Dziewczyny, razem ze szpilą składamy zamówienie z Golden Nails i przesyłka wyjdzie taniej bo właśnie na warsztatach rozdam te wszystkie rzeczy więc jeśli chcecie się przyłączyć to najpóźniej do jutra rana napiszcie do mnie na pw:)
Printable View
Dziewczyny, razem ze szpilą składamy zamówienie z Golden Nails i przesyłka wyjdzie taniej bo właśnie na warsztatach rozdam te wszystkie rzeczy więc jeśli chcecie się przyłączyć to najpóźniej do jutra rana napiszcie do mnie na pw:)
no to i ja cos napisze :D........... pazurki zrobcie na tej lapce na której wam jest lepiej zrobic.... na drugiej bedziemhy robic sobie na wzajem...a nie same na sobie;)
co do zamowienia w golden nails....jezeli chcecie to ja moge wam wsio kupic bo u mnie jest Golden Nails :D....i wtedy w ogole za przesylke NIC nie zaplacicie a rzeczy dostaniecie na warsztatach :)
No to jeszcze lepiej:D to tylko pieniążki Ci prześlę:)
spoko...nie ma sprawy...napisz mi na pw co kupic :)najlepiej daj linki z e-sklepu:P
Pazurkomania dzisiaj zrobiłam przelew na poczcie :) Jak dojdą pieniążki to daj znać. jak coś to mogę ci na maila wysłać zdjęcie kopii zrobienia przelewu :)
A ja mam pytanko :D Czy na tej jednej łapce, musza być na wszystkich 5 pazurkach takie samo zdobienie?? :P
bedziemy tylko na jednej rece robic;) wiec na drugiej mozesz miec co chcesz:)
jedna gola reka jest potrzebna zeby dziewczyny mogla ja wykozystac:skacze:
szpilcia jasne ze mozesz podeslac linka...nie ma problemu:)
nooo ja już będę na 100% :lol:
Włąsnie wpłaciłam pieniązki :)
Szpila to super.....
Pazurku mnie niestety nie bedzie:(:(:( przyjade na chwile zakupy dla dziewczyn przywioze....:(:(:(:(
a czemku Cię nie będzie?
Ninisiaa to taki żart no nie? Ty już nas tu nie wkręcaj że Cię nie będzie. :P dzisiaj mamy 1 kwietnia :P
Kurde Bożena musiałas zepsuc wszystko....:skacze::skacze::P a tak dobrze sie zapowiadalo:P
Jejuuuuuuuuuuuu!!! A już układałam sobie w głowie opierdziel hehe :skacze:
Dziewczyny! Dziś testowałam produkty firmy SHARTO, która będzie na warsztatach :) I powiem wam...:good: Najfajniejszy jest nabłyszczający ;] Tylko szkoda, że to 3fazówki, przyzwyczajona jestem do 1fazowych...Ale może się przestawie :D
A czy ktoś bedzie z wrocławia albo okolic?
Szpilka i Korcia jadą z Wrocka :P
choco tez z Wrocka ale nie wiem czy na bank bedzie
Paula:P ja Ci dam krzyczec na mnie:P
dziewczyny "gołe raczki to te na których wam sie .lepiej robi pazurki...poniewaz robimy same na sobie:P to jest moja ulubiona technika...
jestem zdania ze jezeli potrafimy same na sobie zrobic to nakims dopiero nam cuda wyjda:D a pozatym oszczednosc czasu bo zanim jedna drugiej zrobi....ach...a tak szybciej:D
PEDZELKI....najlepiej wezcie wszystkie jakie macie..:D
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:45 ----------
szpilcia zawsze mozesz dopłacic na warsztatach:)
---------- Dodano o godzinie 22:51 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:48 ----------
SZPILCIA...twoja inwencja tworcza...wazne aby tematyka była zachowana..:)
---------- Dodano o godzinie 22:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:51 ----------
szpilcia i korcia...oraz prawdopodobnie choco.:) ilonia..nie zastanawiaj sie...tylko raz dwa na warsztaciki:P daleko nie masz:D
Pazurku ale szczerze Ci powiem że pomysł abyśmy robiły same sobie w ogóle mi się nie podoba:/: Przecież od początku pisałyśmy że robimy w parach i dlatego nie bierzemy ze sobą całego sprzętu i nie zaprzeczyłaś wtedy...
mnie tez sie nie podoba:huh: nie lubie samej sobie robic dlatego chodze jak chodze tak jak teraz z jedna reka gola:skacze:
nigdy w zyciu nie bylam na warsztatach i trzeba bylo samej sobie robic:o szkolenie ok, ale warsztaty:D
nie zgodze sie ze sobie sie szybciej robi niz komus przeciez tez trzeba sobie plytke przygotowac itd....
