-
Odp: co teraz robicie....
dzień dobry wszystkim:):) ależ się stęskniłam:) przedłużyli.śmy sobie wyjazd do 5 dni, ale dziś już w domku, zaraz mam klientkę więc jestem tylko na chwilę, patrzę że nowy konkursik, milion postów nieprzeczytanych..:):):) wieczorkiem będę nadrabiać:):):)
-
A ja właśnie wcinak chrupiącą opieczoną bagietkę z sosem czosnkowym i kopereczkiem i sałatkę z sałaty lodowej, pomidora, oliwek (blee, wszystkie wyrzuciłam:skacze: ), ogórka, pieczonego mięsa i dressingu... mniam :D
-
Szpila smacznego! ale podziel się!!!
-
Cytat:
Napisał
plushak
Szpila smacznego! ale podziel się!!!
dawaj Ci wyśle pocztą :D
-
ja tu tylko na chwilke bo niedugo klientka, ale mam dzis zamule to masakra spac mi sie chce jak nie wiem co ...
-
Dzidzia sete se walnij zobaczysz jak Cie na nogi postawi...hahaha ja mam zamiar pojsc sie troche pouczyc ale mam takiego lenia w #CENZURA# ze szok...
-
a mnie z neta wczoraj wieczorem wywaliło i nadrabiam zaległości... czytam i czytam i skończyć nie moge... aleście się porozpisywały dziewczęta... i chłopcze;P
-
jem groszek ptysiowy, który pożeram wielkimi ilosciami ^_^
i zastanawiam sie co by tu zrobic by był nagły przypływ gotówki... na jutro musze miec 120 zł, za odbiór aparatu z naprawy a mam 27 zł... ekhm... bez komentarza... mam nadzieje ze mama sie zlituje nade mna.. ale i tak później jej oddac bede musiała ;( a tyle rzeczy jeszcze potrzebuje kupić :(:(
-
hmm..a Ja w koncu odespalam,nie uwierzycie..spalam cala noc caly dzien..0 17 sie przebudzilam...tak spalam jak bylam chora lub jak sie kiedys balowalo..hehe...i tak jeszcze mi sie spac chce...masakra..
-
ja zaraz do kapieli i tez spac :)
rano klientka i zaraz po ruszam do pl na weekend
-
-
ja sie bawie akrylkami ;p
wlasnie wpadla kumpela razem sie pobawimy:)
potem nauka robienia kolczyków :P
-
uff co za dzień.. powoli nadrabiaM ZAległości na forum, wstawiłam kolejne pranie, nieco sprzątam i oglądam damską siatkę
-
A mi się nudziło i cyknęła sobie fotkę swoich wszystkich akrylków :D wiem, bardzo mało ich, ale w końcu od czegoś trzeba zacząć :D
-
-
Ja popijam sobie szampana bo dziś świętuję swoje kolejne urodziny......
-
Szpila nie przezywaj ja mam mniej:D
wstałam jak było ciemno i wróciłam do domu jak już było ciemno:( nie ma to jak 12 godz w szkole...
