Super kieliszki a z tym t-shirtem też super sprawa:)
Printable View
Super kieliszki a z tym t-shirtem też super sprawa:)
Przeróbka zeszytów do szkoły, były brzydkie :P
Odjazdowe teraz te zeszyty :)
No teraz to zeszyty wyglądają rewelacyjnie :D
też tak robiłam :P
ale w ogólniaku najfajniejszy miałam zeszycik do biologii:leze: moja pani psor, której nie lubiłam kojarzyła mi się z tym panem ze zdjęcia :leze::leze::leze::leze::leze: nosiłam podobne jego zdjęcie przyklejone do okładki...
nigdy nie zapomnę jej mony gdy zbierała zeszyty do sprawdzenia i zobaczyła "TO" :wow::wow::wow::wow:
Przerobiłam sobie płaszczyk, który strasznie źle na mnie leżał bo miał guziki do połowy i pasek wiązany z przodu i przez to strasznie rozszerzał się u dołu
Cośw tym stylu tylko jeszcze bardziej rozszerzał się u dołu, bo brakowało tam guzików
Więc przeszyłam guziki z góry (których i tak nie było widać) na dół dzięki czemu ładnie się układa i jest dopasowany i pozbyłam się paska który przerobiłam na kokardki :)( z tyłu i na kieszonkach)
Myślę, jeszcze nad doszyciem guzików jeszcze niżej ale niestety ze znalezieniem takich będzie problem...
Od razu lepiej sie w nim czuje:)
Nie zwracajcie uwagi na kolor nitek przy guzikach, bo to jeszcze do poprawy)
A w kokardkach jestem zakochana:D
Aga ale ci to świetnie wyszło :D a kokardki cudne ;)
Aga pięknie to przerobiłaś a kokardeczki słodziutkie :)
Aga, kokardki są po prostu boskie!! pomysł super! płaszczyk wygląda świetnie :)
Aga, ale pomysłowo z kokardkami ;) no i na pewno będziesz miała wyjątkowy płaszcz :)
Dziękuje :):):) od razu lepiej sie nosi:D (a nosiłoby się jeszcze lepiej gdybym przez przypadek nie zaszyła kieszonki przyszywając kokardkę :haha: )
Kochane może ja coś podpowiem....mało bo mało ale następnym razem więcej zdjęć będę robić:D:D
(Mam nadzieję że wcześniej nie pisałam o tym tutaj hihihi)
Wieszak na kolczyki/ biżuterie z płyty CD i opakowania po płytach CD
http://pu.i.wp.pl/k,NjQ5MTU2ODYsNDU4...zykisuper3.JPG
Zdobione szkło/ zapalniczki. Jak na razie nie wiem czym to zabezpieczyć aby się nie zmyło....
http://pu.i.wp.pl/k,NjQ5MTU2ODYsNDU4...f,DSCN0463.JPG
Wieszak na gitary z deski i uchwytów
http://pu.i.wp.pl/k,NjQ5MTU2ODYsNDU4...f,mgitara2.JPGSzyję też tunikę z zasłon z okna ale kurcze nie pomyślałam o zdjęciu:/
Nadya wieszak na kolczyki odjazdowy :)
Kieliszki i zapalniczki śliczne :)
super!! nadya zajrzyj to tematu strokowego tam dziewczyny radzą czym zabezpieczac ;)
A ja mam zagadnienie nieco od drugiej strony:
otóż mam lustro, które na dole ma wyszczerbienie wielkości 5-cio złotówki, tyle, że w kształcie trójkąta oraz rysę, która od tego wyszczerbienia biegnie (efekt zabawy mojego dziecka szczypcami;)) i apel do Was:
jak to zamaskować ? Co przykleić? Może macie jakieś pomysły, coś gdzieś widziałyście? Jesteście kreatywne, więc liczę na Was:*:*
miałam zwykły czarny kubek to namalowałam SpongBoba :D
Natalia superaśny ten kubek :)
haha ale śmiechowy kubeł :skacze: świetny :)
natalia super:DD:D czym utrwaliłaś żeby sie nie zmazalo?
Dziękuuuuję :*:*:*:*
Brałam lakierem do paznokci.. ale to tymczasowo...bo chce mu przyjaciół domalowac ale to za jakis czas.. a potem chyba sprayem to psikne bo nie mam pojecia czego użyć... Na razie jak go myje to bardzo delikatnie hahahahahhaha :D
A tak to malowałam farbkami akrylowymi ;)
to ja pokażę, jakie rameczki stworzyłam na prezenty świąteczne. Pokazuję tylko trzy, bo większości zdjęć nie pstryknęłam:P
natalia - świetny kubeczek :)
Nanami - ramki świetne :D
a to metamorfoza mojego starego portfela..:P
Załącznik 34426Załącznik 34427
Załącznik 34428Załącznik 34429