Woszczurku w offtopicu pisz sobie co chcesz ;P tzn nie całkiem co chcesz..
generalnie chodzi o nie zaśmiecanie tematów przydatnych.. :)
pożeram następną gruche :D
obejżałam housa i buszuje po forum :D
Printable View
Woszczurku w offtopicu pisz sobie co chcesz ;P tzn nie całkiem co chcesz..
generalnie chodzi o nie zaśmiecanie tematów przydatnych.. :)
pożeram następną gruche :D
obejżałam housa i buszuje po forum :D
ja skonczylam mojego pierwszego frenchosa na formie i powiem wam ze fajniej mi sie robi na foremce niz na tipsach
---------- Dodano o godzinie 19:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:54 ----------
usmiech jest dla mnie piekniejszy
fotke dawaj kochana:D
A ja walczę o nowe konto pocztowe :P
Jejku jejku jestem śpiąca. Właśnie skończyłam sprzątać ,,
ja tez spiaca zaraz mykam spac
a ja znowu musze nadrabiac , a więc siedzę i czytam ....
ja mam ładniejszą :skacze: hahaha :skacze:
---------- Dodano o godzinie 23:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:17 ----------
ooo nawet nie zwrociłam uwagi ze to w panterke hahahahha :hahaha:
kokarda superrr !! będę posłuszna i zgodzę sie z tym iż panterek zdecydowanie starczy :)
eehhhh... kiedy ja nadrobie wszystko co napisałyscie.. jeszcze mnie zastanawiaja te wszystkie medale za co są itd. i nie wiem gdzie o tym moge poczytac.. ale szukam.. i zaraz idę lulu bo musze rano wstac iść do mamy do pracy po skrzydła anioła :P
Miałam trzy dni przerwy i tyle zaległości. Nie wiem kiedy ja to przeczytam. Nie miałam neta, bo musiałam wszystko odłączyć. Robiłam córce w pokoju zmianę kolorystyki. Teraz ma ściany w kolorze czerwieni malinowej i czarny orientalny wzór na jednej. Trochę się narobiłam przy kładzeniu tapety, bo ściany są nierówne, ale efekt super.
Odbywam poważną konwersację z moim chłopem ;p.
wypełniam jakieś śmieszne ankiety z nudów.
MMmm.. czerwona malinka.. :D pochwal sie !!
Jutro zrobię zdjęcia. Dzisiaj już padam ze zmęczenia:spiacy:
ide spać .. Dobranoc wszystkim :*
kolorowych :*
dzis mam 3 klientki wiec sie szykuje do pracy a potem wieczorem spacerek,kapiel i czas dla mojego malenstwa:)
ide szukać ładowarki do aparatu, bo przepadła...jak kamień w wode:sciana:
zaraz 2 klientki musze obsluzyc,caly zcas na forum lykam wszytsko co dotyczy kwiatkow z akrylu,robie i robie.ucze sie i ucze i nic nie potrafie heheh
ja wlasnie odpoczywam po klientce,
dzis znow sama spedze wieczor-maz idzie opic z kolegami dzidzie-zawsze jakis powod sie znajdzie :)
Faceci.. :P
A ja sie zastanawiam czy pojechać na działkę poopalać się. Ale pogody chyba nie będzie.. :(
Hihi, to miłego grillowania ! :)
Ja jadę za chwilkę na działeczkę do niedzieli albo poniedziałku poopalać się jeszcze troszkę :D
a ja znowu nadrabiam Boziu ile Wy ostatnio piszecie!!
Szukam sobie torebki na allegro ;P
---------- Dodano o godzinie 18:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:04 ----------
o boszzzz... w tej się zakochałam :love:
http://www.parismode.nazwa.pl/img2/002/1.JPG
ja takze odpoczywam po pazurkach,dzis 3 sztuki,jedne slubne,potem zastrzyki,bola mnie plecki,niedlugo mykam do lozeczka:D
a ja cos ostatnio nie moge sie z moim lubym dogadac
dzis mnie tak wkurzyl ze szok i teraz odreagowuje tutaj sobie