konkurs(małpa)wzorki.info
Printable View
konkurs(małpa)wzorki.info
dziękować gorąco!!
..juz niedlugo i..
... bedzie OCZOPLĄS :D
to my te prace będziemy w końcu oglądać?:) powiem wam że dla mnie trudny temat, bo magia ok, ale andrzejki mi wchodzą w paradę bo nie bawię się w to zbytnio i tak ciężko jakoś:) to co wymyśliłam nie spodobało mi się na paznokciu...:D:D
Ja dzisiaj bede tworzyc :) Wiec jutro podesle fotki :) Zobaczymy co z tego wyjdzie eehh :P
- Prace wysyłamy na maila adres konkurs (małpa)wzorki.info.
czyliwszystko jest wyzej napisane rowniez to co trzeba dopisac w mailu
---------- Dodano o godzinie 15:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:23 ----------
no tak nie doczytalam ze odpowiedz zostala udzielona
No właśnie, ja też mam pytanie odnośnie tuneli w szpicach...One tam, moim zdaniem są prawie niezauważalne, więc nie bardzo wiem, jak to zdjęcie zrobić????Bo przecież zwężający się szpic zasłania tunel. Może mi ktoś podpowiedzieć, jak zrobić ujęcie???Czy tak zupełnie na wprost paznokci czy trochę z góry???:porazka:
z góry raczej nie wyjdzie, już raczej od dołu pazurka. ja będę robić tak po skosie od dołu (taki jest plan:D)
ja swoje fotki wlasnie wyslalam-od poniedzialku sie decydowalam ktore mam wybrac :)az w koncu maz zdecydowal za mnie
Poszzłooo.. :nie_powiem:
mam juz pomysl ale nie wiem czy zdaze zrobic,wszystko zalezy od tego jak jutro bede sie czula,bo dzis mam mala imprezke,mam nadzieje ze zdaze
a ja niedługo zabieram się do wysyłania fotek :)
Wczoraj zrobiłam paznokcie i dziś wysyłam zdjęcia :) nie mogę się doczekać momentu kiedy będzie mona zobaczyć Wasze prace :)
Co do wystawienia prac to nie wiem czy będą, zależy od czasu którego mi brak :/
Nooo Kamis, dasz radę wystawić :D wierzymy w Ciebie ;)
świetny konkurs;)
a ja zaraz zabieram się za paznokcie.. jak zawsze wszystko na ostatnią chwile :D ale tak to już ostatnio ze mną jest..
ja się dzisiaj zabieram do roboty :) mam nadzieję, że cos sensownego mi wyjdzie
a czy można wysłać 4 zdjęcia czy musi ich być dokładnie 3?
muszą być 3 zdjęcia (w regulaminie jest jasno napisane)
ja mam zrobione, teraz tylko foteczki ;d
a skad mozna wiedziec ze moja praca zostala przyjeta do konkursu?
powinnas dostac maila z potwierdzeniem na ktorego nie odpowiadzasz,a jak cos bedzie nie tak to z pewnoscia ktos Cie powiadomi ;)
dziewczynki decyzją jury został zmieniony podział na grupy.
wyslalam;d
Witam serdecznie wszystkie pasjonatki tego samego kierunku artystycznego.... :good:
Widzę super konkursiki się kłaniają!!!
Tym bardziej że sposób wykonania i technika jest zupełnie DOWOLNA!!! :D
-Jak tam u was dziewczęta? prace już powysyłane???
pozdrawiam gorąco :)
kurcze mam dylemat :( bo mam 4 zdjęcia - ujęcie tunelu, linia boczna, cała kompozycja i paznokcie z bliska (bo w całości kompozycji nie widać ich za dokładnie)...z regulaminu wynika, że mam nie wysyłać paznokci z bliska więc nie wiem co robić, jury musi je jakoś ocenić...dziewczyny może Wy coś doradzicie?
Kamisku wystawcie na forum chociaz po jednym zdjeciu ( artystycznym) od każdego uczestnika ..Fajnie będzie obejrzeć wszystkie prace:]
Ojojojoj ja to aż się boję, że to co wysłałam ujrzy światło dzienne bo nie jestem zadowolona z moich pazurków.... buuuu....
Zrobione :) Teraz tylko walka z fotkami ....moja zmora heehe
ja juz wysłałam moją pracę..
ale niestety nie doczytalam do końca i nie zrobiłam zdjęcia tunelu.. a pazurków już niemam :/
oooooo..BOŻEEEEE!!
Zostało mi tylko JUTRO na zrobienie pazurów!!!!!!!!!
o nieeeeeeeee.... :strach::strach::strach:
---------- Dodano o godzinie 17:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:47 ----------
chociaż nie... EJ!! o której się kończy konkurs??!!
---------- Dodano o godzinie 17:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:48 ----------
;(
ja właśnie wysyłam
Wyslalam :) Ciekawa jestem prac :) Pozdr
i ja tez przeslalam moja propozycje:)
Moze i ja sprobuje cos wyskrobac chociaz ostatnio zaniedbałam forum przez obowiazki a teraz jeszcze cos mnie grypsko bierze :)