a ja we wrzesniu 26 ehhhhh![]()
do 19
19 - 25
26 - 35
36 - 45
46 i więcej
a ja we wrzesniu 26 ehhhhh![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Jam bardzo młoda-19
![]()
Czuje sie.. tak.. dziwniexd
ja 26 w czerwcu![]()
a ja w lipcu 18
ja w lutym skończyłam 21 latek ale jakoś tego nie odczuwam![]()
a ja niedlugo koncze 36 ale nie czuje sie na tyle,na pewno nie zachowuje i podobno nie wygladam![]()
Ja zawsze mam problem z odpowiedzią na pytanie ile mam lat - czasem i o 2 lata potrafi się "rozjeżdżać" moja pierwsza myśl ze stanem faktycznym. A faktycznie mam 25 lat. Już czuję na karku oddech "30" - choć sam wiek mnie nie przeraża, to mam w planie do 30 jeszcze parę rzeczy osiągnąć, więc czas nagli![]()
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Ja w grudniu skończe 28![]()
a ja w piątek skoczyłam 21 :/ masakra ale się staro czuję :/
Ja pod koniec sierpnia 17![]()
kurczę to ja taka średnia jestem bo tylko 31 skończę ale dopiero w pażdziernikuwięc jestem trzydziestka
![]()
a ja w październiku skończę 25 ale ten czas leci a niedawno dowód odbierałam a to już 7 lat temu haha
ja juz 20ale nadal sie czuje na 18
a wygladam na 15 hahahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja skończyłam w marcu 22i powiem Wam że fajny to wiek, bo jakos tak wkońcu rodzice patrza z tej dorosłej strony na mnie
![]()
no ale w profilu ma 15lat
Ja mam 23zazwyczaj dają mi więcej(raz od jakiegos debila usłyszałam czy jestem mamą mojej starszej siostry:/ alle to już trzeba byc idiotą
)
Mając 14,15 lat jak dawali mi 18 to było fajne na szczęscie uspokoiło się to i mam nadzieję jak mojej mamie dawali tak i dają teraz jej mniej to i mnie będa tak dawali za pare lat![]()
"Dłonie są krajobrazem serca"
Ja 22 czerwca zaczne 28![]()
A ja w grudniu skończę 29![]()
A ja mam 12 lat i się nie wstydzę.
Teraz to ja jestem najmłodsza.![]()
odpowiedz poszla![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)