-
Odp: [Konkurs] Szalenstwa Karnawalu Rio de Janeiro
Cytat:
Napisał
annamon79
..ja powiem tak,dzika kura masz racje..ale po to wlasnie robione sa te konkursy by was mobilizowalo do dalszej walki i stylizowania jeszcze lepszych paznokci..prac na dzien dzisiejszy jest bardzo niewiele okolo 8..wiec szanse macie duze i to kazda.
I nie marudzcie,prosze..kazdy konkurs jest dla was szansa..:*:przytul:
annamon czytam co dziewczyny piszą i z tego co rozumiem to tu nie chodzi o mobilizację chęci wziecia udziału w konkursie tylko o warunki na jakich zasadach są organizowane takie konkursy:( konkurs z tego co rozumiem powinien być organizowany dla dziewczyn które na forum są aktywne doradzaja ,pomagaja ,tlumacza wstawiają fotki i dziela się z innymi cennymi uwagami takie wlasnie powinny brać udział w konkursie a nie takie które wpadaja na forum tylko po to żeby wziać udział w konkursie i są mało aktywne na forum, a gdy czasami poprosi sie taka dziewczynę o radę to nawet nie udzieli odpowiedzi no bo po co ma się dzielić doświadczeniem z innym,chyba własnie po to tu jesteśmy prawda :) ja niestety nie biorę udziałów w konkursach ponieważ nie czuję się na siłach ,ale rozumiem jak dziewczyny się czują w takiej sytuacji ,bo ktoś wpada na chwilkę na forum tylko po to żeby wziać udział w kokursie . Ja nie chcę nikogo urazić ale bardzo lubię woszczura duzo dostałam od niej cennych rad i za to ją szanuje może za to co piszę mi się dostanie ale nie mogę być obojętna i muszę napisać co mnie boli i inne dziewczyny:(
-
Cytat:
Napisał
czarnulkaaa87
Hmmm no fakt jestem od nie dawna,
ale jak czytam o tym wsszystkim wychodzi na to ze ktos kto jest nowy
to w ogole nie ma szans na tego typu konkurs :/: ?
Ehhh ale nie ma co raz sie zyje, wyroznienieto juz jest cos dziewczyny.
Trzeba miec ambicje i sie brac w garsc i nie przejmowac, musicie myslec pozytywnie!
Woszczur ty tez!!! Masz duze mozliwosci ;)
Powodzenia wszystkim i ruszajcie d upeczki do pracy bo malo czasu zostalo do 7 :p
Nie, to nie tak i mowilam Ci o tym na chat boxie-pytajac, czy przyszlas, bo Ci sie podoba, czy na konkurs. Przyszlas, bo Ci sie podoba-nie rezygnuj z nas wiec. i kropka.
-
w koncu ktos glosno powiedzial A a reszta odwqznie dopowiedziala do Z...ja sie podpisuje pod tym bo uwazam tak samo...
Iza masz po tylku za rezygnacje...chyba ze to tylko dla zmylki bo na konkurs wyczarowalas jeszcze lepszejsze....
a teraz co do konkursu to ja jestem w kropie....i nie wiem co robic... poniewaz zaloze sie ze 90% (jak nie wiecej) pomysli "Woszczur wrzucila a ta zgapila...."..a ja mam podobna aranzacje-tzn elementy jej w postaci takich babeczek....:(:(:((zreszta pisalam o tym tez na chatboxie) ale teraz bezsensu ja wysylac...bo plagiat:P.. no nic jak zdarze wymyslic cos nowego to wysle prace jak nie trudno..beda inne konkursy :)
-
ja czekam z niecierpliwosci na Wasze prace :D a co do tego co napisalyscie wczesniej... zarejestrowalam sie tutaj jakis miesiac temu i nie dlatego, zeby brac udzial w kazdym konkursie tylko dlatego, ze duzo osob polecalo to forum, i rzeczywiscie jest super :) postow mam narazie tyle ile mam ale to ze wzgladu na to, ze nie bede ich nabijac bezmyslnie, ale dlatego ze tutaj jest tyle tematow i podtematow, ze jak sie zaczytam to czytam i czytam i czytam :) nie zawsze jest sens pisac milion razy to samo, ale oczywiscie jesli widze, ze moja wiedza moze sie komus przydac to sie nia dziele ;) tak wiec nie chce robic ot, czekamy na sliczne prce konkursowe, ja niestety nie zdaze nic zrobic ;) powodzenia kochane :*
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
w koncu ktos glosno powiedzial A a reszta odwqznie dopowiedziala do Z...ja sie podpisuje pod tym bo uwazam tak samo...
