Zobacz pełną wersję : Zdjęcia naszych gabinetów, salonów i kącików - my w pracy
Kasia1407
28-08-2010, 20:09
Agusia przepiękny salonik:D Teraz to tylko klientek żeby było jak najwięcej:) Gratuluję!
kobietazpazurem
29-08-2010, 09:14
bardzo fajne zdjęcia :) Miły kącik :)
farbstift
29-08-2010, 10:30
pięknie Aguś:yess: bardzo schludnie, elegancko, na miejscu klientki bardzo dobrze czułabym się w takim miejscu:ok:
milutkie mjejsce ;) powodzenia!!! :*
olusia87
29-08-2010, 11:30
Przytulne ten Twój salonik Agulusia.Pozazdrościć;)A jak dołożysz jeszcze wszystkie akcesoria i ozdoby to dopiero będzie cudnie:)
Agnieszka Praska
29-08-2010, 15:26
dziekuje:*
juz mialam 2 pierwsze klientki:cwaniak2:z czego jedna zapowiedziala ze co 2 dni bedzie mnie na manicure odwiedzac bo co 2 dni przychodzi sie czesac do fryzjera:D a za sciana ma gabinet stomatologiczny:)
czarnyaniol121
30-08-2010, 01:56
świetne konciki dziewczyny :D
Mała super kącik, a raczej kącisko (bo mały nie jest):D Jaki fajny słonik :skacze:
mała świetny kącik:D :ok:
julcia88
30-08-2010, 09:50
mala super ten Twój kącik ;)
Agulusia niesamowity salonik:) Twój stolik bardzo mi przypadł do gustu :)
AtelierStylizacji Carolla
30-08-2010, 17:04
hihi a widzisz:d jak szybko:D
dokłądnie jak Ola pisała, dołozysz swoje "ggraciki" zrobi sie przytulnie i napewno mklientki bede do ciebie uderzać tłumnie:d hihi
malutkaistotkaa
31-08-2010, 08:45
bardzo ladny ten kacik:D:P
Agulusia piekny gabinecik :)
kachna831
31-08-2010, 11:44
Meg, świetny kącik :):ok:
kachna831
31-08-2010, 12:15
Agulusia, gratuluje, gabinecik pierwsza klasa i te kolorki, takie spokojne :buja: nic tylko przyjść i się relaksować :buja:
iwonadc78
31-08-2010, 20:18
super kacik mala:)
iwonadc78
31-08-2010, 20:41
a to moj kacik,wkoncu mam swoje miejsce i nie trzeba juz ze wszystkim latac:D
29512
soffii25
31-08-2010, 21:11
Iwona bardzo ładny kącik :)
Mala faktycznie się nie mieścisz ;)
dzieki dziewczyny
wy mowicie wielki kacik a mi miejsca brak hihihi
Elizabeth76
31-08-2010, 22:11
a to moj kacik,wkoncu mam swoje miejsce i n29512ie trzeba juz ze wszystkim latac:D
iwonka widzę że z tyłu stoi taka szafeczko ona jest chyba na kółkachi ma szufladki tak?? zrobisz fotkę tej szafeczki chciała bym zobaczyć ja w calości jak wygląda i gdzie ją kupiłaś?? :huh: A po za tym kącik super właśnie takie mi się podobają czyściutko ,przejrzyście :]
xsunnyolciax
31-08-2010, 23:02
Iwonka,też mi się taki kącik marzy... kiedyś może ^^ :)
xsunnyolciax
31-08-2010, 23:05
Agulusia, :wow::wow: ale sobie urządziłaś :ok: jest PIĘKNY :o
iwonadc78
01-09-2010, 09:02
dzieki dziewczyny,bardzo sie z niego ciesze,bo prawie 3 lata nie mialam wlasnego miejsca,ale trzeba byc cierpliwym:)
elaxx76 ,wstawiam fotke szafki tak jak prosilas,nie ma problemu:ok:,ale ja nie mieszkam w Polsce,kupilam ja w sklepie Penny w Niemczech,ale mysle ze w Polsce napewno tez taka dostaniesz, wkoncu nie ma w niej nic nadzwyczajnego,ale jest bardzo wygodna i praktyczna,bo ma duzo szufladek,a to jest wazne:)
29525
Elizabeth76
01-09-2010, 10:22
dzięki Iwonka za fotkę szafka jest świetna a powiedz mi czy ten sklep w Niemczech to jakiś market bo mam tam rodzinę o mogę ich po prosic żeby mi za nią popatrzyli po sklepach a i jeszcze jaka cena tej szafki ?? :)
iwonadc78
01-09-2010, 13:16
to jest taki market niedrogi,kosztowala 25 euro,ale sie pospiesz ,bo tego nie idzie kupic zawsze,tylko jak jest jakis rzut towaru,takze za telefon i dzwon;)
sklep nazywa sie " Penny"
Iwona super kącik ja juz niedlugo w listopadzie tez bede miec swoj juz nie moge sie doczekac :)
julcia88
01-09-2010, 16:12
Iwona bardzo ładny kącik masz;)
Kaniusia0
03-09-2010, 11:06
A ja robie na desce do prasowania :( i zazdroszcze wam tych pięknych kącików ;)
Ale niedlugo mam mieć remont pokoiku wiec sobie jakiś kącić wykombinuje...;)
MariolciaS
03-09-2010, 11:50
Hehe, a ja Wam pokaże jaki w nocu bajzel po sobie zostawiłam, no i niestety musiałam dzisiaj sprzątać, żeby się do komputera wogóle dostać:D Ale pazury robiłam sobie u jednej ręki 6!!! godzin;( Normalnie ledwo na oczy widziałam...
Na górze mam jeszcze półeczkę, daje zdjęcie, ale zaraz po przywieszeniu więc prawie pusta... A z lewej strony w tej zamykanej szafeczce trzymam resztę osprzętu, tą nie związaną z akrylem czyli lakiery itp. Popakowane w koszyczki i reklamówkę...
