a ja we wrzesniu 26 ehhhhh :P
Printable View
a ja we wrzesniu 26 ehhhhh :P
Jam bardzo młoda :P -19 :)
Czuje sie.. tak.. dziwnie :Dxd
ja 26 w czerwcu :P
a ja w lipcu 18
ja w lutym skończyłam 21 latek ale jakoś tego nie odczuwam:skacze:
a ja niedlugo koncze 36 ale nie czuje sie na tyle,na pewno nie zachowuje i podobno nie wygladam:skacze:
Ja zawsze mam problem z odpowiedzią na pytanie ile mam lat - czasem i o 2 lata potrafi się "rozjeżdżać" moja pierwsza myśl ze stanem faktycznym. A faktycznie mam 25 lat. Już czuję na karku oddech "30" - choć sam wiek mnie nie przeraża, to mam w planie do 30 jeszcze parę rzeczy osiągnąć, więc czas nagli :)
Ja w grudniu skończe 28 :/:
a ja w piątek skoczyłam 21 :/ masakra ale się staro czuję :/
Ja pod koniec sierpnia 17 :)
kurczę to ja taka średnia jestem bo tylko 31 skończę ale dopiero w pażdzierniku:haha: więc jestem trzydziestka:)
a ja w październiku skończę 25 ale ten czas leci a niedawno dowód odbierałam a to już 7 lat temu haha
ja juz 20 :D ale nadal sie czuje na 18 :D a wygladam na 15 hahahahah :D :D :D :D
a ja skończyłam w marcu 22 ;) i powiem Wam że fajny to wiek, bo jakos tak wkońcu rodzice patrza z tej dorosłej strony na mnie :)
laski jootka napisała -19 co powszechnie oznacza poniżej 19:)
no ale w profilu ma 15lat
Ja mam 23 ;] zazwyczaj dają mi więcej(raz od jakiegos debila usłyszałam czy jestem mamą mojej starszej siostry:/ alle to już trzeba byc idiotą:D )
Mając 14,15 lat jak dawali mi 18 to było fajne na szczęscie uspokoiło się to i mam nadzieję jak mojej mamie dawali tak i dają teraz jej mniej to i mnie będa tak dawali za pare lat:P
no bo ma 15, ale w ankiecie jest do 19 a nie ma rozgraniczenia;]koniec offtopa:D
Ja 22 czerwca zaczne 28 ^_^:huh::D:/::P:ok::);(
A ja w grudniu skończę 29:)
A ja mam 12 lat i się nie wstydzę.:skacze::skacze:
Teraz to ja jestem najmłodsza.:P
odpowiedz poszla:)