Właśnie zbieram oczy z podłogi....Rzeczywiście nietypowe pazury ale i niepraktyczne....Ale sztuka nie jedno ma imię :D
Printable View
Właśnie zbieram oczy z podłogi....Rzeczywiście nietypowe pazury ale i niepraktyczne....Ale sztuka nie jedno ma imię :D
te z hello kitty słodkie są:love: a ząbki mnie naprawdę zszokowały...
co do tych pazurow na stopach to mam ciekawostke. Moj maz jak pracowal w Pakistanie to mi opowiadal o kobietach ze maja takie pazury na stopach. Tam kobiety chodza zamaskowane cale wiec jedynie odkryte maja dlonie i stopy.Rozumiem u rak puszczanie paznokci ale na stopach to cos okropnego. Ale tym samym ze uslyszalam opowiesc o kobietach nie majacych prawo pokazac twarzy wierze ze dla nich nawed to puszczanie paznokci na stopach to jakas forma pokazania ze i one maja cos ladnego... Coz.. co kraj to obyczaj :))
Paznokcie faceta to już gdzieś na innym forum widziałam. Też wtedy zamarłam z przerażenia. Dziewczyny nawet snuły przypuszczenia że to jakiś doklejony czy co?
Pazury (dosłownie) u stóp to są obrzydliwe! Nie wiem jak można coś takiego zapuścić i jakoś funkcjonować? No a pazurki w ząbki to rzeczywiście się chyba o sweter zaczepiają. Tak na co dzień to porażka.
hehe z tymi długasami to ktoś miał roboty :)
Ile miejsca żeby się wyżyć nie :)
Te ząbeczki są... urocze :D Ciekawy pomysł, minimum pracy a efekt - proszę - najbardziej komentowane ze wszystkich. Mnie się podobają :D To, że nie są do utrzymania nie ma znaczenia w zasadzie wobec efektu na zdjęciu :)
Takie pazury na stopach można mieć tylko nosząc sandały rok cały tylko i wyłącznie. Mnie się nie podobają, ale to zapewne kwestia wychowania w takiej a nie innej kulturze. Grunt, że właścicielka jest dumna a paznokcie zdrowe i zadbane i nikt na tym nie cierpi ;)
zabeczki są niezłe, ale chyba sie bym na takie nie odważyła
Te muzyczne bardzo mi sie podobaja widac ze to na jakis konkurs lub pokazy zrobione
hello kitty to po prostu wypas, ojej siostrzenicy by sie bardzo podobaly^_^
a zabki to bardzo oryginalny pomysl :D
---------- Dodano o godzinie 13:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:39 ----------
co do tych przedluzonych na stopach to dla mnie normalnie szok :wow:
jak mozna cos takiego nosic
chyba zeby sobie po dywanie drapac
Proszę ukrywać tak duże cytaty! /Emila :)
o matko te stopy powyżej, aż mnie dreszcz przeszedł
o mój Boziu co ona miała na tych stopach :o
Frencha ma na stopach. Całkiem porządnie wykonanego moim zdaniem. Bardziej przerażałabym się tymi trójkątami poniżej, które wyglądają na zwyczajną partanina a nie zamierzonym efektem.
Jedni noszą długie na stopach inni na dłoniach. Zawsze jednak długie paznokcie, widzę, budzą w kimś odrazę, tylko krótkie wydają się bezpieczne ;)
Dziwi mnie, że dziewczęta skarżące się na zdziwienie ludzi "jak można szpony takie nosić" gdy idą ze szpicami po mieście myślą dokładnie to samo o długich paznokciach na nogach. Przecież to nic takiego. Po prostu długie paznokcie. Nie chore, nie zaniedbane. Długie i dobrze wykonane. W moim odczuciu to trochę niesprawiedliwe.