No i na szafie lampa i żele, ale to komentarza nie warte bo kupione w REAL'u:(
A stoisko do pracy wyniosło mnie 109 złotych:skacze: biurko na allegro 69+20(kurier) i pułeczka 19,99 w TESCO... Tak więc można i za małe pieniążki...
Mariolcia troche nabałaganiłas ,ale ogolnie przytulnie
Ciasne ale własne ja poki co w salonie sie rozbijam :)
MariolciaS
03-09-2010, 12:04
klanat, wiesz mi więcej nie trzeba... Robie paznokcie tylko sobie, tz. niedługo koleżance, ale to w drodze wyjątku bo z jej chłopakiem się przyjaźnie od 2 roku życia:skacze: Więc jak raz na pare tygodni to nie było by sensu więcej miejsca w domu zajmować... Co innego gdybym miała klientki czy coś... A tak do ćwiczenia to starczy;)
iwonadc78
03-09-2010, 15:29
Kaniusia0, nie przejmuj sie ja 2 lata robilam pazurki na desce do prasowania,trzeba bylo sobie jakos radzic:/:,a jezeli juz planujesz jakis remoncik,to juz jestes blizej niz dalej:]
paznokietek1000
03-09-2010, 15:39
ja tez robiłam na desce, i powiem szczerze ze było mi wygodniej niż teraz,a teraz mam śliczne biureczko, nie wiem dlaczego
Hi to jestem na etapie deski do prasowania. Tzn. mam kawałek stołu w kuchni i parapet do dyspozycji. Ale jakoś się zorganizowałam i jest ok;).
Oto mój kącik - moja mama musiała mi odstąpić połowę barku ;)
Przed...
(mały bałagan, bo robimy remont i bieżnię też musiałyśmy tu postawić ;))
http://a.imageshack.us/img33/398/obrazy2019.jpg (http://img33.imageshack.us/i/obrazy2019.jpg/)
Za parawanem moje małe królestwo :)
http://a.imageshack.us/img638/3738/obrazy2033.jpg (http://img638.imageshack.us/i/obrazy2033.jpg/)
http://a.imageshack.us/img716/8196/obrazy2030.jpg (http://img716.imageshack.us/i/obrazy2030.jpg/)
http://a.imageshack.us/img830/7338/obrazy2025.jpg (http://img830.imageshack.us/i/obrazy2025.jpg/)
Edyta 1064
09-09-2010, 20:47
Roksisk swietne te Twoje małe królestwo .Bardzo fajny kącik.Ile kosztowal Twój parawan,jesli mogę spytać :DChyba i mi by się coś takiego przydało :)
Dziękuję Edytko :przytul: Wylicytowałam go na Allegro - z kosztami przesyłki ok. 130zł. Podam Ci namiar na sprzedawcę
Informacje o Użytkowniku makstor_pl - Aukcje internetowe Allegro (http://allegro.pl/show_user.php?uid=7502062)
i najbliższe aukcje Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (http://allegro.pl/listing.php/search?us_id=7502062&string=parawan&change_view=1&buy=2)
MariolciaS
09-09-2010, 21:24
RoksiSK boski ten Twój kącik:ok: Tylko pozazdrościć...
Roksi fajnie urządziłaś taki mały grajdołek. Ja mam więcej miejsca a i tak mam problem z zagospodarowaniem! ;P
MariolciaS
09-09-2010, 21:39
RoksiSK a gdzie nabyłaś to plastikowe opakowanko co stoi na półeczce? Z akrylami, ozdobami albo brokatami... Czy to kasetki jedna na drugiej?
Byli - dziękuję :przytul:
Mariolcia to taka półka z Curver z szufladami, kupiłam chyba za 30zł w Makro. Trzymam w nim akryle kolorowe:D
Roksik bardzo fajnie sie urzadziłaś ,juz niedlugo i ja cos wykombinuje bo mam dosc zagrzaconego salonu :)
Klanat ja wcześniej też "urzędowałam" w salonie, ale tylko stolik mi się mieścił, bo fotel za dużo miejsca zajmuje. Zrobiłam naradę rodzinną, a raczej już poinformowałam strony zaintresowane o planowanym miejscu i wreszcie mam swój kącik. Było warto :)
To narazie nie mam mozliwości potrzebuje wiekszego mieszkania z salonem i trzema sypialniami :)
Do 1 listopada mam umowe najmu to jak cos znajde to sie moze na świeta urządze :)
To był dla mnie najlepszy prezent na świeta :) :)
Mąż obiecał to myśle że sie spełni :)
mnie też podoba sie nawet BARDZOOOOO !!!!!!!!!!!
RoksiSK fajnie to wszystko wygląda :ok:Bardzo profesjonalnie, klientki pewnie zadowolone, że są przyjmowane w takich warunkach ;)
Klanat trzymam kciuki :D
Ewa bardzo dziękuję :przytul:
Amorku z powodu synka, już dłuższy czas nikogo nie przyjmowałam;) Ale mały rośnie, więc mam nadzieję, że poprzednie klientki się odezwą:P
Fajne te wasze kaciki dziewczyny. A od "malej" to ja ten kacik widuje w realu jak wpadam czasami na kawke, jest fajny i ma duzo, bardzo duzo ozdob.
A to moje male krolestwo przeniesione z goscinnego pokoju do przerobionej sypialni. Narazie nic szczegolnego, bo jestem w trakcie urzadzania tego kacika, ale jest lepiej jak w goscinnym.
RedSunset
10-09-2010, 23:39
a mnie się bardzo podoba Twój kącik :ok:
ja nie mam żadnego...wszystko schowane do szafek...:/:
Jolanta bardzo przytulnie !!!!:ok:
melka_89
13-09-2010, 02:26
jutro zaczynam pracę w moim gabinecie ... stres jest :) trzymajcie kciuki niedlugo wkleje fotki :D
MariolciaS
13-09-2010, 06:21
agulusia gratuluję i zazdroszczę, ale tak pozytywnie... I oczywiście życzę tylu klientek, żeby musiały się zapisywać miesiąc wcześniej;) Powodzenia kochana:*
dziewczyny super saloniki :)
Szczegolnie Lusill wpadl mi w oko, Agulusia gratuluje ;)
Alexandraa
14-09-2010, 15:44
Wspaniałe macie salony, tylko pozazdrościć. :)
Seqoya, Twój salon urzeka. :kwiatek:
Ivonna70, wspaniałe kwiaty namalowałaś. :)
U dwóch dziewczyn widziałam świetne parawany, takie z motywem japońskim. Cudne... :love:
Agulusia bardzo ładny i przytulny ten Twój salonik :) życzę Ci samych zadowolonych klientek :)
KaMiLaC.