Iza masz po tylku za rezygnacje...chyba ze to tylko dla zmylki bo na konkurs wyczarowalas jeszcze lepszejsze....
a teraz co do konkursu to ja jestem w kropie....i nie wiem co robic... poniewaz zaloze sie ze 90% (jak nie wiecej) pomysli "Woszczur wrzucila a ta zgapila...."..a ja mam podobna aranzacje-tzn elementy jej w postaci takich babeczek....:(:(:((zreszta pisalam o tym tez na chatboxie) ale teraz bezsensu ja wysylac...bo plagiat:P.. no nic jak zdarze wymyslic cos nowego to wysle prace jak nie trudno..beda inne konkursy :)
oszalas, rob z tego co masz przeciez. Nigdy nie beda takie same:D Beda inne:D. To moja arcysubiektywna rada.
-
a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole. kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać i tez na początku miała tylko po kilka postów ale z czasem wiadomo ilosc postow i rad rosla. na pewno dziewczyny wszystkie są wdzieczne za rady mi tez woszczur pomog nie raz bo czegos tam nie moglam znalezc ale nie kazdy ma tez tak duzo czasu zeby siedziec na forum.
zagladam tu kilka razy dziennie i naprwde widze ze niekrote z was to chyba siedza tu 24h na dobe ale ja nie mam takiej mozliwosci czyli co za tym idzie nie moge brac tez udzialu w rozmowach na czacie i ogolnie. nie kazda tez ma tysiace zdjec zeby mogla dac do albumu np ja nie mam tyle i poki co zbieram fotki bo tez bym chciala zalozyc album ale to z czasem.
a w konkursach to chyba tez chodzi o ten trud i wysilek wlozony w zrobienie pracy.
jeszcze odnosnie udzielania sie na forum jestem tez zapisana na innych stronach i tez widze ze kilkanascie dziewczyn tez jest na innych forach ale nie udzialacie sie tak jak tu, wiec o czym to swiadczy... tez bierzecie udzial w konkursach nie udzielac sie na forum a tutaj taka akcja ma miejsce.
a takie rzeczy jak teraz ze jest wypowiadanie sie nad nie udzielaniem na forum dzieje sie tylko przed konkursami... troche glupio
-
Cytat:
Napisał
natka_23
a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole. kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać i tez na początku miała tylko po kilka postów ale z czasem wiadomo ilosc postow i rad rosla. na pewno dziewczyny wszystkie są wdzieczne za rady mi tez woszczur pomog nie raz bo czegos tam nie moglam znalezc ale nie kazdy ma tez tak duzo czasu zeby siedziec na forum.
zagladam tu kilka razy dziennie i naprwde widze ze niekrote z was to chyba siedza tu 24h na dobe ale ja nie mam takiej mozliwosci czyli co za tym idzie nie moge brac tez udzialu w rozmowach na czacie i ogolnie. nie kazda tez ma tysiace zdjec zeby mogla dac do albumu np ja nie mam tyle i poki co zbieram fotki bo tez bym chciala zalozyc album ale to z czasem.
a w konkursach to chyba tez chodzi o ten trud i wysilek wlozony w zrobienie pracy.
jeszcze odnosnie udzielania sie na forum jestem tez zapisana na innych stronach i tez widze ze kilkanascie dziewczyn tez jest na innych forach ale nie udzialacie sie tak jak tu, wiec o czym to swiadczy... tez bierzecie udzial w konkursach nie udzielac sie na forum a tutaj taka akcja ma miejsce.
