ano od srodka na progu
ja tam przejezdzam ze 3 razy delikatnie pilnikiem zeby akryl mial sie czego dobrze chwycic
nawet nie chodzi tyle o calkowite zmatowienie co porobienie "rysek"
na to, że do nierównego pazurka nie przyklei się tips nie wpadłam. Ale nigdy nie robiłam na tipsach, więc się nie znam za bardzo![]()
przykleic to sie przyklei ale tylko do miejs najbardziej wytajacych jak jest plytka bardzo nierowna to porobia sie pecherzyki powietrza albo wolny brzeg naturalka sie nie przyklei i bedzie odstawal
oo ranyjestem w ciezkim szoku...
mam straszaka hihih
---------- Dodano o godzinie 00:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:02 ----------
---------- Dodano o godzinie 00:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:07 ----------
hi hi uwagainterpretacja tematu "śmierć mózgu"
![]()
---------- Dodano o godzinie 00:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:17 ----------
ktoś musiał być bardzo dumny z wykonanej pracy
---------- Dodano o godzinie 00:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:23 ----------
a w tych to się normalnie zakochałam....
a kamuflarzyk - ala krfawa merryyyy![]()
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
Powiem krotko masakratos,a te paznockie u stop to jakies nieporozumienie...a te lopatki niebieskie,widzialam juz cos takiego w Canadzie jak bylam w pewnym salonie i jeszcze zachwalali ten ksztalt..hehe..z wyobraznia krucho u tej istoty..
a moja córa pokochała kredki![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
o ludu mój ludu![]()
O matko.
szczena mi opadła, jak zobaczyłam to przedłużenie u stóp!![]()
To z kleszczem jest po prostu niesmaczne, wręcz obrzydliwe
Ten komplet.... u rąk są łądne pazurki koloroweAle te u nóg... po prostu SZOK
![]()
A te kredki są cąłkiem fajne tylko na jakis konkurs by sie nadawały i zrobić bardziej schludnie![]()
No dokładnie, pomysł z kredkami nie był głupi, bo na konkurs się nadają, ale dużo lepiej wyglądałyby, gdyby były starannie wykonane.![]()
To juz wiem gdzie wkleić moje pierwszakiha ha ha
![]()
jestem w szoku po tym co zobaczylam..
ha ha te ołówki są boskie ha ha a te mini szpice no nie mogę -śmiesznie wyglądają jak kocie pazurkiludzie są pomysłowi
![]()
te długaśne u nóg.. ;D normalnie chyba sobie zrobię takie.. a przy okazji kupie buty dwa rozmiary większe ;d żebym się zmieściła z tymi pazurami xD
nie.. no.. co za moda.. ^^
ołówki wspaniałe są ;D pierwszy raz widzę takie cuda
a kleszcz.. coś okropnego..
HeheSzkoda, że sobie jeszcze dluższych na tych stopach nie zrobila
Masakra![]()
kasiunia, obawiam się, że 2 rozmiary to za mało na te pazury. xd
ciekawe, czy ktoś kiedyś szpice u nóg zrobił. -.- ;/
OMGstraszne
o matko jedyna co ona sobie zrobiła u tych stup jak chodzić z czymś takim na stopie![]()
o fuuuute u stop ohyda, bleeee....chociaz na dloniach lepiej by wygladaly
![]()
za to te na dloniach z tego komplety fajne![]()
yyyyyyyyyyyyy
noooooooo
ten tego ...........yyyyyyyyyyyy
no poprostu szczena opada![]()
no to zaczynamy
Jak to się może w ogóle komuś podobać? Nie rozumiem
Cała moja rodzinka miała ubaw po pachy![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)