16-09-2010, 20:52
moje małe...skromne..ale własne królestwo :D
Zdjęcia Paznokci, Wzorki, Video tutoriale widoczne tuż po zarejestrowaniu
:skacze:
oczywiscie bedzie recepcja i urzadzone zaplecze ale wszystko w swoim czasie :]
ivonna70
16-09-2010, 20:55
Ile dyplomów!! Miłe jest to, że nas przybywa. I tak trzymać.
madzialenkabuziaczek
16-09-2010, 20:58
Kamila śliczny salonik:) tak fajnie różowo;);) super!:) powodzenia życzę i dużo klientek!;)
Kamila gratuluje swojego saloniku ,bardzo sie ciesze ze w koncu masz swoją miejscóweczkę
Kolorek ścian mi sie tez bardzo podoba jest przytulnie i miło a dyplomow że ho ho ho
Ja za jakies 10 lat sie tylu nie dorobię :)
soffii25
16-09-2010, 21:24
Agulusia pięknie :D
Kamila super maczki. Bardzo przytulny salonik :)
betisska
16-09-2010, 21:27
Kamila śliczny gabinecik! Niedługo ściany zabraknie na wszystkie dyplomy...zazdroszczę:):):) i gratuluję!
Nieeee no Kamila WYMIATASZ!!!!!!!!! Gratuluję!!!!!!!:ok::*:kwiatek:
Edyta 1064
16-09-2010, 22:17
Kamila piękny salonik :wow: Bardzo podoba mi się stolik.Kupiłaś go razem z tą półeczką wysuwaną?
KaMiLaC.
17-09-2010, 10:33
Edytko zarówno stolik jak i półeczka są z Ikei :D
stolik jest bardzo wygodny :D
a półeczka poręczna :ok:
dziewczynki :kwiatek:
Kamilac...bardzo przytulny salonik...
Agulusia-ale ladnie u ciebie ,piekne kolorki wybralas
niech klientki "wala" do was drzwiami i oknami,zycze Wam tego z calego serducha! Powodzenia !!
Chocolata
17-09-2010, 20:00
A to moje ukochane 7m.kw.:]
Najpierw było zielono... ( odwrotnie jak w Shreku;))
Potem zamalowalam na biało
W trakcie doszla zeberka
A dziś wyglada tak
( brakuje jeszcze kilku mebelków, ale wreszcie ruszyłam!!!)
Kamilko bardzo ładny i taki przytulny Twój salonik :)
Choco chyba Ci ukradne ściane w zeberke :D jest śliczna :skacze:
a to moje gabineto-solarium po półtora roku i po remoncie. pierwsze które wkleiłam są na pierwszej stronie post 21-y. proszę o ocenę zmian:)
natka_23
17-09-2010, 20:45
Królowa super:) bardzo ladnie po remoncie, wydaje mi sie ze jest tak subtelniej :)
a takie pytanko gdzie kupilas parawan? :skacze:
Chocolada nie wazne ze 7m wazne ze wlasne :D fajowo jest gratuluje otwarcia :skacze:
Królowa super:) bardzo ladnie po remoncie, wydaje mi sie ze jest tak subtelniej :)
a takie pytanko gdzie kupilas parawan? :skacze:
Chocolada nie wazne ze 7m wazne ze wlasne :D fajowo jest gratuluje otwarcia :skacze:
na allegro NATUŚ
MariolciaS
17-09-2010, 21:04
Kamilko i królowo zwrócę się do obydwu na raz bo mam to samo w sumie do powiedzenia;) Bardzo fajnie i przytulnie urządziłyście swoje miejsca pracy... apewno klientki docenią takie starania...
Kupe kasy poszło na te antyramy... Tyle dyplomów dziewczyny uzbierałyście:P
Nic tylko gratulować...:ok:
choco boski salonik:D no rewelacja:love: nietuzinkowo i elegancko....i widze rózowa podusia jest:skacze:
Czoko pięknie !!! zakochałam się !! ja też chce takie !!
barbara_kawka
17-09-2010, 21:38
choco swietnie sobie urzadzilas ten swoj kat ;) baaaardzo mi sie podoba ... z guscikiem :D
PAZURKOMANIA
17-09-2010, 21:39
Choco..salonik mimo to iz mały jest przeuroczy..bardzo schludny wszystko ładnie skomponowane..gratuluje wyczucia "smaku"...Jest naprawde cudny..nie jeden moze ci pozazdroscic tych 7m:P
No dziewczyny superowe te wasze saloniki (az wam zazdroszcze- ja narazie w domu dzialam) Powodzenia zycze i tlumu klientek pchajacych sie dzwiami i oknami. Jeszcze raz powodzenia.
białaaaa
17-09-2010, 22:11
chocolata kamila królowa piękne te wasze saloniki tylko pomarzyć mogę o takim:(
PAZURKOMANIA
17-09-2010, 22:12
Kama..twoj salonik tyż superowy!!! hmm..i te maki cudny...
Królowa i twoj sliczny..bardzo ciekawy parawanik:)
Edyta 1064
17-09-2010, 22:26
Królowa bardzo fajnie po remoncie :ok:
Choco normalnie pieknie u ciebie ,fakt malutki ,ale jak przytulnie i wielki plus ...te okna..ile swiatla i w ogole super ,ta zebra -mmmmm!:love:
krolowa -zdecydowanie wole wersje po remacie...kolorystyka lepsza i tak przytulnie
kachna831
18-09-2010, 09:37
Kamila, Choco, Królowa... Śliczne macie saloniki... Życzę Wam jak najwięcej zadowolonych klientek :)
...Ciekawe czy mi się kiedyś uda otworzyć :buja:...