No ale pomyślcie...ile wyniesiecie z warsztatów jak jedna osoba będzie ćwiczyć na Was a Wy będziecie czeeeeeeekać aż ona skończy i dopiero Wy możecie ćwiczyć. Moim zdaniem to dobry pomysł, przynajmniej więcej się nauczymy :good: Z drugiej strony nauczycie się robić na sobie i jak będziecie mieć ładne i szalone paznokcie to inaczej klientki będą na Was patrzeć. Ja mam zawsze megazaje*biste paznokcie i dzięki temu nie macham codziennie frencha :skacze:
A na warsztatach nikt nikogo nie zmusza przecież ;) To jest Wasza sprawa czy chcecie się czegoś nauczyć :D
Się rozpisałam ;]
no ok...rozumiem to ze chcecie abysmy zrobily jak najwiecej z nowosci na sobie......ale piszecie ze trzeba miec jedna reke zrobiona(czyli wychodzi na to ze w domu mam zrobic sobie ta ktora mi sie robi gorzej a czesto jest tak jak Agulusia pisze ze nie robi sie jej wcale:P) zeby potem na warsztatach moc robic na tej co idzie nam lzej....i mam pytanie czy na tej drugeij(gorszej dla mnie) musze miec pazurki?? bo jakos nie usmiecha mi sie z nia meczyc:P...a potem sciagac po to zeby zrobic sobie cos co mi sie spodoba na warsztatach:P:P:P
czyli w domku robimy na tej ręce co nam gorzej się robi (czyli jeśli jestem praworęczna to robię sobie pazurki lewą ręką w prawej ręce, tak?) a mogę zrobić tak że każdy pazurek będzie inaczej zdobiony i każdy będzie innego kształtu (np kciuk-migdał, wskazujący-kwadrat, środkowy-pipe, serdeczny-edge a mały-szpic)? ;D
a ja przyjade z 2 golymi lapkami:Dbo mi sie specjalnie robic nie chce:P
nie ma problemu..jezeli chcecie robic jedna na drugiej...prosze bardzo...tylko abysmy z instruktorkami mogły zrealizowac w pełni przygotowany program braknie nam czasu...bo nim jedna zrobi drugiej to troszke zejdzie... a jezeli chodzi o sprzet...nawet gdy wszystkie naraz robia sobie pazurki nie potrzebujemy naraz dla kazdej sprzetu...bo przeciez jedna lampka na dwie spokojnie starczy...nawet gdybyscie obie naraz musiały trzymac paluszki w lampie...lampa po srodku,wy po palcu do lampki i po kłopocie..chociaz z doswiadczenia wiem ze tak sie nie zdaza..bo jedna szybciej nałozy zel,druga wolniej... WAZNE ABY KAZDA MIAŁA PEDZELKI,KOPYTKA,...!! :D Ja zregóły jestem najbardziej zadowolona z warsztatów,gdzie sama moge robic na sobie...fakt, moze sie pomecze...ale wiecej z takich warsztatów wynosze...bo na wiecej jest czasu...
A jezeli chodzi o ZDOBIENIA NA WŁĄSNEJ RĄCZCE...widze znowu problem...
wiec problem znika....nie musicie przyjezdzac wogóle z pazurkami zrobionymi..wasza sprawa...miałam dla was niespodzianke z tym zwiazana...ale skoro wam nie pasuje,bo sie nie chce...:(
WIEC WG.WASZYCH POSTÓW USTALAMY IZ,JEDNA ROBI NA DRUGIEJ,PRZEZ CO SKRÓCIMY PROGRAM...A PO DRUGIE PRZYJEZDZAMY Z GOŁYMI PAZURKAMI!!!! I NIESPODZIANKI Z TYM ZWIAZNEJ NIE MA...:/:...ALE TO WG. WASZEGO ZYCZENIA...