-
Szukam dziewczyn, tkóre chciałyby zostać trendsetterkami maybelline'a. Jeśli któraś byłaby zainteresowana, proszę o podanie maila na priv, a ja wyśle zaproszenie i udzielę dalszych informacji. Dziękuję za pomoc z góry :)
-
Miminka ale długo!!! :wow:
ja dzis na chate wrocilam i staram sie nadrobić zaległości :P
-
a ja testuje akrylki. kolory super, rzeźbi się średnio na jeża. ale robię na niewygodnym podłożu
-
to miłej zabawy, a ja czekam na klientkę na tipsiaki, ale jeszcze mam troszkę czasu
-
Cytat:
Napisał
plushak
Miminka ale długo!!! :wow:
ja dzis na chate wrocilam i staram sie nadrobić zaległości :P
a dzisiaj od 8 - 18 ;( ale jutro tylko 45 min:yess:
-
A ja miałam się uczyc do sprawdzianu z techniki ale mi się nie chce... ;P
-
ja dopiero nie dawno zasiadla m do kompa i juz i talk musze leciec... tzn ide sie kapac al tym razem laptopa nie biore bo znowu z wanny nie wyjde... a jutro idem sie na prawko zapisac BOJCIE SIE!! hehe od rana ponadrabiam w koncu zaleglosci bo troche ich mam niestety... buzki :*:*:*
-
w końcu w domu. jem obiad i sie relaksuje:)
-
A ja mam dziś luzik,cisza i spokój:)
Relaksuję się przeglądając kochane forum
(od którego się uzależniłam:yess:) i słucham muzyczki nastrojowej
-
jaka ulga :) przeszly podrobione papiery i dzis przyszla umowa o mieszkanie do podpisania-ale jestem happy
od 01.01.10 bedziemy juz na nowym :)
-
Rudi jak ja Cie dawno nie widziałam!!:*
kurde rzucam palenie i nie dlugo sie w drzwi nie zmieszcze bo ciagle cos jem!! a w dodatku okres dostane a buuuuuuuuu ... zaraz zmykam jakis filmik obejrzec ;)
-
tęsknie za forum ;( a nie mam na nic czasu ;(
-
a ja postanowiłam nie siedzieć cały dzień na necie i dziś się udało, ale już wieczór, więc jestem:) wypiłam kawkę, teraz czerwona herbatka (przytyło mi się a to ponoć dobre:) )
-
Cytat:
Napisał
dzidzia
Rudi jak ja Cie dawno nie widziałam!!:*
kurde rzucam palenie ;)
wkoncu wrocilam :)
teraz sie juz bardzo dobrze czuje i jestem w stanie nawet przy kompie siedziec:)a bylo bardzo zle-maz tez sie cieszy ze wrocilam do swiata zywych :)
powodzenia w rzucaniu palenia-trzymam kciuki
-
Rudi ale już wszystko lepiej ?
:przytul:
Ja kawcie popijam i czytam :)
wczoraj zrobiłam 2 projekty na konkurs ale dupa :(
-
niedawno skonczylam naprawiac zmywarke bo mi nie chciala wody odpompowywc :D teraz juz jest ok...mam nadzieje ze na dluzszy okres czasu :P
mam teraz chwilke to wlazlam na forum poczytac...za chwile lece pranie rozwiesic ;)
-
ide na spacer...
a później do koleżanki na urodziny
i rano na działke.. wiec nie wiem czy Was odwiedze... :(
:*
-
Cytat:
Napisał
plushak
Rudi ale już wszystko lepiej ?
:przytul:
Ja kawcie popijam i czytam :)
wczoraj zrobiłam 2 projekty na konkurs ale dupa :(
teraz juz jest super!! dzieki
-
-
a cóż cię wprawiło w taki nastrój, bo ja się właśnie powoli zbieram do domku po pracy
-
jade na działke...
chyba będę chora, bo glowa mnie boli i gardło :(:(:(
-
a ja lecze zoladek tym razem-ta pizza wczoraj wieczorem byla zupelnie nie potrzebna :(
ja kolejny tel kom znalazlam (jak sie goni wiecznie psa po krzakach to sie rozne "skarby" znajduje :)wlasnie byla babka go odebrac i sie przyznala ze byla sikac i jej wypadl. a na psy gadaja ze sikaja gdzie popadnie i ze smierdzi w parku jak ludzie nie lepsi :)
a ja jak nie bedzie dzis padac to do zoo sie wybieram
-
Ha ha ha, a na ten telefon przypadkiem nie nasikała?? Mają ludzie tupet, ja bym się w parku wstydziła załatwić. Trzeba było wołać nagrodę za znaleźne.
Ja za parę chwil idę na rowerek, bo to chyba ostatnie podrygi przed zmianą pogody.