Coco przesliczny!!!!!!Powodzenia ,,na nowej drodze zycia,,hihi :*
Choco tylko 7 mkw ale jakie za to JAKIE 7 MKW:ok: Świętnie się salonik prezentuje!:love: Mnie się tam wszystko podoba;) Gratuluje i życzę tłumu klientek!
Królowa, Twój salon kosmetyczny po metamorfozie podoba mi się bardziej niz przed. Bardzo ładnie się urządziłaś!
Alexandraa
18-09-2010, 17:01
Chocolata, śliczne jest. :) Bardzo fajne kolory. :)
Choco, na jakiej ulicy Masz to swoje pasiaste cudo? Jestem z Wrocka i może Cię kiedyś odwiedzę.Życzę mnóstwa klientek
kashia83
18-09-2010, 17:43
Super kobitki!!!! Cieszę się, że każda z Was ma swój kącik gdzie możecie tworzyć cuuudne paznokcie i sprawiać, że każda kobieta może poczuć się pięknie! :) Mam nadzieję, że kiedyś i ja będę mogła się podzielić z Wami moim miejscem pracy :D ale jeszcze daleka droga przede mną :)
betisska
18-09-2010, 19:32
Choco śliczny gabinecik, a zeberka marzenie! Prześliczna!
Królowa ja pierdziu....az ma się ochotę przyjść na jakiś zabieg:) Super!
No Choco i Królowo miejscówki macie super :ok: dużo i jeszcze więcej klientek życzę!!!!!! :ok:
mikusia08
27-09-2010, 14:06
czesc
Piekne sa te wasze saloniki...tylko pozazdroscic! ja planuje otworzyc na wiosne ale ciezko mi znalesc lokal... choc mam troszke stresa ze moze nie wyjsc...
mam pytanko czy w poczekalni moze byc wypoczynek wiklinowy bo wiem ze z materialu odpada ale wiklina wie ktos moze .
Buziaki i powodzenia!!!
Alexandraa
28-09-2010, 13:20
Dlaczego z materiału odpada?
Choco gratuluje ,ładnie tam tak lawendowo:)
Królowa u Ciebie to już nie salon a prawie SPA :)
melka_89
03-10-2010, 14:55
A oto moja maly gabinecik :) narazie tylko tyle fotek :) jak bede miala wiecej to wstawie :)
Edyta 1064
03-10-2010, 15:00
Melka piękny gabinecik.Przejrzyście,jaśniutko tak jak lubię :wow:
Melka piękny salonik ,ale jakieś kolorki by sie przydały,ale napewno na nastepnych zdjeciach juz beda jakies dekoracje :)
Elizabeth76
03-10-2010, 15:23
MElka salonik bardzo ładny :ok:
Bardzo ładny salonik GRATULUJĘ!!!!!!!:ok:
betisska
03-10-2010, 23:35
Melka śliczny masz gabinecik:) Super kolorki....wzbudza zauanie:)
melka_89
04-10-2010, 00:31
Dziękuję kochane za miłe słowa:) to jest początek więc paru rzeczy jeszcze brakuje :) np ławy obok kanapy będzie szklana i dekoracje będą na ławie na razie są na parapetach ale są roletki i nie widać brakuje jakiegoś kwiatka ;p no i jeszcze certifikaty na ścianę muszę powiesić :) z czasem się wszystko zrobi ;p
Choco jestem zachwycona! Przepięknie to urządziłaś!
Z ciekawości zapytam, czy będziesz zasłaniać jakoś witrynę? Czy tak na widoku pracować będziesz? :)
Alexandraa
08-10-2010, 16:13
sanepid :D
A to w czymś szkodzi? Znaczy co? Bakterie się bardziej przyklejają czy co? :D
melka -bardzo ladnie u ciebie ,ale koniecznie koloru tu potrzeba ,bo sie tak szpitalnie zrobilo .... a ten mebelek drewniany-piekny!!
MalaMi280783
08-10-2010, 18:09
Choco oszalałam na punkcie Twojej zebrosy jaaaaa :skacze: PrzeeeMegaśnie!!
Królowa pięknie po remoncie :D
Melka podoba mi się bardzo, może i troszku szpitalnie ale coś w tym jest.. wzbudza zaufanie
Pięknie!!
A to w czymś szkodzi? Znaczy co? Bakterie się bardziej przyklejają czy co? :D
pani mi mówiła, że ma być materiał, który da sie wyczyścić płynami do dezynfekcji. najlepiej coś jak ekoskóra
Czarnulka1523
10-10-2010, 16:28
chocolatko a ty nie masz wc???? sanepid na to pozwolil??
mikusia08
13-10-2010, 14:46
Zazdroszcze zazdroszcze wam dziewczynki!!! Ja narazie lokalu nie mam:( Dowiedzialam sie ze maja wybudowac takie w szeregu fajne a ze to moj znajomy to bede go dopytywac...mam nadzieje ze na lato zaczne dzialac juz ! bo nie moge sie doczekac kiedy wroce i bede robic w swoim zawodzie...
A co do mojego pytanie nie moze byc z materialy bo tak jak ktos powyzej napisal materialu nie wyczyscisz srodkiem do dezynfekcji... i dlatego radza ekoskore ale to troche juz oklepane i dlatego pomyslalam o wiklinie musze sie dowiedziec czy mozna... Narazie bacznie was obserwuje blizej otwarcia napenwo bede was pytala o rady.Pozdrawiam i zycze duzo klientek
A to moje male miejsce jeszcze musze tylko drugie kszeselko i cos na sciane:)
Emilia B.
24-10-2010, 14:11
super kącik Jade :) a biureczko z zeberusią :love:
rudzia1985
24-10-2010, 16:48
malutko i skromniutko ale bardzo fajniutko :) super Jade !
RedSunset
24-10-2010, 17:19
swietny kacik Jade...Ojjj kiedy i ja si doczekam wlasnego..........
Ciesze sie ze wam sie podoba :*:*:* Emilko ta zeberka to okleina,ktora uzylam do zakrycia szarej deski.RedSunset doczekasz sie napewno tego ci zycze z calego serducha.
