ja chyba tez bede musiala jechac sama z krakowa:( a jeszcze mala mam chora i mnie tez lapie:(
Printable View
ja chyba tez bede musiala jechac sama z krakowa:( a jeszcze mala mam chora i mnie tez lapie:(
Tak szczerze to zrobiło mi się bardzo przykro przez niektóre z Was bo wyraziłam tylko swoje obawy co do tego pomysłu i nie robię żadnej awantury a tym bardziej nie uważam że psuję komuś konkurs który miał być niespodzianką!:/: Nagle jedno ma powiązanie z drugim czego kompletnie nie rozumiem i pojawiają się pretensje z kosmosu. Poczułam się jakbym była mega niewdzięczna tylko zastanówcie się czy na to zasłużyłam.
Kochana :przytul: przecież nikt nie napisał "Ladyss.....(coś tam)"
Pytać każdy może :good: Więc niczemu winna nie jesteś!
Pazurku jak dobrze wiesz...ciezko bedzie dopasowac jeden poziom...ba sa dziewczyny poczatkujace sa tez juz bardzo zaawansowane a sa tez takie po srodku.... takze mysle ze i te podstawowe i te trudniejsze zdobnienia jakby byly pokazane byloby super....
a zaakcentowanie wystarczylo czcionke pogrubic:P
Paula ale przeciez nikt nie broni miec zrobiona 1 reke tak samo jak nie mzona nakzac ja miec zrobiona...sytuacja troche wyszla inaczej niz podejrzewam bylo to zamierzone,....zreszta slowo pisane odbierane jest inaczej niz slowo mowione i zawsze beda wychodzic jakies "Ale" ;)
ja tez lubie miec pazurki ale nie mam az takiej wprawy by machac na prawej rece konkursowe cudenka:D
Choco ale jada dziewczyny od Ciebie......musisz byc:P
Wercia z Krakowa szybciutko do Myslowic smigniesz:P ta trase mam obcykana:D
Ok dziewczyny skonczmy ten temacik:) te dziewczyny ktore chca przyjada bez pazurkow a te ktore chca niech zrobia na jednej rece:) Pazurkomanii napewno sie przykro zrobilo bo wymysla i przygotowuje wszystko dla nas:) I organizuje rozne niespodzianki i to normalne ze chce aby wszystko fajnie wypalilo wiec pomozmy jej w tym:) Kto chce Niech zrobi i tyle;) nie klocmy sie:przytul:
---------- Dodano o godzinie 15:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:59 ----------
Nnisiaa ja sie boje sama jechac po tej sytuacji co mialysmy z Pazurkomania jak bylysmy w Gubinie na szkoleniu brrr wstret mam az do pociagow:huh:
Wercia ja to rozumiem i na pewno nikt nie chcial Pazurka urazic i sprawic przykrosci....a to ze sa pytania itd to chyba normalne byly sa i beda....
to moze zamiast pociagiem lepiej pksem?? pare zl wiecej chyba wyjdzie a bezpiecznie:)
TERAZ KRZYCZE!!!!!!!! KONIEC TEMATU....!!!!!!!:P
byc moze ja cos zle zrozumiałam... :/:
wszystko jest chyba jasne... kto chce robi pazurki kto nie chce nie robi...kto bedzie chciał robi pazurki na sobie kto nie bedzie chciał to na kims...KONKURS sie odbedzie tak czy siak..:D mam swoje plany zwiazane z warsztatmi..i bede sie ich mozliwie trzymac...:)
Busem nawet było by szybciej bo nie zatrzymuje sięw jakiś dziurach ;p
boze ja chce prawo jazdy ;(;(;( nie wiem ale pociagiem chyba szybciej a jak ktos zaczepi to po jajach dostanie i tyle:skacze:
wercia spokojnie..w pociagach masa ludzi jezdzi...jak ci sie znow cos nie spodoba to tak jak wtedy zmiana przedziału..hehe:P
hehe :D.... no wlasnie...Paula ...Wercia kurcze mnie sie nie zdarzylo nic na tej trasie odpukac a jechalam juz nawet z kibolami....wiec oby teraz tez tak bylo;)
Pazurku super ze wszystko jasne:D i ani mysl zmieniac planu:P a zes elastyczna babeczka to widzisz bez bicia sie wszystkie dogadujemy hahah
spokojnie dogadamy sie ze wszystkim...niestety mam swoj sposób pisania..i bardzo czesto uzywam duzych liter gdy chce aby cos było widoczne co nie rowna sie z tym ze krzycze...:)wiec nie odbierajcie duzych napisów z mojej strony jako krzyk...:D
To ja sie zwracam z apelem do osób jadących z okolic Wrocławia o kontakt ze mną. Jutro niestety wyjeżdzam i wracam w poniedzialek i wtedy ew. przeleję pieniazki Pazurku, jak juz bede pewna ze jadę na 100% ok?
to teraz wszystko jasne:) jakby bylo to napisane od razu w pierwszym poscie to pytan by nie bylo:D
nie zalamujcie mnie ze 18 maja byc warsztaty;(mamy z Olzunia masaz klasyczy z fizykoterapi na zajeciach;(
blagam w sobote bo sobornie moge sobie odrobic z inna grupa
eeno...w sobote warsztaty!!!! bo jak w niedziele to ja odpadam:(
o jeny ale sie porobiło :P to co w koncu robimy? :P
ja chyba zaczne omijać ten temat szerokim łukiem bo tak bardzo bym chciała z wami być, ale nie będe mogła (o czym pisałam juz dość dawno). normalnie serduco mi krwawi...