natka ale tu wcale nikt nie ma na myśli osoby nowo przybyte bo masz rację każdy z nas zaczynał ;)
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
ja tez uwazam ze powinnas dalej robic swoja prace a Iza nie powinna wedlug mnie publikowac swoich prac do czasu zakonczenia konkursu mimo ze nie bierze udzialu, bo to takie troche krzywdzace w stosunku do innych dziewczyn, bo podejrzewam ze wiekszosc z nas bedzie mialo "podobne" elementy aranzacji
ehhh szkoda ze tak tutaj sie dzieje
-
Cytat:
Napisał
natka_23
a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole.
Nie, wiekszosc z nas zamiast sie uzalac startuje w tych konkursach.
kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać
Tak i mnie osobiscie cieszy, ze forum sie rozrasta-a nie uwstecznia.
zagladam tu kilka razy dziennie i naprwde widze ze niekrote z was to chyba siedza tu 24h na dobe ale ja nie mam takiej mozliwosci czyli co za tym idzie nie moge brac tez udzialu w rozmowach na czacie i ogolnie.
Bez dramatyzmu. Kazda poswieca tyle czasu ile moze. Ale dzieki tym aktywnym, forum nie jest martwe i.. jest co przegladac chociazby. No chyba, ze kogos to nie interesuje. Martwe forum i pach-czasem jakis konkursik:D
nie kazda tez ma tysiace zdjec zeby mogla dac do albumu np ja nie mam tyle i poki co zbieram fotki bo tez bym chciala zalozyc album ale to z czasem.
Fajnie, ja tez nie mam tylu zdjec i prac aby wlozyc do albumu i tez czekam az nazbiera mi sie:D
My wkladamy trud i wysilek, bo.. startujemy w konkursach-patrz przypisek pierwszy:D
jeszcze odnosnie udzielania sie na forum jestem tez zapisana na innych stronach i tez widze ze kilkanascie dziewczyn tez jest na innych forach ale nie udzialacie sie tak jak tu, wiec o czym to swiadczy...
świadczy to o tym, ze jednemu Mania-drugiemu Frania. Ktos inny lubi bardziej forum x, a inny y. Chyba, ze.. wchodzi na forum tylko dla konkursu. Inne-jak mowisz-fora juz zaczynaja sobie z tym radzic piszac w regulaminie: warunkiem konkursu jest REGULARNE uczestnictwo w zyciu forum.
a takie rzeczy jak teraz ze jest wypowiadanie sie nad nie udzielaniem na forum dzieje sie tylko przed konkursami... troche glupio
Moze i glupio-ale szczerze i bez szeptania po kątach.
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Moze i glupio-ale szczerze i bez szeptania po kątach.
może bez szeptania po katach ale tylko w momencie kiedy jest konkurs są takie problemy
no to niech szefostwo tez tak zrobi ze jedynie przy regularnym udzielaniu sie na forum będzie mozna brac udział w konkursach i już
-
tak jak kamis napisal, jestesmy w trakcie prac nad regulaminem
-
Cytat:
Napisał
natka_23
a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole. kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać i tez na początku miała tylko po kilka postów ale z czasem wiadomo ilosc postow i rad rosla.
nie kochana nikt sie nie uzala, tu chodzi o konkretne sytuacje;)
teraz komus nadepne na odcisk:tuptup: ale sa forumowiczki ktore zawsze sluza pomoca a sa i takie ktore nie udzielaja sie nigdzie poza tematami z galeriami:huh: wiec jest roznica.
sa dziewczyny ktore sa na forum zawsze i chetnie pomoga a sa i takie ktore pojawiaja sie jak jest konkurs klepna pare postow i znikaja z nagroda ale jak zapytasz ta osobe czy poprosisz o rade to twoje posty odbija sie pustym echem;]
tu nikt nikomu nie zazdrosci chodzi o to zeby bylo sprawiedliwie:)
moze ja inaczej rozumuje od innych dziewczyn, ale udzial w konkursie bierze sie dla wygranej a nie dla satysfakcji z samego udzialu. kazda cicho wierzy ze moze wygrac, chce byc doceniona i zauwazona.
ja biore udzial w konkursach po to udowodnic sobie ze cos potrafie i ze ktos docenia moja prace, a nie dla dyplomu udzialu.
