Aniu jestes prawdziwa MISTRZYNIĄ
Aniu jestes prawdziwa MISTRZYNIĄ
SZCZĘŚLIWA
A tak się od wczoraj zastanawiam czy można na konkursik zrobić taki kształt jak Ania
te pazurki są śliczne, ach te nowości
musialam az sie napic wody gdy je zobaczylam, zbraklo mi powietrza najleprze sa te srubeczki jest co podziwiac !
Szpila a co chcesz takie na konkurs zrobic ? sprobuj - moze Ci sie uda
ja nie umiem ani szpicow ani edziow wiec znowu nici z konkursu
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiass sprobuj moze wyjda...
Aniu GRATULACJE...sa bombastyczne...a z ta srubka to efekt rewelka...naprawde zasluzone 1 miejsce:
Znalazłam w najnowszym wydaniu "Paznokci"
Załącznik 9611
widze ze co kraj to inna nazwa tych pazurkow, po rosyjsku czyt. fonetycznie sa bridżit, and. bridge, niem. bruecke, a po polsku? chociaz nie wiem czy to calkiem po polsku bridget
też się nad tym zastanawiałam, jeżeli pisze się bridget, tak jak jest w paznokciach, to "bridżit" . a edge jak się po polsku mówi? "edge" czy "edż"?
ja na edge mówie "edwardy", a na bridge "brygidy" og imienia brygida "brydzia"
no to dobrze bo tak właśnie mówiłam i nie byłam pewna czy nie czyta się jak pisze, jak w komórkach.
dziś chyba będę próbować bridget z "paznokci"...
to życzymy powodzenia i oczywiście czekam na zdjęcia przedstawiające twoje zmagania oczywiście jak zawsze owocne z nowym kształtem
Aniu przepieknaq stylizacja
dziewczyny tak dla sprostowania to bridge sa to te paznokcie z 2 pierwszych fotek a stworzyl je Aleksandr Fińko
a ten ksztalt co zrobila Ania to z tego co na dimargo wyczytalam to Kogti Pandy(po rosyjsku tak sie nazywaja)
i tak wygladaja w wykonaniu dimargo
tak tak, to już i w tamtym temacie poprzednim sie myliło
donna wiem wiem pisalas ze to sa jet's, skad ta nazwa pochodzi ja juz sie pogubilam a na ruskiej stronie "wynalazcy" pisze ze jest to ksztalt kogti pandy(szpony pandy) kto ta nazwe wymysli, masakra
a jet's skad sie wziela
powiem wam że mi jet bardziej pasuje, trochę jak początki do złożenia samolociku z papieru a panda? oprócz kolorów to nic nie ma co mi ją przypomina, chyba że pazury pandy są takie "kanciate"
ja też to już gdzieś widziałam nie wiem czy nie na kosmetomani
Bridget krok po kroku, skan z gazety:
Bardzo fajnie, że wrzucony został skan z gazety, bo jest w miare przystępnie pokazane i opisane jak wykonać kształt Bridget. Osobiście uważam, że jest super. Na pewno będę szkolić się i próbować tworzyć Bridget. Choć uważam, że może nie przyjąć się wsród klientek za dobrze, ze względu na swoją "drapieżność)
Fajny ten bridge ale ja bym nie potrafiła w nim normalnie funkcjonować takie długaśne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)