Jade bardzo fajny kącik :) i też spodobało mi się biurko z zeberka :)
Alexandraa
28-10-2010, 13:32
A wiklinę można czyścić środkami do dezynfekcji?
choco !! królowa !! kamila !! melka !! kobity fajne gabineciki :ok: każdy ma swój niepowtarzalny klimacik i o to chodzi :)
Chocolata
28-10-2010, 18:05
Witryn nie zaslaniam, bo tak zachęcam przyszle klientki do wejscia.. moze w przyszlosci ażurowe kotarki ze sznurków:] A co do WC- mam w umowie zagwarantowany dostęp do WC w sąsiednim lokalu ( właściciel ten sam) wiec nie ma problemu:]
Choco Twój salonik taki malutki, ale kolorystycznie ze sobą wszystko współgra, jest przytulnie (przynajmniej tak wygląda)... :P
bardzo mi się podoba :)
edytakon
30-10-2010, 17:43
Choco jaka piękna zeberka :)
Kamila śliczny roz :)
Jak ja Wam zazdroszczę. Ja mimo tego, ze mam piwnice i w niej moglibyśmy coś urządzić jakoś nie mogę się zgraćżmim męzem. :(
Jade super miejsce ,ja tez mam juz swoje ,mąż mi zrobił w jednej sypialni całą polóweczkę tylko dla mnie miodzio nareszcie :) !!!
Jade -bardzo przytulnie
Klanat-zdiecia ,zdiecia dawaj:skacze:
luska102
14-11-2010, 19:37
jade bardzo ladny kacik:ok:
Jade śliczny kącik :skacze:
paznokietek1000
14-11-2010, 21:48
jape fajniutki kącik, super te zasłonko firanki
nadya188
25-11-2010, 00:09
oo piękny kącik i widzę nawet rękę sztuczną do ćwiczeń:D:D Gdzie zakupiłaś bo się czaję ale na allegro widziałam tylko dwa razy:(
Jade, ale przyjemniutko! I podoba mi sie ten zwierzecy motyw..:D mrr.:D
natka_23
28-11-2010, 10:54
A to moje miejsce pracy ktore jest w hurtowni kosmetycznej
33068
33070
33071 :)
Emilia B.
28-11-2010, 11:00
ładny, schludny kącik :) i świetny ten cennik ;)
natka_23
28-11-2010, 14:55
dziekuje Emilko:) a o co chodzi z tym cennikiem?:P
Emilia B.
28-11-2010, 14:58
na tej ściance, taki duży :)
natka_23
28-11-2010, 15:05
aaaaaaaaaaaaa hahahahah mial byc wiekszy ale niestety;p
natka-bardzo przyjemny kacik... no i faktycznie klientka nie moze powiedziec ,ze nie widziala ile co kosztuje ;)
rudzia1985
28-11-2010, 18:07
Natka swietny koacik, wszystko pukladane, pod reka, kazdy sprzecik ma swoje miejsce :)
cennik faktycznie fajnie wyglada :)
mikusia08
15-12-2010, 12:17
Kochane a dodajcie focie witryn,reklam na zewnatrz reklamujace wasze salony... Ja choc nie jest to pewne ze bede go miec to juz sobie planuje szperam wyszukuje wszytskiego aby potem nie tracic czasu na rozmysly;) Wasze saloniki sa sliczne kazdy inny i kazda magiczny...Pozazdroszcze;))))
Duzo klientek/tow zycze;)))
SweetGrapes
14-01-2011, 20:52
A oto mój skromniutki kącik znajdujący się w sypialni :)
Póki co pazurki wykonuję tylko na samej sobie więc takie maleństwo mi nie przeszkadza, a przynajmniej wszystko ma swoje miejsce!!
ciasne ale własne! :D
edit:
zapomniałam dodać że półeczkę zrobił mój chłopak-przyczepił mi takie lampeczki na baterię i jest super!
A to moje miejsce .Stolik składany i taboret z kuchni, wszytko stoi w pokoju który dzielę z siostrą ;).. ale powoli zbieram na biurko które już zaprojektowałam ;)
malutkaistotkaa
18-01-2011, 07:11
sliczne te wasze kąciki:)
super pochlaniacz ten czerwony:)
zadowolona jestes z niego?
natka_23
18-01-2011, 13:08
fajne te wasze kąciki :) od czegos trzeba zaczac najpierw sama sobie w sypialni a pozniej salon dla klientek :)
malutkaistotkaa (http://forum.wzorki.info/members/3029-malutkaistotkaa.html) pewnie ze jestem zadowolona, jest cichy, pochlania wszytko co lata wokoło i juz po piłowaniu nie mam calych spodni rak i twarzy w pyle ;) hehe
MartaOSz
19-01-2011, 14:28
śliczne dziewczynki sa Wasze kąciki...Może kiedyś i mi bedzie dane sie Wam pochwalić
:)
tomaszka
20-01-2011, 20:08
A ja zrobiłam remoncik, dodatkowo wstawiłam fotelik do rzęs i mam swój kącik. Wymarzony. Oby tylko klientek było więcej.
35650
35651
35652
35653
xCombination
20-01-2011, 21:26
boski wzór na ścianie, schludnie i super wyglądające pudełka a nie jakiś tam bałagan, i do tego ta jedna ściana w drewnie dająca taki swojski klimacik. i dużo papierków na ścianie coby klientki wiedziały z jaką profesjonalistką mają do czynienia :D baaardzo mi się podoba! :yes:
tomaszka
20-01-2011, 22:09
Jeśli chodzi o ozdoby to część mam wyciągnięte a milion innych leży w kuferku. Moje klientki wybierają pazurki z albumów ze zdjęciami i ewentualnie na bieżąco robimy drobne poprawki i fantazje.:]
AgnieszkaSzalpuk
20-01-2011, 23:10
Dużo potu, dużo nerwów, dużo trudnych decyzji i wyrzeczeń ale w końcu jest!
Wszystko zrobiłam sama ze swoim chłopakiem.