-
Cytat:
Napisał
natka_23
no to niech szefostwo tez tak zrobi ze jedynie przy regularnym udzielaniu sie na forum będzie mozna brac udział w konkursach i już
i pewnie o to większości chodzi i na tym po przestańmy :kwiatek:
-
-
Cytat:
Napisał
natka_23
może bez szeptania po katach ale tylko w momencie kiedy jest konkurs są takie problemy
szefostwo pisalo-ze robi
-
a co do laleczek czy laseczek to bez nich nie było by karnawału tak więc wydaje mi się że nie będzie to żaden plagiat skoro karnawał to gołe kobietki upasane jedynie w błyskotki nie?
bo pierwsza moja mysla to była kurcze tylko jak te baby namalowac na tych pazurach?
tak więc o plagiacie mowy byc nie może :D
-
ja też miałam taką myśl na początku:)
-
zgadzam sie z Wami odnosnie tego udzielania sie caly czas sluzenia rada itd ale pamietajcie tez o tych ktore nie tylko zaczynaja przygode z forum ale i z pazurkami nie kazdy jest po kursach nie kazdy jest bez nichal;e z duza wiedza na ten temat...niektorzy wiedza niewiele i chca sie dopiero wszystkiego dowiedziec a chca tez probowac sil w konkursach...;) ja wiem ze z regulaminem nie bedzie latwo aby zadowolic wszystkich...bo to graniczy z cudem..:)ale fakt dobzre by bylo jakby jakies zale sugestie itp wypisywac na biezaco a nie tylko jak sie trafi jakas okazja przy konkursie czy czyms podobnym;)...
-
Kochane moje i nie moje ale tyż kochane :P
po primo na następnym konkursie nagrodą powinna być wizyta w jakimś centrum podnoszenia samooceny ;)
do primo ultimo :D co to znaczy nie wygram?wygram!bo jestem najlepsza ha! <- zapisac na A4 i powiesic koło lustra
po trzecie,bo się mi odpowiedniki skończyły DO ROBOTY!
dziękuje za uwage.
-
hehehehe:D
ja tam biorę udział i nie ma co ukrywac, bo chcę wygrac takie fajne nagrody:D:D:D:D:D
-
kura, woszczur rispekt:master:
-
Cytat:
Napisał
asia
hehehehe:D
ja tam biorę udział i nie ma co ukrywac, bo chcę wygrac takie fajne nagrody:D:D:D:D:D
popieram:D haah:skacze:
-
Cytat:
Napisał
Emist
Kochane moje i nie moje ale tyż kochane :P
po primo na następnym konkursie nagrodą powinna być wizyta w jakimś centrum podnoszenia samooceny ;)
do primo ultimo :D co to znaczy nie wygram?wygram!bo jestem najlepsza ha! <- zapisac na A4 i powiesic koło lustra
po trzecie,bo się mi odpowiedniki skończyły DO ROBOTY!
dziękuje za uwage.
ooo i ja popieram w pełni :)
-
wariatki :skacze: no to taka rozmowa myślę,że wszystkim wyjdzie na dobre ;)
-
ja tak jak Emist, mi całe życie mama powtarzała ze mam o sobie mówić tak a nie inaczej
(stąd ten narcyzm w duszy mojej)
Że: jestem ładna, zgrabna inteligentna i w ogóle nie zarozumiała a co!
coś jak metoda z ta kartka przy lustrze :D
a teraz dośc marudzenia i do roboty przekupy jedne!!!!!!
szykowac pazury na konkursik!! marsz !! :P