Nisia ja sie nie unosze...zaznaczam tylko wyrazniej to co dla was widze ze istotne... Wiec tym wyrazniejszym chce to zaakcentowac...przez to ponizej napisałąm zebyscie nie pomyslały ze to złosliwie czy cos tam... Chciałam zorganizowac konkursik na zdobienia ktore wymodziłyscie juz w domku...a pozatym widzac co macie na pazurkach juz zrobione instruktorkom łatwiej było by sie do was dopasowac... Dlatego ze orientacyjnie bysmy wiedziały na jakim poziomie zaawansowania ktora jest...jedna z instruktorek naprawde potrafi zrobic cuda...tylko obawia sie ze jak pokaze cos trudniejszego mozecie sobie nie poradzic...stad tez wymysliłysmy ze dobrze bedzie jezeli jedna łapka bedzie zrobiona...my bedziemy wiedziały jaki poziom dopasowac a po drugie niespodzianka bysmy nagrodziły najciekawsze zdobienia..:d tylko o to mi chodziło...

przez to ponizej napisałąm zebyscie nie pomyslały ze to złosliwie czy cos tam... Chciałam zorganizowac konkursik na zdobienia ktore wymodziłyscie juz w domku...a pozatym widzac co macie na pazurkach juz zrobione instruktorkom łatwiej było by sie do was dopasowac... Dlatego ze orientacyjnie bysmy wiedziały na jakim poziomie zaawansowania ktora jest...jedna z instruktorek naprawde potrafi zrobic cuda...tylko obawia sie ze jak pokaze cos trudniejszego mozecie sobie nie poradzic...stad tez wymysliłysmy ze dobrze bedzie jezeli jedna łapka bedzie zrobiona...my bedziemy wiedziały jaki poziom dopasowac a po drugie niespodzianka bysmy nagrodziły najciekawsze zdobienia..:d tylko o to mi chodziło...