Dokładniedziała teraz właśnie pod szyldem NA
Dokładniedziała teraz właśnie pod szyldem NA
No to wszystko jasneczemu mi ona z głowy wypadła nie mam pojęcia w takim razie będę musiała się wybrać
i może zamiast tylko podziwiać i ja coś zmaluje
![]()
Bardzo ładne, pewnie że coś z tego będzie![]()
Ciezko Ci idzie? Chyba kazda z nas by chciala zeby jej tak cienko szlocudo
![]()
Chcialabym nauczyć się malować. Próbuje twardo i niezbyt mi wychodzi. Mam wiec pytanie jakiej konsystencji powinna być farbka? Ile powinno być na pedzlu i jak liczyć idealnie kolory? Wiem ze jest sporo filmików ale jestem ograniczona tylko do telefonu. Gdzie moge znaleźć zdjęcia które przybliża mi początek nauki?
Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka
https://www.google.pl/search?q=technika+one+stroke+krok+po+kroku&client= firefox-a&hs=Esl&sa=X&rls=org.mozillal
fficial&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=jtuqUqbkA4LK 0QXdoICYCw&ved=0CDwQsAQ&biw=1266&bih=640
Ja wyszukuję fajny obrazek i jak kliknę na niego wyskakuje "odwiedź stronę" i mam masę oglądania i często opis.
asiad1990 farbka nie może być bardzo gęsta, jeśli jest taka dodaj odrobinkę wody i rozmieszaj dokładnie, następnie nabierasz dość sporo farbki na każdy róg pędzelka i rozcierasz na jakimś szklanym podstawku najlepiej i robisz to ciągle w tym samym miejscu, nie skaczesz po całym podstawku bo po prostu farbki będzie ubywać z pędzelka, następnie zaczynasz malować , jeśli farbka nieco wyschnie na pędzelku zamocz leciutko koniec pędzelka w wodzie i nabierz znów farbek i rozmieszaj kolory na podstawku znów w tym samym miejscu i znów malujesz, jak idzie tępo tzn, że jest za sucho i trzeba znów zamoczyć leciutko pędzelek
tu jest to dobrze pokazane, jak bedziesz miała okazje gdzieś zobaczyc ten filmik to skorzystaj bo to moze ci duzo pomucKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez malinowa ; 13-12-2013 o 20:31
W tym filmie pokażę w jaki sposób wyciągnąć bambusowe płaski pędzel.
W tej technice, nie możesz po prostu pomalować paznokcie. Możesz malować pudła, pudełka, tace komórka, wazy ...
https://www.youtube.com/watch?v=PAp1Jj2aGjAKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
cudne te wasze prace ja po długiej przerwie znów powracam do działania z pazurkamiczy jest może ktos kto przeprowadza szkolenia w bdg z one stroke
![]()
Zapytaj Soffii z naszego forum, ona z bydzi![]()
Agnieszka
Bardzo fajnie maluje się farbkami polycolor, niektóre maja taką konsystencje, że nie trzeba ich rozrabiać z wodą![]()
dziewczyny kupilam takie farbki akrylowe
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
polecili mi takie w sklepie artystycznym, mam nadzieje ze beda dobre do one stroke. Poki co probuje na kartce ale wychodzi okropnie, tzn nic nie wychodzi :/
A skąd wydrukować? Na tym wątku? Przejrzałam kilka stron ale jest 200 stron wątku cieżko wszystko ogarnac
Witam,
mam ostatnio dużo na głowie, więc nie udzielam się na forum zbyt często, ale zaglądam kiedy mogę, żebyście nie pomyślały, że zniknęłam
wklejam kilka zaległości: breloczki dla moich dziewczyn na Mikołajki, czerwono-czarną bransoletkę i kolczyki na zamówienie, białą bransoletkę w storczyki na Walentynki i czarno-fioletowe pudełko dla mojego dziadka na rzeczy które mają być "pod ręką".
Mało czasu mam na malowanie ostatnio.
Pozdrawiam serdecznie!![]()
![]()
Przejrzę jak bede miała wolny czas zatem dzięki![]()
Tu masz link do jednego z postów który ma stepy
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćProsze o nie cytowanie postu, ktory znajduje sie tuz nad Twoim. Dziekuje, Nanami
jakby ktoś nadal szukał pędzelków zeberek to są dostępne jeszcze tutaj: Zestaw pędzelków naturalnych-zebra - Pędzle - NeoNail![]()
Witam. Dziewczyny zaczelam sie bawic wlasnymi paznokciam,
i chcialabym zrobic sobie kwiatki ale z tej bialej
masy. Mozecie mi prosze napisac co to za masa ijalki nr pedzelka? I przed nalozeniem macza sie go w jakims plynie co to za plyn? Wiem jestem laikiem ale lubie sie pobawic. Dzieki
ilcia chodzi Ci najzwyczajniej o akryl? Poczytaj sobie tutaj http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...-akrylowe.html![]()
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)