Meble zrobił znajomy według moich propozycji.
Przytulna kanapa kosztowała 70zł.
Ja jestem mega zadowolona z efektu.
Spełnienie marzenia!
35661
35662
35663
35664
35665
35666
35667
mikusia08
21-01-2011, 00:48
sliczny masz salonik!!! taki kolorowy, wesoly
Emilia B.
21-01-2011, 01:09
śliczny salonik :ok::ok: przytulny i widać, że dużo serducha jest w niego wsadzone :)
julcia88
21-01-2011, 01:18
zgadzam się salonik bardzo ładny :ok:
milenka_olsztyn
21-01-2011, 09:04
piękny salonik i jakie energetyczne kolorki:)
wiola841
22-01-2011, 19:54
Ładny salonik, fajne połączenie stolika z półką :ok:
no aga w koncu jestes na swoim i to bardzo fajnym swoim :) gratuluje :)
xsunnyolciax
22-01-2011, 21:30
świetny gabinecik, taki przytulny, super! bardzo dobry pomysł z tą kanapą z poduszkami- rewelacja! ;)
a ja mam tak... wszystko pochowane ,bo jak dzieci wpadaja do salonu ,na obcinanie wlosow,to mi wszystko ruszaja ,wiec jestem ograniczona ....ale pracuje mi sie super !!
35716
brawo... bardzo przytulnie i calej masy klientek zycze ;)
xsunnyolciax
23-01-2011, 09:32
Asiek, bardzo ładne. Czyste i uporządkowane, super! :)
piatyelek śliczny salonik, widać, że przytulnie tam, a klientki lubią wracać do takich miejsc^_^. Życzę Ci byś za każdym razem, gdy tam wchodzisz miała uśmiech na twarzy o taki:D i dużo klientów:przytul:. Gratulacje, niech się interesik kręci:*.
Emilia B.
24-01-2011, 10:47
Asiek świetny kącik, bardzo schludnie i przejrzyście :)
tomaszka fajna miejscóweczka :ok:
zołzella
24-01-2011, 11:50
asiekfr (http://forum.wzorki.info/members/7761-asiekfr.html) super kacik :) i przy samej szybie to klientki cie widza i pewnie chętnie wstępuja :)
dziewczyny świetnie wyglądają te wasze miejsca pracy :ok: pierwsze co się rzuca w oczy to porządek i czystość!!!!!!!!:ok::love:
Asiek cóż za śliczny ten twój kącik :ok: Choc ja bym powiedziała, że raczej duzo masz miejsca, wszystko czysto i schludnie.
Ja ze względu na remont w moim przyszłym salonie poczekam jednak do marca ze swoim miejscem, ale już się nie mogę doczekać :-):love:
czasem kobietki sie zatrzymuja i patrza jak pracuje :) ... teraz w witrynie sa zdiecia moich prac ,wiec jest troszke tematycznie obok mnie :).Powolutku "zagarniam" wiecej miejsca... oczywiscie nie wchodzac w droge moim kolezankom fryzjerka,ktore sa moimi chodzacymi reklamami !
Dziekuje dziewczyny!
BasiaPazderska
26-01-2011, 22:44
Przepiękny salonik,w moich ulubionych kolorach.Uwielbiam połączenie limonkowej zieleni z fioletem:D
Agusia_pa2
28-01-2011, 20:32
W końcu sobie urządziłam kącik w nowym domku :P Mały, ciasny, ale własny hehehe :skacze:
zołzella
28-01-2011, 20:42
Agusia_pa2 (http://forum.wzorki.info/members/87-agusia_pa2.html) super kącik :) miałam kupić tą samą tapetę w kwiatuszki :D
Agusia bardzo fajny kacik:)
Edyta 1064
28-01-2011, 20:57
Agusia bardzo ładny kącik :ok:
rudzia1985
28-01-2011, 21:34
Agus, maly nie maly wazne, ze Tobie sie tam w tym kacie dobrze pracuje :)
Agusia świetny i bardzo przytulny :ok:
agusia-slicznie,i kolorki zielone uspakajaja :) ,ale ja bym posadzila klientke odwrotnie,bo biedulka w sciane musi patrzyc;)
Agusia_pa2
28-01-2011, 22:23
agusia-slicznie,i kolorki zielone uspakajaja :) ,ale ja bym posadzila klientke odwrotnie,bo biedulka w sciane musi patrzyc;)
hehehehe własnie tak mi to jakos wyszlo, mialo byc inaczej ale jak powiesilam witrynke to kicha...ale moze jeszcze cos pokombinuje, bo normalnie zamiast kanapy mialam tam stół i bylo wiecej miejsca...chyba zrobie przmeblowanie hehe
Elizabeth76
29-01-2011, 08:41
Agusia bardzo fajny kącik :)
Chocolata
29-01-2011, 21:59
W końcu sobie urządziłam kącik w nowym domku :P Mały, ciasny, ale własny hehehe :skacze:
Boski kącik Agusia!!!! jestem pod wrażeniem!!! Powiedz gdzie kupilas taki cudny parawanik?
Agusia... wiesz co ?i tak jest bardzo przytulnie :ok:
Agusia_pa2
29-01-2011, 23:55
Boski kącik Agusia!!!! jestem pod wrażeniem!!! Powiedz gdzie kupilas taki cudny parawanik?
Heh na parawanik byłam napalona ale był drogi...tu w Helmstedt w Kaufie i tak na niego zerkałam aż w końcu patrze przeceniony...ale kurna akurat kasy nie mialam zeby tak wydać a był wtedy chyba za 29 Euro heh juz po przecenie... potem któryś dzien patrze a on znowu przeceniony na chyba 19,90 i zaraz go wziełam...juz nie pamiętam jakie to ceny dokładnie były ale byl 2 razy przeceniony hahaha Tu często w kaufie tak jest ze duzo jest obniżek heh
Oo tak ten parawan jest cuuudny ! :love: i ślicznie komponuje się z całym kącikiem.
Emilia B.