a tak w ogóle jesli moge wtrącić to proszę was dziewczyny nie wydziwiajcie i nie narzekajcie. pazurek naprawde staneła na uszach (tak mi sie wydaje, bo widze co czytam i jakie mają byc atrakcje- sama organizowałam domówke-taka skromną same wiecie, ale tez mnie to kosztowało nerwów-więc rozumiem pazurka, co może czuć jak czyta te "potyczki slowne")...
doceńcie co dziewczyna dla was zrobiła:)
Ja tam bym też wolała w sobote, bo jak w niedziele to ja nie wiem czy ja sie wogule do szkoły wyrobie :(
ja mam nadzieje ze to jakas malutka pomylka i jednak bedzie to 17 tak jak bylo mowione:P...chyba ze cos mi umknelo bo w sumie w 1 poscie jest napisane ze 17 lub 18
Woszczurku ale kto tu nie docenia pracy Pazurka wszyscy doceniaja.....padly pytania male nieporozumienie wyszlo ktore zostalo wyjasnione i jest po sprawie:)
chyba sobie zablokuje ten temat, bo znając mnie to zamiast kupić sobie buty to będę myśleć o warsztatach...nie nie bo będę boso chodzić...uciekam stąd:D
A mi obojętne czy warsztaty będą w sobotę czy w niedzielę - ja się do was dostosuję ;)
CHOCO...przykro mi ale warsztaciki beda musiały sie odbyc 17 w sobote...poniewaz jak widzisz niektórym dziewczyna niedziela nie odpowiada...:(może innym razem..:) A wiec przywracam termin poczatkowy 17.04.2010:)
to będziemy w końcu robiły w parach, czy każda sama na sobie, bo widze zostawiłyśmy ten temacik juz za sobą, tez nie chce do niego wracam, ale sie tak pytam żeby wiedzieć na której łapce sobie pazurki zrobić... :D
Pazurek napisała że jak kto chce.
może żeby było sprawiedliwie i w miarę równo z czasem to umówmy się że np jeden czy dwa pazurki robimy na kimś, a resztę pazurków na sobie ;) i wtedy np określony czas najpierw robimy na sobie a później na kimś. Wydaje mi się że wtedy unikniemy małego zamieszania z tym kto komu, czy sobie robi pazurki.
ja Cie szpila moge wypróbować:D
Ale wszystko będzie zależało od tego czy pojade:)
Dziwczyny ....mam pytanko a mozna sie dopisac jeszcze na te warsztaciki?
nie chce sie wymądrzac ale wydaje mi sie że chyba można BO----> pazurek na NK jeszcze w sledziu ogłasza że są i zeby sie kontaktowac...
żelik jak najbardziej mozna...:D
DZIEWCZYNY...przypominam iz termin płatnosci do 5...
Jezeli chodzi o warsztaty..jak pisałam kto chce wziasc udzial w konkursie przyjezdza z dowolna łapka zrobioną...
A jezeli chodzi o pazurki,tez jak pisałam kazdy bedzie robił jak chce...albo na sobie ,albo na kims...uzgodnimy co kto na miejscu... jezeli chcecie prosze dopbierzcie sie w pary miedzy soba...:)
---------- Dodano o godzinie 00:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:12 ----------
I tak kozystajac z okazji:
ZYCZE wszystkim forumowiczom zdrowych, wesołych przede wszystkim spokojnych świąt wielkanocnych oraz mokrego śmingusa dyngusa:)
mnie napewno nie bedzie. a już mnie Ewelinko namówiłaś. nawet kase pożyczyłam, żeby przyjechać. niestety mam impreze rodzinną. DUPA.:(( mam nadzieje, że i tak jeszcze się nie długo zobaczymy! aj lof ju:D
No, dizewczyny ja razem z Pazurkiem poganiam - PŁACIMY< PŁACIMY, juz mało czasu zostało :skacze::skacze::skacze::skacze:
Dziewczyny Wy tak nie rezygnujcie bo w końcu bardzo mało nas zostanie:(
ehhh czasem niestety są rzeczy nie zależne od nas... szkoooooda:(
Ja bede napewno choc najmniej z was wszystkich umiem... hihi ale bede sie starac uczyc:D ja glupia napisalam z przyzwyczajenia ze bede jechac z krakowa ale mieszkam teraz niedaleko suchej beskidzkiej i z tamtad pojade moze ktos jedzie z tych okolic;) ja zaznaczam ze przyjade bez pazurkow i moge robic w parze lub na sobie zobaczymy jak wyjdzie;) buuziaczki:** i wesolego jajca hihi:skacze::skacze:
a ja sie teraz pytam czy ktos wogule bedzie robił tepazurk ian jednej łapce, bo jesczze sie okaże że ja jako jedyna zrobie :lol:
szpilciu ja robię na jednej łapce. ale robię na swojej prawej czyli na tej co nie bardzo umiem (jestem praworęczna). Mam zamiar zrobić każdy pazurek innego kształtu ale utrzymany w jednej tematyce zdobień ;) czy pójdą one do konkursu czy nie to się okaże po tym jak wyjdą, będę się starała zrobić je najlepiej jak potrafię. W domu robię dlatego na tej ręce, by na warsztatach móc szybciej sprawniej pracować (będę chciała też na sobie zrobić chociaż jeden pazurek) więc dlatego zostawiam wolną lewą rękę bo wiem że paznokciom w lewej ręce nie muszę poświęcać aż tyle czasu co tym w prawej.
oki pazurkomania to ja dam jeszcze znać ...