ja nie idę do szkoły, więc się za pazurki biorę. Chciałam zrobić coś totalnie ekstremalnego, ale nie mogę, bo nie chcę ich od razu zdejmować a do szkoły z zbyt krzykliwymi nie pójdę...
ja nie idę do szkoły, więc się za pazurki biorę. Chciałam zrobić coś totalnie ekstremalnego, ale nie mogę, bo nie chcę ich od razu zdejmować a do szkoły z zbyt krzykliwymi nie pójdę...
a ja jeszcze się nie zdecydowałam którą fotkę wysłać, ale mam jeszcze troszkę czasu
Podziękować za pomysłwprawdzie nie mogę wziąć udziału ale będę sobie oglądać hihi
![]()
A ja wogule nie mam pomysłuuuuuuuuhelp...
![]()
Uf...a ja już zrobiłamCałe 6 godzin
Tylko teraz nie mogę się zdecydować na fotke ;p mam ich chyba z trzydzieści
!
a ja chyba odpadam z tego konkursupomysl mam tylko modelki brak a jak mezowi wspomnialam ze jego paznokci potrzebuje to powiedzial ze zdurnialam
![]()
A na sobie? To tylko 5 paluszkówpotem mozesz zdjąć
hehe ja mam tylko 4 sprawne bo piaty ledwo sie trzymaa lewa reka nie zrobie tego co mialam w planach
![]()
ha! zrobiłammam nadzieje, z sie wam spodobają dziewuszki
)))
KAMIS AJ LOF JU
tu sobie poczytaj... http://forum.wzorki.info/przedluzani...ie-pazury.html
ałaaaa
KAMIS AJ LOF JU
wiem co to znaczy) współczuje Ci kochanie
![]()
KAMIS AJ LOF JU
Nie jesteś sam z brakiem pomysłu mi jak coś śiwta to na chwilke i potem znow nicwczoraj wykonalam jednego probnego kolezance i w trakcie robienia zaswital mi pomysl,ale nie wiem czy tak do konca moze byc ehhh coraz mniej czasu laski zostalo
![]()
Moja praca tez wlasnie się wysłała![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
moja też mam nadzieje że bedzie dobrze!
KAMIS AJ LOF JU
czas ucieka a ja nie mam kiedy nawet pomyslec o zdobieniu a co dopiero o wykonaniujak nie bieganie po urzedach to szpital wrrr... ale tak czy siak nie moge sie doczekac az ujrze te Wasze cudenka
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)