30-01-2011, 15:37
agusia śliczny kącik :ok: a parawanik prześliczny :love:
julcia88
30-01-2011, 15:43
Agusia bardzo śliczny i przytulny kącik :)
Przeniosłam swój kącik w rzeczywisty "kącik" pokoju (który dziele z siostra).
agusia pa świetny kącik, a witrynkę gdzie kupiłaś?
xjotkax (http://forum.wzorki.info/members/9305-xjotkax.html) czyściutki, bardzo ładny:ok:
Emilia B.
01-02-2011, 22:58
jotka ładnie, schludnie i w domowej atmosferze ;)
agusia bardzo ładny ten Twój kącik, a ten parawan bomba!
dizzzy_girl
02-02-2011, 16:10
jotka super kącik :)
Agusia_pa2
02-02-2011, 16:27
agusia pa świetny kącik, a witrynkę gdzie kupiłaś?
xjotkax (http://forum.wzorki.info/members/9305-xjotkax.html) czyściutki, bardzo ładny:ok:
Witrynkę kupiła tutaj w takim sklepie meblowym SB Lagerkauf tejo´s SB Lagerkauf (http://www.sb-lagerkauf.de/)
Dziewczyny śliczne macie saloniki! Mama pytanie, na którymś zdjęciu widziałam i mnie zastanawia: Czy w jwdnym pomieszczeniu może być stolik do paznokci i łóżko do przedłurzania rzęs lub fotel rozkładany do pedicure?
nom aga fiu fiu... zaszalałaś:wow: piękny!!
paznokietki000
19-02-2011, 12:39
może być w jednym pomieszczeniu , ale przy zabiegu pedi. musi być odgrodzone parawanem :P Dobrze mówię ?
Anna Kula
19-02-2011, 16:11
salonik po remocie
tomaszka
19-02-2011, 16:38
Anna pięknie, naprawdę super.:kwiatek:
O rajuśku Anna, ale cudo :wow:
przepiękny salon!
Aniu, przepiękny salon! Kolory cudne. Aż chce się posiedzieć dłużej... :)
xsunnyolciax
19-02-2011, 18:36
:szczena: :szczena: :slina: Jaki wspaniały salon!! Aniu, jest cudowny! :o
Elizabeth76
19-02-2011, 18:39
Aniu kula salonik śliczny :] te kolorki są boskie :love:
edit7715
19-02-2011, 19:14
Aniu jaki cudowny salonik:wow::wow::wow:Piękne kolorki:love:Wspaniały pomysł z tymi kwiatami.Wszystko prezentuje się przeslicznie i jak czyściutko:love:
paznokietki000
19-02-2011, 19:40
Cudne kolory :) mnie też się marzą takie kwiaty ale brązowe na kremie :D :love:
Emilia B.
19-02-2011, 19:57
Aniu rewelacyjny salonik :love:
Aniu rodem z Beverly Hills!!!!!
przepiekny napewno każda chciałaby taki mieć!!!!!!!!!!!:D
olusia87
19-02-2011, 21:09
Aniu przepięknie...tak elegancko,wręcz ekskluzywnie.
aniu doskonaly... a te kolorki:kwiatek:
Anna Kula
20-02-2011, 11:03
Dziekuje wszystkim za mile opinie .... staralam sie by wszystko bylo dopasowane .... Ps zdradze tajemnice ze wczesniej byly zupelnie inne kolory .... braz z niebieskim ale bylo malo przyjaznie wiec wpadlam na pomysl przemalowania biurek , tapicer obil stare foteliki, kanapa byla kiedys brazowa wiec tez obil , farba na sciane , naklejki i wyszlo . Dziekuje :)
Jejku, jak patrzę na Wasze przepiekne saloniki, to już nie mogę się doczekać swojego, niedługo (mam nadzieję) już otworzę swój, mam niecałe 10m, więc nie za wiele się tam zmieści i nie mam jeszcze koncepcji - jak go urządzić, ale może jakiś pomysł mi się urodzi - jak pooglądałam Wasze cuda!!! :-))))
Anna Kula boski salonik:ok::)
przecudownie sliczny ten salonik.... naprawde jest cudowny!!!
---------- Dodano o godzinie 18:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:03 ----------
ja dodam kilka swoich zdjec. mam bardzo malo miejsca, ale robie jedynie pedicure,manicure, paznokietki i makijaze. takze ciasne ale wlasne :) dodatkowo polaczona jesem z salonem fryzjerskim mojej mamy. z czasem mam nadzieje znajdziemy cos wiekszego:)
http://images46.fotosik.pl/633/e65a31a125638656m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e65a31a125638656.html)
http://images47.fotosik.pl/672/04a67daf098a7ba2m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04a67daf098a7ba2.html)
http://images43.fotosik.pl/671/34d2d4e3745c5187m.jpg (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/34d2d4e3745c5187.html)
(http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b650ce6eac8ceade.html)
paznokietki000
28-02-2011, 16:41
Bardzo elegancko :) pięknie :))
Ania w moich ulubionych kolorach :D
Pati ważne że swoje :P
Emilia B.
01-03-2011, 08:08
Pati bardzo ładnie, elegancko i te mega biurko ^_^ super :ok:
pati jak czyściutko i elegancko:ok:
MalaMi280783
01-03-2011, 09:43
Piękne macie gabineciki Mmmmm
Anna Kula Boski kolorek i w ogóle takie wszystko pasujące że hoho..
Najważniejsze że na swoim :ok:
mój po przeprowadzce, jak zwykle zbyt kolorowy... kolor ścian miał być orzech włoski... jaki wyszedł każdy widzi:haha:
Ewelina bardzo ładny gabinecik, rewelacyjna ta tapeta:love:. A kolor wyszedł jaki wyszedł grunt żeby Ty i klientki czułyście się tam dobrze:*.
Edyta 1064
02-03-2011, 10:18
W rzeczywistości gabinecik jeszcze piękniejszy.Bylam-widzialam-jest super :ok:
Emilia B.
