a w którym jesteś miesiącu ? z tego co wiem to może to byc lekki szok dla dziecka
a w którym jesteś miesiącu ? z tego co wiem to może to byc lekki szok dla dziecka
ja zjadłam właśnie obiadek![]()
ja od 10 walczyłam z cała sterta prasowania.. juz sie tyle nazbierało ze szokzrobilam tez porzadki w szafie i stare ciuchy wywalilam a na ich miejsce wsadzilam z przedwczorajszych zakupow
krzyż to mnie tak boli że łoooo;prasowała 3,5 godz a potem jeszcze te porządkiw szafie...
A ja wlasnie zjadlam obiadek <mniam>a teraz bede sie zajadac cistem no i moze jakas kawke sobie strzele bo cos mnie na spanie bierze
ojjj chyba juz sie uzaleznilam od tego forum![]()
''I
this forum''
ja chyba z 4 godziny pazury robiłam bo ciagle coś dodawałam i nie byłam zdecydowana... ale w końcu wyszło tak jak mi sie podoba i tak jak chciałam.. czyli kolorowo i zeby sie błyszczało
teraz jem zupke a później ide na spotkanie z moim byłym haha xd
Prosimy o fotke![]()
jaką gre?
jutro jutro dziewczynki![]()
o matko hahah![]()
![]()
Gakka NIE PRZYPOMINAJ o tym więzieniu...![]()
Piercing trzeba lubić by mieć coś takiego![]()
Też w to grałam.. Masakra xd Ale ja na emperze.? [chyba nawet nie pamietam] półtorej roku zmarnowałam tam.
Ale poznałam tam mojego chłopaka z którym jestem roczek i 8 miesięcy . Teraz grywamy tylko w 3d mmorpg i oboje daliśmy se nawzajem kare na tą `gre`. I jest GIT![]()
szatany jestescie
co za świństwo że tak wciąga... ahhh...
pazury robic a nie grac![]()
dobra ide
EJJJ jeszcze kupcie mi majty![]()
ja czytam książke![]()
ja właśn ie skończylam sprzatać i teraz siadłam i plądruje forum... ale weswzłam w temat: http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...ie-postow.html to sie przetaziłam... aż boję się napisac cokolwiek, chyba mi aktywność spadnie do 1%
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisał ziza
w rocilam z pracy kapie malego i ukldam do snu![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)