---------- Dodano o godzinie 13:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:17 ----------
Zeby sobie czasem ktoras nie pomyslała,ze zrobiłam cos złosliwie...bo tak nie jest...:)chciałąm wam pokazac metode warsztatowa od innej strony...tzn.z ktorej wiecej wyniesiecie,bo to nie sztuka wydac kase,i potem za wiele nie wiedziec...:(ale jak wolicie...ja sie dostosuje do was...:)
Pazurku ale nie musisz sie od razu unosic tylko dlatego ze padlo kilka pytan i od razu krzyczec tu na nas (poprzez drukowana pisownie)....to chyba normalne ze sa pytania a organizator na nie odpowiada.... po co te nerwy....
ja zapytalam poniewaz ciezki mi sie robi na prawej rece a wiem ze po warsztatach bede chciala zrobic sobie cos co trenowalam wlasnie na nich..... i to nie powod zeby od r5azu tutaj sie unosic:/....
jak pisałam tego posta edytowalas swojego i dopisalas cos....no wlasnie skoro chcialas pokazac cos innego niz zazwyczaj jest na warsztatach wystarczy o tym napisac a nie od razu z krzykiem itd :(.....
Niepotrzebnie się odezwałam:(
Nisia ja sie nie unosze...zaznaczam tylko wyrazniej to co dla was widze ze istotne... Wiec tym wyrazniejszym chce to zaakcentowac...:) przez to ponizej napisałąm zebyscie nie pomyslały ze to złosliwie czy cos tam... Chciałam zorganizowac konkursik na zdobienia ktore wymodziłyscie juz w domku...a pozatym widzac co macie na pazurkach juz zrobione instruktorkom łatwiej było by sie do was dopasowac... Dlatego ze orientacyjnie bysmy wiedziały na jakim poziomie zaawansowania ktora jest...jedna z instruktorek naprawde potrafi zrobic cuda...tylko obawia sie ze jak pokaze cos trudniejszego mozecie sobie nie poradzic...stad tez wymysliłysmy ze dobrze bedzie jezeli jedna łapka bedzie zrobiona...my bedziemy wiedziały jaki poziom dopasowac a po drugie niespodzianka bysmy nagrodziły najciekawsze zdobienia..:d tylko o to mi chodziło...
Zrobić coś źle...nic nie zrobić jeszcze gorzej...Ale nie zbaczając z tematu: Skoro nie robimy na jednej łąpce (ja sobie nie wyobrażam być bez pazurków bo co ze mnie za stylistka:P dlatego się nie dostosuje) to będziemy śmigać najtrudniejsze kwiatuchy i inne takie bo nakładać frencha to chyba nie będziemy się uczyć ;) Dla mnie super...:good:
Dzięki Ewelinko że organizujesz takie warszataty po których wyniosę większą wiedzę niż na szkoleniu podstawowym i doskonalającym :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Pazurku kochana, ja myślałam dokładnie o tym samym , czyli że instruktorki będą mogły obejrzeć jakie pazurki robimy, z czym jeszce sobie nie dajemy rade i jak nam pomóc :) Dziewczyny, to jest naprawdę dobry pomysł nie wiem o co te kłótnie. Mi tam nie przeszkadza na której rączce robię, bo dobrze mi się robi juz lewą jak i prawą :D
Dziewczyny a moze byscie tak zrobiły tą jedna łapkę ALE tą którą jest Wam wygodniej. Czyli jak np. jesteście praworęczne, to zróbcie pazurki na lewej ręce, a przyjedźcie z goła prawą rączką, na której będzie robić wam pazurka inna osoba :)
Osobiscie uważam że robienie pazurków samej sobie jest o wiele łatwiejsze, bo se palucha mozesz wykręcić jak ci sie podoba i kiedy, a jak komuś innemu się robi to jest już troszkę trudniej
Pazurku jednak mnie nie będzie, pieniążków za ebaya jeszcze nie dostałam i na warsztaty nie mam :(
