witaj joystynka :)szybko się tu zadomowisz i na pewno znajdziesz wiele przydatnych informacji ;)
Printable View
witaj joystynka :)szybko się tu zadomowisz i na pewno znajdziesz wiele przydatnych informacji ;)
Witam wszystkie Panie:) Mam na imię Kasia, mieszkam w Legnicy, mam 21 lat. Od 15 roku życia zaczęłam moją przygodę z paznokciami;) Obecnie prowadzę działalność gospodarczą- między innymi jestem stylistką paznokci. Posiadam unijny certyfikat, który niebawem prześle, aby mój status na forum odpowiadał mojej osobie;)
Mam nadzieję, że dowiem się tu wielu nowych i ciekawych rzeczy oraz poznam fajnych ludzi! Pozdrawiam:]
ciesze sie strasznie ze taaaaaaaaaaaaak zdolne osobki tutaj dolanczaja:D :***
:kwiatek::kwiatek::kwiatek: witamy:):)
Cześć. Cieszę się, że dołączyłam do grona maniaków pazurowych. Ja dopiero zaczynam swoją przygodę. Nazywam się Aneta i jestem z Lublina.
Witam serdecznie, mam na imie Kinga i mieszkam w Austrii, sytylizacja paznokci zajmuje sie od 2001 roku.
Pozdrawiam Wszystkie stylistki i stylistow (o ile sa :))
Witamy serdecznie na forum :)
witam serdecznie, wszystkie nowe zwariowane ja my maniaczki pazurków, i nie tylko
Witam serdecznie,
mam na imię Kasia . Mieszkam w Hiszpanii. Niestety w sprawach paznokci jestem jeszcze laikiem. Zamierzam jednak to zmienić. Mam nadzieje, że forum bardzo mi w tym pomoże, bo rzeczywiście można znaleźć na min dużo cennych informacji i porad. Pozdrawiam wszystkich :)
Dzień dobry :)
Jakiś czas temu zarejestrowałam się tutaj jednak dopiero dziś pobuszowałam troszkę po forum ;)
Nazywam się Anna Franas, znana w różnych miejscach pod nickiem AnnaEf :) Paznokciami znajmuję się od paru lat i jak na razie jeszcze się tym nie znudziłam :)
Pozdrawiam wszystkie maniaczki :*
witaaaam Aniu :) wreszcie sie ujawnilas :)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Małgorzata i dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami.
witaj Małgorzato :) gwarantuję Ci ,że szybko poczujesz się tu jak w domu :) mnie tu dobrze...hihihi
serdecznie witamy!!! z pewnoscia szybko sie tu zadomowisz;]
Cześć wszystkim :) też dopiero zaczynam przygodę z pazurkami :) Madzia
Wiiitamy ;) :piatka:
Serdecznie witam wszystkie nowe forumowiczki :) Mam nadzieję że Wam się spodoba u Nas :)
Witam wszystkie nowe "maniaczki "pazurkowe na tym forum :macham:
Witam:D bardzo miło tu u Was:skacze: forum jest bardzo obszerne, mam nadzieję że szybko się połapię:P
:macham: witamy nowe dziewczyny:macham:
Witam serdecznie :D
Witam:kwiatek:
Mam na imię Beata, jestem początkująca, choć w moim wieku to trochę dziwnie brzmi:D Mam nadzieję, że nauczę się czegoś od Was, bo moim doświadczeniem póki co nie mogę się podzielić.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich:)
:skacze:Witam Was wszystkie mam na imie Patrycja ale wole zdrobnienia mojego imienia :D pazurki dopiero zaczynam robić i mam nadzieje że mi sie to nie znudzi^_^
Pozdrawiam :papa:
Beata, Patusia witamy na forum .bawcie się dobrze...jak my :)
Witamy gorąco na forum kobiety :kwiatek:
Witam wszystkich znajomych i nieznajomych:) :]
witaj Elena !!!:)
Ale mamy dużo nowych Forumek ! ;) super :)
witajcie ;)
Witam wszystkie nowe forumowiczki. pytajcie pytajcie jak macie jakies watpliwosci tu jest wszystko co tylko chcecie.
Cześć dziewczyny :ok:
witam wszystkich
dopiero zaczynam przygode z pazurkami, jak zrobie cos godnego uwagi to na pewno wkleje zdjecia :D
pozdrawiam i licze na zaakceptowanie :)
witajcie Bombisia i Buba LaVie :)
Witajcie :D
Witamy nowe forumki ;) :kwiatek:
No i ja także przyłączę się do powitań nowych forumowiczek :macham:
Cześć wszystkim :kwiatek: Mam na imię Jola i mam 23 lata. Swoją przygodę z pazurkami zaczęłam jakiś rok temu ale niestety za wiele nie miałam czasu by je robić zrobiłam może 30 razy :( jestem samoukiem i bardzo krytycznym do siebie więc do puki nie podoba mi się moja praca nie robię zdjęć! Ale tak sobie pomyślałam że chyba zacznę robić zdjęcia moich pracy by zobaczyć czy się rozwijam:D To tyle o mnie
Rób zdjęcia i wstawiaj bo dziewczyny Ci tu chętnie pomogą i powiedzą co poprawić :) Witam bardzo serdecznie:)
Witajcie kochane!!!!!
Witamy :D:D:D
Witamy wszystkie nowe dziewczyny :)