3 najbardzieja nie widziałam ich czasem w gazecie?
ode mnie Zhostovo
![]()
3 najbardzieja nie widziałam ich czasem w gazecie?
ode mnie Zhostovo
![]()
u mnie w tym tyg takie oto nowości
Załącznik 72069 Załącznik 72070 Załącznik 72071 Załącznik 72072
Ania pomysłowe prace i super wykonanie![]()
Karo super
Ania te z dmuchawcami świetne![]()
Szkolenia i Dystrybucja marki Astonishing Nails
Ania LMNYuwielbiam takie pazurki i sporo Twoich prac mam na telefonie by w razie co miec sie czym zainspirowac
Cuda
![]()
Ja dzis skromniutko takie dzis malowalam...
dziewczyny prace coraz to piękniejsze![]()
Profesjonalna stylizacja paznokci
Zapraszam!
www.anais-nails.blogspot.com
http://www.facebook.com/Profesjonaln...ciEwelinaMalek
nanami7 bardzo mi miło z tego powodu i tym bardziej motywuje mnie do działania i wrzucania kolejnych inspiracji dla was hehepozdrawiam
muszę nadrobić zaległości na forumcudne stylizacje, dobrze, że Was mam, jest z czego czerpać inspirację
![]()
Ostatnio edytowane przez zuzka19 ; 18-09-2013 o 23:24
Cudnie dziewczynki! Super IkonkiA to moja duma
Jeden przed zdj się rozmazał lekko, ale poprawiony
![]()
Ania LMNY świetne pomysłowe i kolorowe prace, tylko ten pochłaniacz na zdjęciach psuje efekt , w jakim czasie wykonujesz takie wymyśle stylizacje?
a bo zdjęcia robione jak zwykle na szybko, nie ma czasu na piękne aranżacje, a robie mniej wiecej godz. w porywach do 1,5 ale to jak nie mam koncepcji i wymyślam podczas robienia już![]()
miało być coś w stylu icon design próba pierwsza...
Już tak dawno nic nie wstawiałam, ale bardzo fajnie popatrzeć sobie na Waszą twórczość. ALE macie pomysły!
![]()
olciazd18 bardzo ciekawe pazurki
a to moje
jakie tu slicznosci.
zuzka-ach te z kropeczkami,przepiekne
a u mnie takie kolorki
Sztyleiki na dość obgryzionej płytce jeszcze jutro dorobię kwiatki akrylowe bo dziś nie miałyśmy czasu![]()
Kolorowy zawrót głowy co jedne to piękniejsze. Na pewno będę zgapiać co niektóre u ciebie Ania LMNY to kopalnia inspiracji gratuluję pomysłów![]()
Moje kilka![]()
trochę zaległości![]()
Kasia, świetne prace! A te białe?! Cóż za precyzja, jak pięknie równiutko przy skórkach![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Mi również wpadły w oko te białe
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
pieknie dziewczyny! Nie mogłabym się zdecydowac które z tych pazurków sa najlepsze...Byłby to naprawdę cieżki wybór(chyba niemozliwy).:-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)