Mam pytanie czy któraś z was używała tego covera i czy dobrze kryję płytkę paznokcia?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Printable View
Mam pytanie czy któraś z was używała tego covera i czy dobrze kryję płytkę paznokcia?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Kochane forumowiczki:)
mam do Was pytanie dlaczego w żelkach allepaznokcie robia sie bablki na płytce jak nakładam a innych żelach mi sie tak niedzieje:(
prosze pomocy :(;)
---------- Dodano o godzinie 11:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:02 ----------
Ja miala ten żel natural frech od alle 0paznokcie i trzeba grubsza warstawe dac zeby krył:)
pozdrawiam
Może Ci powietrze weszło do słoiczka..postaraj się wymieszać delikatnie i odstawić w ciepłe,ale nie gorące miejsce.Chyba,że jak nakładasz to postaraj się małymi kulistymi ruchami,mi to pomaga.
ja tez mam kolorowe zele z allepaznokcie i tez je chwale
dziekuje:) moze podziała;]
DZiewczyny prosze szybko o odp!! Zrobilam zamowienie na allepaznokcie, no i mam zrobic przelew. jaki mam dac tytul przelewu?? moj nick z allepaznokcie??
Jeśli nie podają informacji co należy wpisać w tytule to wpisz po prostu imię i nazwisko z adresem.
zawsze po dokonaniu zakupów otrzymasz na swój e-mail informację dotyczącą zapłaty ( nr.zamówienia , kwotę do zapłaty , numer konta bankowego , zestawienie kupionych produktów , czas realizacji ) jak nie dostałaś od nich żadnej wiadomości z tą informacją to napisz do nich lub zadzwoń
1.Dziewczynki powiedzcie mi jakich żelkow z ale paznokcie polecacie.??
2.i jak najlepiej przygotowac plytke zeby te zele dlugo trzymaly???
dziekuje pozdrawiam:D:D
to ja może się wypowiem co do żeli alle pewnie nie które mnie potępią bo powiedzą tak tanie to badziewie :P ja lubię dobre rzeczy kupować warte swojej ceny mówi się że tanie mięso to psy jedzą :lol::lol::lol: zele mają tanie ,ale ja miałam i sf i basic galaretkę i powiem tak alle :good: kolorowe jak narazie mam porównanie z zelami dobrejrady więc dla mnie kolorowe z alle o niebo lepsze po zatym zel pink, cler , do frecha biały :good: musisz na pewno kupić primer ja mam bezkwasowy :P to tyle a najlepiej sama wypróbuj kup mała słoiczki i sama oceń każdy żel na innej płytce inaczej się zachowuje :huh:
bardzo ci dziekuje:) ja mam ich zelki:)
tylko niewiem czemu po 3 tyg podchodza powietrzem a chcialabym zeby dluzej trzymaly
a jak sobie robie to za tydz juz mam powietrze niewiemmoze to przez to ze podgryzam ale to nie we wszytskich a we wssytskich mi powietrze podchodzi:(
czasami uzywam czasami nie;p
mopze to wina ze malo kiedy uzywam primera?
Bardzoo Ci dziekuje:)
a na jakim ty zelku pracujesz?:D;)
I jak Ci sie na nim pracuje bo tez sie zastanawiam nad kupnem tego zelu:)
ja w tytule nic nie pisze i dochodzi :)
z alle paznokcie mam tylko kolorowe zele budujace itp mam z nailsa ale mam zamiar zakupic z allepaznokcie jak mis ie skoncza
Dziewczyny powiem Wam ze juz troche testuje ten zel alle ale nie ma porownania do zelu sun flower:D sun flower sie nie zapowietrza i łafnie wyglada:)