
A ja idę w październiku, szkoda że to nie to samo wesele Ziziz
---------- Dodano o godzinie 23:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:18 ----------
żeni się chciałam napisać
![]()
![]()
![]()
A ja idę na wesele 29 sierpnia i taka sukieneczkę kupiłam
SEKSOWNA RÓŻOWA SUKIENKA Z KOKARDĄ R/XS (692976950) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
SZCZĘŚLIWA
świetna Chantijeszcze na takiej zgrabnej osobie jak Ty
pewnie tam wszystkich na kolana powalisz i piękniejsza od panny młodej będziesz
![]()
Dziękujebardzo mi się podobała i musiałam ja mieć
![]()
SZCZĘŚLIWA
Chanti-sukienka the best
Ja siedze znow sama w domku-maz pojechal w gory z rodzinka a ja przez psa musialam zostac
ale moze sobie za to we wrzesniu odbije, jak tylko mi sie uda namowic mame na barcelone.
No napewno mósisz sobie odbić każdemu się należy co nie![]()
chanti sukieneczka boska.i nawet z bielska ją dostaniesz.ja se właśnie złamałam pazurka i musza go robić od nowa![]()
a ja smarze naleśniki i zaraz je będę wcinać z dżemem jagodowym i bitą śmietaną![]()
A ja ide sobie robic nowe pazurki![]()
mmm, nalesniki ale mi smaku narobilas-chyba wiec co bede miala na obiad dzis
a wogole czekam az padac przestanie-musze na poczte a szkoda mi swiezo prostowanych wlosow![]()
jade wklej potem fotke,ja wstalam, maly w nocy szalal wiec byalm zmeczona polozylam sie znim i terz to juz wogole chce mi sie spac.nic mi sie nie chce,na dworze pochmurno![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
ja właśnie skończyłam gotować obiadzik i będę go teraz kosztować![]()
a ja się nuuudzę...![]()
wróciłam z pracy w końcu
ale myślałam że nie wysiedze.. moja jedyna myśl 'zdjąć stanik..' i tak przez 8 godzinaż skóra mnie boli od tego opalania
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
ja tez sie nudze jak mops.. pogoda do bani- raz ciepło raz zimno raz wieje
generalnie zajmuje sie wszystkim tylko nie nauką... a mam 150 zagadnień do opracowania na obronę
chyba sie pochlastam... na amen![]()
to edukuj sięi serdecznie współczuje...
ja rano po sklepach po jedzenie na wyjazd, teraz jem obiad dlatego mam chwilke by tu do Was zajrzeć i zaraz znowu prasowanie i pakowanie się.. Opuszczam Was do 16.08Będę teśknić.. i już sobie wyobrażam ile do czytania będę miała... Eh jak sobie pomyśle ze po powrócie niedługo szkoła to az mi się wszystkiego odechciewa... A teraz tak mi się dłuzy do tego wyjazdu, a juz chce jak najszybciej.. od wszystkich odpoczać, bez telefonu, bez komputera i telewizji.. ahhh.. bajka..
Porobie dużo zdjęć (mam nadzieje) wiec powrzucam Wam później coś a nie coś![]()
A ja leniuchuje z kawką, i od kiedy wróciłam z pracy próbuje się zabrać za swoje pazury ale jest tak duszno, że nawet ruszać mi się nie chce...
A jak zobaczyłam sukienkę Chanti to mi się zakupów zachciało...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)