Bardzo mi przykro z tego powodu, życze Wam serduszka udanych warsztatów i wspaniałej zabawy :*
szpilciu ,paulistka..dziekuje za wsparcie...wg. mnie tez samej sobie wygodniej...bo okreca sie rączką jak sie podoba...i pisałam dziewczynom duzo powyzej,ze raczka dowolna..ta na ktorej im łatwiej... ale jak nie chca...prosze bardzo beda robic jedna na drugiej..a te co beda chciały...zrobia sobie same na sobie...dobra styliska nie powinna bac sie wyzwań...:P:D
KONIEC TEGO..TEMATU..SADZE IZ WSZYSTKO JASNE...KTO CHCE ROBI SAM NA SOBIE KTO NIE CHCE ROBI NA KIMS...:)
A JEZELI CHCODZI O KONKURS..BEDZIE!! BO DLACZEGO MAJA CIERPIEC DZIEWCZYNY KTORE CHCIAŁY PRZYJECHAC Z JEDNA ŁAPKA WYDZIERGANA PRZEZ SIEBIE:D A WIEC DO ROBOTY PRZED WARSZTATAMI...POKAZCIE CO POTRAFICIE...NAPRAWDE WARTO!!:)
---------- Dodano o godzinie 14:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:25 ----------
Jak to?? tyle czasu i jeszcze nie?? przezciez podobno było zwracane..:/: masakra..jak tak mozna...No cóż PLUSH jak by ci sie udało daj znac...:)
ja bym porpsiła aby mi ktos jeden pazurek chociaż zrobił, (do tych co chca na sobie robić):D bo jeszcze nigdy w życiu mi żadengo pazura nei zrobił i to bedzie dla mnie nowość :lol:
ja tam sobie zrobię tą jedną łapkę, a co! :D
szpilciu..nie ma najmniejszego problemu..nawet podczas pokazów instruktorek mozesz zawsze sie podłożyc..:)
PAZURKOMANIA jestes naprawde extra napewno duzo sie napracowalas zeby zorganizowac te warsztaciki podziwiam Cie naprawde jeszcze tle niespodzianek ty to masz glowe :wow::wow::* Powinnas nobla dostac hihi:skacze: ja napewno przyjade bez pazurkow... prawie nic nie umiem po za tym zele sie pokonczyly buu:/: I jeszcze niestety musze Cie wkurzyc Pazurku :( bardzo przepraszam bo ja bym sie sama zdenerwowala:( wiem ze sie napracowalas z tymi warsztatami i ze musisz wiedziec ile osob ma byc jak najszybciej ale niestety prawdopodobnie Beata ktora miala jechac ze mna na 70% nie przyjedzie ze mna, bo chyba nie dostanie wolnego:( jej corka jest chora na bialaczke i czesto bierze wolne bo badania i wogole i teraz jest ciezko:( ale ostatecznie dam Ci jeszcze znac mam nadzieje ze dzis:( Przepraszam ;(probowalam namowic jeszcze kumpele ale stwierdzila ze za drogo:huh: nie rozumiem jej ale jej strata... kurcze szkoda ze nie mam teraz neta bylabym na bieaco heh;] buziaczki:*
---------- Dodano o godzinie 14:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:34 ----------
uff troszke zajelam miejsca :) ja bede napewno nie opuszcze tego :P
werciu spokojnie...:) wiadomo..sytuacja jest taka a nie inna u niej,wiec wiadomo dziecko na 1 miejscu..:)ale na ciebie czekam..ty mi sie nie wywiniesz:P hehe...
A ja niestety do dzis nie dostalam odpowiedzi od hassi czy jedze ze mną czy nie ( na liście jest zapisana, ale nie odpowiada na moje pytania na gg i w temacie) ;( .. dlatego nie chcę Wam zawracać głowy ze zmianą terminu. Przykro mi bardzo, ale myslalam ze to poważniejsza osoba i powie wprost ze nie moze, czy się jej nie opłaca jechac przez Wrocław:( Bardzo chcialam być z Wami, niestety sama się w taką podróż boję wybrać... szkoda:(
chococ..korcia i szpilcia jada z twoich okolic...wiec zgadaj sie z nimi..:) termina i tak jest na 18...