u mnie taka mała przemiana![]()
u mnie taka mała przemiana![]()
Agaciorka - super przemiana, czego to "styliści" nie wymyślą (mam na myśli to mieszanie żelu z lakierem), Twoja praca bez zarzutu
Sandrus - nie taka mała, dla tej Pani to raczej kolosalna przemiana
A tutaj pokażę Wam moją osobistą przemianę, pazurek mi zszedł i dzięki koleżankom z forum udało mi się zrekonstruować pazurek, taka mała metamorfoza palucha
Takie ogryzki miałam dzisiaj ja do zrobienia![]()
pysialali Twoją pracę to do rekonstrukcji trzeba podciągnąć. Świetna robota!
Cudowne przemiany Dziewczyny
kilka moich![]()
Iraa pisz mi szybko co masz na pazurkach na piątym zdjęciu. To takie zielone co błyszczy i obrysowane jest czarną farbką . Fajnie wygląda. Oczywiście wszystkie metamorfozy super. Bardzo pomysłowe prace!
Gratuluję![]()
Sylla Pazurki są akrylowe z dodatkami browaru,muszli itp wzór malowalam farbka akrylowa i obrysowalamnic specjalnego tylko zel nablyszczajacy jest taki fajny
z Reformy i dzięki za miłe słówka
![]()
Iraa, browaru dodałaś, oj chyba jesteś po upojnym weekendzie. Ale mi sie te 5 też najbardziej podobają. Niech żyją paznokcie z browarem !![]()
Profesjonalne artykuły do stylizacji paznokci. Dystrybutor SUN FLOWER, EVERSHINE. Artykuły do przedłużania rzęs - NOBLE LASHES.
LUBLIN UL. LUBARTOWSKA 47.
DLA FORUMOWICZEK 2% RABATU. TEL. 515 292 993.
F: http://www.facebook.com/pages/Styliz...83661101693490
przyszla pani od chinczykow![]()
Tia... do mnie klientki tez przychodza po wczesniejszych "stylizacjach" u chinczykow... niedaleko mnie jest salin w ktorym "cudownie" te panie robia paznokcie... porazka...
"z dodatkiem browaru"swietny tekst
Iraa
na drugiej metam.pazurki są w fiolecie ale niestety kolorki przeklamane a na ostatniej mat efekt![]()
Jak tu chodzić z takim odrostem na stopach? Mega nieestetycznie a klientki chwalą się jeszcze że tak im się trzyma, że mogłyby jeszcze pochodzić heheh ale nie widzą tego, że ich odrost świadczy o nich.
Też mam takie Panie![]()
Ambrozja niestety nic nie widaczeby dobrze ocenic muszisz wstawic wyrazniejsze zdjecia
u mnie tzw.trudne przypadki uffff....
kaka80 dobrze sobie poradziłaś, co to za kolorek tych pierwszych ten turkusowo/seledynowo/perłowy?![]()
dziękujeto kameleon Indigo 10 albo 9 juz nie pamietam,na cieplo są do siebie bardzo podobne a na zimno 10ka jest turkusowa a 9 slicznie zielona
![]()
Ja ostatnio miałam takie paznokcie do zrobienia miało byc jak najdelikatniej.
Klientka bardzo zadowolona to takie miłe jak sie widzi jak się klientkom buzia cieszy
![]()
kaka80 - przepraszam- już się poprawiam
Załącznik 71531
Załącznik 71532
Załącznik 71533
Ostatnio edytowane przez Ambrozja ; 26-08-2013 o 09:56
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)