Aniu jestes prawdziwa MISTRZYNIĄ![]()
Aniu jestes prawdziwa MISTRZYNIĄ![]()
SZCZĘŚLIWA
A tak się od wczoraj zastanawiam czy można na konkursik zrobić taki kształt jak Ania![]()
![]()
te pazurki są śliczne, ach te nowości
musialam az sie napic wody gdy je zobaczylam, zbraklo mi powietrzanajleprze sa te srubeczki
jest co podziwiac !
Szpila a co chcesz takie na konkurs zrobic ? sprobuj - moze Ci sie uda![]()
ja nie umiem ani szpicow ani edziow wiec znowu nici z konkursu![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
Kasiass sprobuj moze wyjda...
Aniu GRATULACJE...sa bombastyczne...a z ta srubka to efekt rewelka...naprawde zasluzone 1 miejsce:
Znalazłam w najnowszym wydaniu "Paznokci"
Załącznik 9611
widze ze co kraj to inna nazwa tych pazurkow, po rosyjsku czyt. fonetycznie sa bridżit, and. bridge, niem. bruecke, a po polsku? chociaz nie wiem czy to calkiem po polsku bridget
też się nad tym zastanawiałam, jeżeli pisze się bridget, tak jak jest w paznokciach, to "bridżit" . a edge jak się po polsku mówi? "edge" czy "edż"?
ja na edge mówie "edwardy", a na bridge "brygidy" og imienia brygida "brydzia"![]()
no to dobrze bo tak właśnie mówiłam i nie byłam pewna czy nie czyta się jak pisze, jak w komórkach.
dziś chyba będę próbować bridget z "paznokci"...![]()
to życzymy powodzenia i oczywiście czekam na zdjęcia przedstawiające twoje zmagania oczywiście jak zawsze owocne z nowym kształtem
Aniu przepieknaq stylizacja
dziewczyny tak dla sprostowania to bridge sa to te paznokcie z 2 pierwszych foteka stworzyl je Aleksandr Fińko
a ten ksztalt co zrobila Ania to z tego co na dimargo wyczytalam to Kogti Pandy(po rosyjsku tak sie nazywaja)
i tak wygladaja w wykonaniu dimargo
![]()
tak tak, to już i w tamtym temacie poprzednim sie myliło![]()
donna wiem wiempisalas ze to sa jet's, skad ta nazwa pochodzi
ja juz sie pogubilam a na ruskiej stronie "wynalazcy" pisze ze jest to ksztalt kogti pandy(szpony pandy
) kto ta nazwe wymysli, masakra
a jet's skad sie wziela![]()
powiem wam że mi jet bardziej pasuje, trochę jak początki do złożenia samolociku z papierua panda? oprócz kolorów to nic nie ma co mi ją przypomina, chyba że pazury pandy są takie "kanciate"
![]()
ja też to już gdzieś widziałam nie wiem czy nie na kosmetomani
Bridget krok po kroku, skan z gazety:
Bardzo fajnie, że wrzucony został skan z gazety, bo jest w miare przystępnie pokazane i opisane jak wykonać kształt Bridget. Osobiście uważam, że jest super. Na pewno będę szkolić się i próbować tworzyć Bridget. Choć uważam, że może nie przyjąć się wsród klientek za dobrze, ze względu na swoją "drapieżność)
Fajny ten bridge ale ja bym nie potrafiła w nim normalnie funkcjonować takie długaśne![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)