a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole. kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać i tez na początku miała tylko po kilka postów ale z czasem wiadomo ilosc postow i rad rosla. na pewno dziewczyny wszystkie są wdzieczne za rady mi tez woszczur pomog nie raz bo czegos tam nie moglam znalezc ale nie kazdy ma tez tak duzo czasu zeby siedziec na forum.
zagladam tu kilka razy dziennie i naprwde widze ze niekrote z was to chyba siedza tu 24h na dobe ale ja nie mam takiej mozliwosci czyli co za tym idzie nie moge brac tez udzialu w rozmowach na czacie i ogolnie. nie kazda tez ma tysiace zdjec zeby mogla dac do albumu np ja nie mam tyle i poki co zbieram fotki bo tez bym chciala zalozyc album ale to z czasem.
a w konkursach to chyba tez chodzi o ten trud i wysilek wlozony w zrobienie pracy.
jeszcze odnosnie udzielania sie na forum jestem tez zapisana na innych stronach i tez widze ze kilkanascie dziewczyn tez jest na innych forach ale nie udzialacie sie tak jak tu, wiec o czym to swiadczy... tez bierzecie udzial w konkursach nie udzielac sie na forum a tutaj taka akcja ma miejsce.

a takie rzeczy jak teraz ze jest wypowiadanie sie nad nie udzielaniem na forum dzieje sie tylko przed konkursami... troche glupio