Mam pytanie czy któraś z was używała tego covera i czy dobrze kryję płytkę paznokcia?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Mam pytanie czy któraś z was używała tego covera i czy dobrze kryję płytkę paznokcia?
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
Kochane forumowiczki
mam do Was pytanie dlaczego w żelkach allepaznokcie robia sie bablki na płytce jak nakładam a innych żelach mi sie tak niedzieje
prosze pomocy
---------- Dodano o godzinie 11:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:02 ----------
Ja miala ten żel natural frech od alle 0paznokcie i trzeba grubsza warstawe dac zeby krył
pozdrawiam
Może Ci powietrze weszło do słoiczka..postaraj się wymieszać delikatnie i odstawić w ciepłe,ale nie gorące miejsce.Chyba,że jak nakładasz to postaraj się małymi kulistymi ruchami,mi to pomaga.
ja tez mam kolorowe zele z allepaznokcie i tez je chwale
dziekujemoze podziała
![]()
DZiewczyny prosze szybko o odpZrobilam zamowienie na allepaznokcie, no i mam zrobic przelew. jaki mam dac tytul przelewu
moj nick z allepaznokcie
![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Jeśli nie podają informacji co należy wpisać w tytule to wpisz po prostu imię i nazwisko z adresem.
1.Dziewczynki powiedzcie mi jakich żelkow z ale paznokcie polecacie.
2.i jak najlepiej przygotowac plytke zeby te zele dlugo trzymaly?
dziekuje pozdrawiam![]()
to ja może się wypowiem co do żeli alle pewnie nie które mnie potępią bo powiedzą tak tanie to badziewieja lubię dobre rzeczy kupować warte swojej ceny mówi się że tanie mięso to psy jedzą
zele mają tanie ,ale ja miałam i sf i basic galaretkę i powiem tak alle
kolorowe jak narazie mam porównanie z zelami dobrejrady więc dla mnie kolorowe z alle o niebo lepsze po zatym zel pink, cler , do frecha biały
musisz na pewno kupić primer ja mam bezkwasowy
to tyle a najlepiej sama wypróbuj kup mała słoiczki i sama oceń każdy żel na innej płytce inaczej się zachowuje
![]()
bardzo ci dziekujeja mam ich zelki
tylko niewiem czemu po 3 tyg podchodza powietrzem a chcialabym zeby dluzej trzymaly
a jak sobie robie to za tydz juz mam powietrze niewiemmoze to przez to ze podgryzam ale to nie we wszytskich a we wssytskich mi powietrze podchodzi![]()
czasami uzywam czasami nie;p
mopze to wina ze malo kiedy uzywam primera?
Bardzoo Ci dziekuje
a na jakim ty zelku pracujesz?![]()
I jak Ci sie na nim pracuje bo tez sie zastanawiam nad kupnem tego zelu![]()
ja w tytule nic nie pisze i dochodzi
z alle paznokcie mam tylko kolorowe zele budujace itp mam z nailsa ale mam zamiar zakupic z allepaznokcie jak mis ie skoncza
Dziewczyny powiem Wam ze juz troche testuje ten zel alle ale nie ma porownania do zelu sun flowersun flower sie nie zapowietrza i łafnie wyglada
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)