-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
ivonna70
Właśnie wróciłam z wycieczki rowerowej. Dzisiaj pobiłam rekord jednorazowej wyprawy, bo zrobiłam 115km. Wzięłam prysznic i zaraz coś zrobię amciu.
Cytat:
Napisał
bera0
o kurde! :wow::wow::wow::wow: az 115km? ja ledwo 7 przejade i mam zakwasy :D gratuluje!!! :) pełen podziw! :good::good::good:
Cytat:
Napisał
ivonna70
Oj dzięki!! Ale nie zawsze tyle robiłam. Z roku na rok zwiększałam treningi w tygodniu. Na początku w tygodniu jeździłam po 15-20km dziennie, a najdłuższe wypady to były maksymalnie do 30km. Teraz w tygodniu robię 40-50km dziennie.
Po dzisiejszym nawet nie jestem zmęczona, tylko trochę tyłek odparzyłam:skacze:
ha ha ha!! zdechne ze smiechu!! ja to mam problem jechac 1km do sklepu po bułki wole samochodem:huh:
jak chodziłam do liceum i jeszcze prawka nie miałam to sie z moją przyjaciółka do zawiercia do mojego do pracy wybrałysmy (16km) i wyjechalysmy o 10 rano to do niego zjechałysmy po 16...
-
a ja ogladam Nagroda Darwina na you toube ,no po prostu zajefajny film,malo powiedziane..polecam....sie usmialam
-
wróciłam do Was.. ktoś mnie jeszcze pamieta? :(
ile sie pozmieniało.. i ile czytania mam hohohoho...
dobrze ze skórka ta sama bo wtedy to juz bym była zupełnie zaskoczona.. :)
-
A u mnie niestety powrot do pracy,koniec urlopu,wiec szykuje sie do pracy caly dzien przedemna:(trzeba cos na zoladek wrzucic,tapete zrobic ..oj ciezko bedzie...
-
a ja ide na słoneczko się opalać :)
-
Cytat:
Napisał
natalia268
wróciłam do Was.. ktoś mnie jeszcze pamieta? :(
ile sie pozmieniało.. i ile czytania mam hohohoho...
dobrze ze skórka ta sama bo wtedy to juz bym była zupełnie zaskoczona.. :)
Witam po przerwie:) i czekam na fotki :skacze:
-
Cytat:
Napisał
Jade
A u mnie niestety powrot do pracy,koniec urlopu,wiec szykuje sie do pracy caly dzien przedemna:(trzeba cos na zoladek wrzucic,tapete zrobic ..oj ciezko bedzie...
ja wróciłam wczoraj w nocy, byliśmy na 3 dniowym melanżu pod namiotami a dziś tak trudno się przestawić..:) chwilowo robie pranie itp.. i nadrabiam zaległości na forum:)
-
a ja juz wczoraj wszystko popralam,po urlopie,teraz tylko prasowac no i siedzie wlasnie nad pierwszym zadaniem domowym syna-he,he,he,opowiadanie z wakacji-moj boze jak on nie lubi pisac!!!!!!!!!!!!!!
-
ja o szkole to narazie nie myśle :/
-
a u mnie taka piękna pogoda a ja się opalać dzisiaj nie moge;(
-
ja już byłam na słoneczku a dlaczego miminka nie może iść na słoneczko?
-
o matko a ja nadal czytam zaległości na forum..:) sporo nowych avatarków, dzidzia, woszczur, miminka...
no i wstawiłam 2 pranie:)
a u nas coś na burze się zanosi, ale to dobrze bo wczoraj się zjarałam i aż by szkoda było jakby ładnie grzało:)
-
ja wróciłam wczoraj w nocy znad morza,czytam zaległości,gratuluję Wam wygranych i podziwiam Wasze prace wszystkie mi się podobają:))
-
Cytat:
Napisał
elinka
ja już byłam na słoneczku a dlaczego miminka nie może iść na słoneczko?
bo okresu dostała:(:P
-
oj :/ ja jestem przed jeszcze sporo to moge :)
-
tez mam niestety ten szatański okres.. i osttaniego dnia wyjazdu nie mogłam do wody ;( tak mi przykro było :( choc dobrze ze to ostatniego dnia...
-
Cytat:
Napisał
natalia268
tez mam niestety ten szatański okres.. i osttaniego dnia wyjazdu nie mogłam do wody ;( tak mi przykro było :( choc dobrze ze to ostatniego dnia...
najgorsze co może być.. proponuje tampony albo chociaż tampaksy, wtedy żadna woda niestraszna:):):)
-
ja byłam w tym roku na Chorwacji i dostałam wcześniej okres pewnie przez zmiane klimatu nienawidziłam tamponó ale sie do nich mósiałąm zmusić i było bardzo wygodnie teraz bez nich nigdzie rusz :) a w wodzie szalałam
-
wrocilam z nad morza,nie bylo mnie 3 dni nadrabiam zaleglosci na forum
-
Cytat:
Napisał
asia
najgorsze co może być.. proponuje tampony albo chociaż tampaksy, wtedy żadna woda niestraszna:):):)
jak narazie nie mogę się do tego przekonac... :/: choć pewnie kiedys bede musiała bo to wieksza wygoda
-
a ja znowu tylko na chwilke , mam nadzieje ze jutro znajde czas na nadrobienie bo jak juz patrze ile mam postow do przeczytania to masakra...
-
znam to uczucie.. ja to nie wiem kiedy to wszystko nadrobie...:(
i jak mi aktywnośc spadła jak wyjechałam ;(;(
-
a ja wkuwam dalej testy na prawko
-
kocham moje zakręcone życie :D do pracy prawie zaspałam ale musiałam wczoraj wieczorem pazury zrobić..
-
Cytat:
Napisał
natalia268
jak narazie nie mogę się do tego przekonac... :/: choć pewnie kiedys bede musiała bo to wieksza wygoda
Też sie przekonać nie mogę do nich :/:
A ja wcinam obiadek i niedługo przyjdzie do mnie na parę godzin koleżanka, bo ucieka od swojej szalonej ciotki :D:D:D