Ja właśnie zrobilam mala przymiarkę pomysłu, wyszlo całkiem calkiem ale nie mam chętnej łapki a szkoda mi moich od Ani zmieniać buuuu
Printable View
Ja właśnie zrobilam mala przymiarkę pomysłu, wyszlo całkiem calkiem ale nie mam chętnej łapki a szkoda mi moich od Ani zmieniać buuuu
agusia to kierunek bielsko i już masz dwie łapki.:skacze::skacze::skacze::skacze:
ja tez bym się chetnie zgodziła :D:D:D
wiem ze mozna na sobie ale niemam czasu dla siebie
sama lece na pazurki jako model hihi bo mi sie moich nie chce robic
a to normalne, ze szewc bez butów chodzi, żadnej z nas się nie chce, ja to zawsze nosze tak długo paznokcie aż już same nie zaczyna odpadać, bo nigdy mi się nie chce nowych robić, a teraz robiłam sobie dwa dni pazurki najpierw lewa ręka potem prawa, i po całych dniach siedziałam i nie jestem z nich zadowolona niestety, ale na konkurs zrobiłam i jestem z siebie dumna ze się zmobilizowałam, choć nie liczę na żadne profity ale fajna zabawa jest świetna tym bardziej w tak super towarzystwie jakie jest zgromadzone na tym forum
ja moją mamę dopadne jako modelke do pazurków konkursowych :D jak jej dzisiaj mniej wiecej przedstawiłam projekt to miała dosyć ciekawą mine hehe :D :D biedna mamusia..
Madzialena tylko wiesz potem mama musi na ulicy uwazac komu bedzie te pazurki pokazywac:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:: skacze:
No to mamy już 3 prace (prawie 4) :] nie będziemy pisać od kogo, każdy kto wysłał to wie bo przychodzi automatyczne potwierdzenie, jeżeli komuś nie przyjdzie proszę się kontaktować ze mną lub zizią
Looo no to sie dziewczyny rozkrecaja i dzialac zaczynaja:D:D.....
super...ciekawe ile prac bedzie.....czy wiecej niz w poprzednim konkursie czy mniej:P
A ja wciąż nie mam pomysłu.... :(
Niewiem czy juz bylo pytanie a nie chcie mi sie czytac czy pazurki musza byc wszystkie takie same to znaczy wzor czy moga byc kolorowe czyli kazdy inny?
No raczej każdy inny może być, bo tak to byłoby monotonnie dla niegrzecznej dziewczyny :) :skacze:
Bo tak przynajmniej by bylo kolorowo:)i inne zdobienia
ale może być, że całkowicie każdy z innej beczki czy muszą tworzyć całość?
Jeżeli chcecie sobie urozmaicić zdobienie to na kciuku i 4 można zrobić jakiś odskok, jak chcecie na każdym inny to też można ale pamiętajcie że to użytkownicy będą wybierać prace i nie wszystkim się takie coś spodoba.
ja mam pomysl tla :D:D i nawet na sztuczniaku juz gotowy stoi :D....ale co z tego jak najwazniejszego brak...pomyslu na zgrzeszenie:skacze:
no ja już zakupiłam co mi będzie potrzebne, i już na dniach będę przystępować do roboty ;)
też już mam wszystko, i do paznokci i nawet już mam pomysł na aranżacje i wszystko wszystko...tylko czasu brak...:/: nawe nie wie czy zdążę do 20go:/:
uuu, to będzie trzeba chyba nockę którąś poświecić :D
a ja nie mogę się co do zdjęcia zdecydować, buuuu.... za dużo ich zrobiłam mam dylemata, chyba kogoś zatrudnię do pomocy przy wyborze
ja też nie mam czasu ale chyba trzeba olać troche dom i wziąć się do roboty!;]
a moj pomysl nadal nie jest wykonczony;( najwyzej będę siedzieć 19 i robić, ale na pewno zrobię, ostatnio bardzo żałowałam że nie brałam udziału bo super zabawa była:)
Ja chyba jutro zrobie jak mi się uda :)
mam nadzieje ze tez zdaze z pazurkami, a pomysla to mi tata dal :)
hehe fajnie :)) ja już mam dwa pazurki, jakieś postępy robie:P
ja nie idę do szkoły, więc się za pazurki biorę. Chciałam zrobić coś totalnie ekstremalnego, ale nie mogę, bo nie chcę ich od razu zdejmować a do szkoły z zbyt krzykliwymi nie pójdę...
ja już się prac doczekać nie moge:):)
właśnie wysyłam prace :skacze:
a ja jeszcze się nie zdecydowałam którą fotkę wysłać, ale mam jeszcze troszkę czasu
Podziękować za pomysł :D wprawdzie nie mogę wziąć udziału ale będę sobie oglądać hihi:good:
A ja wogule nie mam pomysłuuuuuuuu ;( help... ;(
Uf...a ja już zrobiłam :skacze: Całe 6 godzin ;] Tylko teraz nie mogę się zdecydować na fotke ;p mam ich chyba z trzydzieści!!!
a ja chyba odpadam z tego konkursu:( pomysl mam tylko modelki brak a jak mezowi wspomnialam ze jego paznokci potrzebuje to powiedzial ze zdurnialam:huh:
A na sobie? To tylko 5 paluszków;) potem mozesz zdjąć
hehe ja mam tylko 4 sprawne bo piaty ledwo sie trzyma;(;) a lewa reka nie zrobie tego co mialam w planach:P
ha! zrobiłam:) mam nadzieje, z sie wam spodobają dziewuszki:))))