Całkiem ciekawe pomysły w tych 2 pierwszych pracach.
j a jak raz mi na stopach urosło troszke dłuższe to aż mnie nogi- całe stopy bolały- nie mogłabym takich nosić, moim zdaniem to po prostu pokazówka :)
Masakra te stopy ,a te kredki super ,ale u nas na forum widzialam tez kredki ale duzo ładniejsze wykonanie.
kredki zajefajne :) a te na stopach są ładne, ale na rękach by były ok, na stopach przegięcie ;/
to zdobienie na dłoniach bardzo bogate ale piękne! staranne, widać że wykonane przez osobę doświadczoną,
z kolei zdobienie na stopach też fajne, jednak ta długość paznokci jest przerażająca...
No wykonanie jest bardzo dobre- ja na swoje stopy raczej tipsów bym nie przykleiła :D Bo mam takie malusie
No z tymi stopami to naprawdę przesada!! Mam koleżankę, która też zawsze troszkę przedłuża sobie pazurki na stopach (bo ma bardzo króciutkie) ale to już przegięcie.
A wydaje mi się, że większość tu dziewczyn reaguje na takie zdjęcia z zaskoczeniem i może nawet obrzydzeniem, bo przyzwyczaiłyśmy się do pewnych norm tzn. krótkie paznokcie na nogach. Sądzę, że to kwestia dobrego smaku jak np.jeden kolczyk w brwi czy nosie jest ok, ale cała wykolczykowana twarz już nie przejdzie.
A spiciki wyglądają strasznie!! :strach:
z taką długością na stopach to ani butów zakrytych nie założy (chyba że kupi specjalnie kilka rozmiarów większe :D) ani na bosaka nie pochodzi, bo bd chyba niewygodnie jak jej będą bębniły o podłogę xDD więc może to nie tyle kwestia mody (chociaż dobrze też to nie wygląda) ile wygody, bo ja Chiny bym sobie czegoś takiego nie zrobiła ;-)
Boże z tym kleszczem to już jest przegiecie :o
Jak zobaczyłam ten filmik to aż zaczęło mi się przewracać w żołądku to co dziś zjadłam.:/:
Te stopy to bardzo ręce przypominają tylko paluszki krótkie:) A ładne te muzyczne,pewnie na jakiś konkurs robione:)
Jak zobaczyłam długość tych pazurków w stopach to gęsiej skórki dostałam.. :(
O dzizzzz przecież te stopy to prawdziwy koszmar :o po nocach będą mi się śniły - jak ona je skraca??? chyba tylko szlifierką - fuj
Iwonka ślicznie to powiedziałaś :D
masakryczne są te pazury :D
Co do tych stóp to chyba laska chciała pobić rekord Guinessa w długości paznokci...coś okropnego...a ten kleszcz feeee
Spoko widziałam jeszcze dłuższe :) Ale to jest i tak okropne :)
Ten kleszcz hmm..... moze jego zadaniem przydzielonym przez autorke było własnie wywołanie komentarzy które własnie wypowiadamy????>>.....:)
40 centymetrowe paznokcie
YouTube - Living Long-Nail Addiction #1
oj, ja jestem na nie :]
Ciekawe ile godzin trwa stylizacja takich paznokci :leze:
ludzie różne mają fanaberie... i co niektórzy głupotą nie grzeszą!
obrzydlistwo!
To jest okropne!!!!!
Ciekawe ile ona zaplaci za kazda wizyte u stylistki :p
Boszzze, cos ohydnego :/::/:
Otoz obwieszczam, ze zostal wynaleziony nowy ksztalt paznokci, nazwalam go Teeth :) mimo, ze autorem tej formy nie jestem wroze jej ogromny sukces.
Zdjecie znalezione na bebzol.com
tez właśnie na bebzolu widziałam :P
osobiście to mnie się to nie podoba, a jak się musi za rajtki zaczepiać :haha:
nie przypadly mi do gustu
Mysle, ze to przez nazwe. Moze Zebiska bardziej do Was przemawiaja? ;)
:)