02-03-2011, 14:16
śliczny salonik :) oj ten kolor nie jest taki zły wcale :) mi się ogólne efekt podoba :)
dziękuję kochane za pocieszenie:]
kachna831
02-03-2011, 22:00
Evelyn, mi też bardzo podoba się Twój gabinecik :ok:
Dawno mnie tu nie bylo.... No troszke sie pozmienialo, ja tez mam nowe miejsce. Juz sie chwale ;)
http://img513.imageshack.us/img513/4051/cimg4310.th.jpg (http://img513.imageshack.us/i/cimg4310.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
http://img138.imageshack.us/img138/6293/cimg4312c.th.jpg (http://img138.imageshack.us/i/cimg4312c.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
trendy77
06-03-2011, 08:34
bardzo ładny gabinecik gratulacje:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Emilia B.
06-03-2011, 09:34
Bardzo ładny kącik :ok:
Chocolata
06-03-2011, 20:23
Czyściutko i ze smakiem! :ok: gratki!
Edyta 1064
06-03-2011, 20:29
Izago śliczny gabinecik :ok:
izago, bardzo fajny, jakbym sama była też chciałabym taki mały słodki gabinecik:ok:
izago - bardzo fajnie i czyściutko.
izago świetne rozmieszczenie, te szklane półeczki elegancko :love::ok:
Dziewczyny doczekałam się!!!!
Jupiiii jej :skacze: Tylko klientek jak na razie zero, a działam od 30 marca :placz: Czy to normalne?
Dziewczyna na zdjęciu to kosmetyczka, moja wspólniczka Paulina, jej jest salon, moje to malutkie biureczko he he ;)
Tosiaczek
21-04-2011, 19:25
A ja dodaje zdjęcie mojego kącika malutkiego :) Ale ważne że swój własny kącik :)
Jeszcze jest fotel kosmetyczny zboku na pedicure itp. na parapeciku stoją podgrzewacze do wosku i parafiny :)
http://forum.wzorki.info/%3Ca%20href=http://img543.imageshack.us/i/p1090653t.jpg/%20target=_blank%3Ehttp://img543.imageshack.us/img543/592/p1090653t.jpg[/URL][IMG]http://img543.imageshack.us/img543/592/p1090653t.jpg (http://forum.wzorki.info/[URL=http://img543.imageshack.us/i/p1090653t.jpg/]http://img543.imageshack.us/img543/592/p1090653t.jpg%20%20Uploaded%20with%20) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Edyta 1064
15-06-2011, 21:56
Tosiaczek bardzo fajny kącik :ok:
Dziewczyny w końcu i ja mogę Wam pokazać fotki mojego małego saloniku.Od kilku dni już tam sobie urzęduję :D
Pokażę Wam jak było przed i po ;)
Bardzo ładnie sobie urzędujesz, oby jak najprzyjemniej - tego Ci życzę.
Super Edyta!! Maluski bo maluski ale swoj!! Lubie polaczenia z biela, jak widac wyzej hehehe. Powodzenia!!!:ok:
Zuuzaneczka
16-06-2011, 00:20
Edytko extra gabinecik, zazdroszczę :slina::slina::slina:
Emilia B.
16-06-2011, 08:24
Tosiaczek, Sztynka piękne kąciki - ciasne ale własne i to najważniejsze :)
Edytko piękny schludny salonik :ok: Nie liczy sie wielkość a jakość a ty kochana trzaskasz pazury jak mało kto :D :)
Edytko masz cudny salonik:)taki ze smakiem
Elizabeth76
16-06-2011, 11:31
sztynka ,tosiaczek ,Edytka śliczne saloniki życzę wam dużo klientek :)
Tosiaczek ,Sztynka ,Edytko wszedzie bardzo ladnie !I tak jak Emilia napisala nie "opakowanie jest najwarzniejsze,a to co jest w srodku" ,wiec zycze zeby klientki przychodzily "tabunami" i wychodzily z cudownymi pazurkami
Edytko śliczna kolorystyka! Ja się pochwalę, że niedługo zmieniam lokal :D znalazłam ładniejszy z lepsza lokalizacją, ale o tym wkrótce :P
butterfly 1
16-06-2011, 18:23
Dziewczyny wszystkie macie PIĘKNE saloniki, kąciki i gabinety , zazdroszczę .:ok:
mówię WAM salon Edyty na żywo jeszcze ładniejszy... byłam nawet korzystałam z usługi zazdroszczę jej:slina:
urbanka1
16-06-2011, 22:11
No to ja też, a co tam :)
Chociaż stanowisko paznokciowe wygląda teraz trochę inaczej
Urbanka, wow cudnie tam masz!!
sloneczko
17-06-2011, 09:18
No urbanka tez bym sie tam dobrze czula ;)
Emilia B.
17-06-2011, 09:22
No piękny salonik urbanka - ślicznie :ok:
milenka_olsztyn
17-06-2011, 11:28
Edytko piękny salonik i te kolorki..:)
Urbanka cudnie tam masz:) tak elegancko:)
urbanka sliczny masz salonik i bardzo podoba mi sie tego typu oswietlenie:)
Elizabeth76
17-06-2011, 12:23
urbanka sliczny salonik :)
ubranka bardzo ładny i elegancki salonik :)
butterfly 1
17-06-2011, 13:31
urbanka dla mnie idealny ;kolorystyka ,obrazy ,taki klasyczny gdybym miała swój własny właśnie taki chciałabym mieć :ok::love:
Urbanka bardzo fajnie i schludnie.
natalia268
17-06-2011, 15:12
Każdy kącik wygląda ekstra. Każdy ma cos w sobie ! Widać że urządzone z głową i pasją ! :)
zołzella
17-06-2011, 15:51
Tosiaczek (http://forum.wzorki.info/members/5629-tosiaczek.html)sliczny kącik :)
Edyta 1064 (http://forum.wzorki.info/members/6012-edyta-1064.html) super salonik:)
urbanka1
17-06-2011, 19:29
Dziękuję bardzo za miłe słowa :)
Zuuzaneczka
19-06-2011, 21:01
Jak patrzę na Wasze cudne saloniki to myślę sobie, że też bym chciała prowadzić taki śliczny gabinecik ;) nie tylko gustowne, ale przede wszystkim czyściutkie i uporządkowane :)