wszystkie metamorfozki :ok::brawa:lubie patrzec jak straszne, zniszczone pazurki przemieniaja sie w takie cudeńka
Printable View
wszystkie metamorfozki :ok::brawa:lubie patrzec jak straszne, zniszczone pazurki przemieniaja sie w takie cudeńka
Iza metamorfoza piękna no i ten czerwony kolorek..:)
Metamorfozy rewelacyjne
Piękne metamorfozy, dzięki niektórym zdjęciom "przed" moja samoocena wzrosła.Gratuluje dziewczyny poprawionych, stworzonych paznokci :]
Olcia nie zazdroszczę takich pazurków... fakt, mogłaś podpiłować boczki, co nie zmienia faktu, że pazurki wyglądają o stówę lepiej :)
Woszczur no no :P Ale czerwone świetne :)
przyszła do mnie moja stara znajoma z liceum na slubne pazury.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze chciała je tylko zażelowac w takiej postaci jakie są przed... nie pozwoliłam na to :D... powiedziałam ze wychodząć będzie mnie po stopach całować :haha: i najlepsze jest to ze ... to zrobiła :haha: cała Monia :lol:
a w trakcie jak juz jedną ręke miała gotową to mówiła
Woszczur, piękna metamorfoza!! :ok:
śliczny czysty uśmiech i cudne kwiatki :)
Woszczur dobrze że się nie pozwoliłaś na same zażelowanie;) świetna metamorfoza!
No metamorfoza pierwsza klasa:)
I wcale się nie dziwię że całowała:)
woszczur super metamoroza :D
idealne pazurki na ślub :D:ok:
miałaś z nią wesoło :D
piękne pazurki:yess:
Iza no i zasłużyłaś na całowanie po stópkach bo pazurki cuuuudne!! :ok:
Iza metamorfoza rewelacja, ta pani powinna sobie w ramkę oprawić swoje dłonie
Woszczur uzylas swojego daru przekonywanie i wyszło naprawde pieknie!!!!
Woszczur dobrze, że dała się przekonać ;)
rewelacja !!
Woszczur super odnowa;)
dziękuje dziewczyny:D
skoro nawet mnie sie one podobają to nie dziwie sie że wam tez... jeśli mam być szczera ;]
Woszczurku no no :D Dobrze, że ją namówiłaś :) I dobrze, niech po stopach całuje :P Piękny french, piękny :)
woszczur przepiękna metamorfoza!
Izka świetna robota :master:
a ona je chciała tylko zażelować..... :haha:
mój metamorfoz...
barbara_kawka -śliczne paznokietki takie delikatne :love: Kiedy ja się takich naumiem :glupek:
woszczur-jestm pod wrażeniem Twoich pazurków i pomysłów.:respekt:Z niecierpliwością czekam na nowe paznokietki w Twoim wykonaniu :cwaniak2: Ale posłodziłam ^_^
Woszczur przepiękne.
Barbara świetna metamorfoza :ok:
Barbaro piekna metamorfoza, slicznie zakrylas wszyskie braki i nie wiem jak sie pozbylas tej rany przy skorkach