moja znajoma ma coverek od nich i tez jest zadowolona,chyba sama sie skusze na zakup...?
moja znajoma ma coverek od nich i tez jest zadowolona,chyba sama sie skusze na zakup...?
chyba i ja się skuszę na ten cover za jakies 2 tygodnie
powiedz mi jeszcze czy zapowietrza sie ?
bo mam 1dziewczyne której z ALLe finish sie zapowietrza nie wiem jaka jest tego przyczyna nikomu si enei zapowietrza tylko jej
ostatnio zrobilam test i posmarowalam 1 reke lakierem Uv a 2 finishem no i te z lakierem nie zapowietrzyly sie natomist finish niestety zapowierzyl sie...
dlatego msyallam zeby wyprobowac modene
Kochane, co o nich sądzicie?
Temat o coverku już był, czekam właśnie na niego
Ale chodzi mi o wszystkie ich żele,np. kolorowe
modena - Żele uv KOLOROWE - krycie 1 WARSTWA (1040733581) - Aukcje internetowe Allegro
W sumie firma mało znana i tania a z tego co obserwuję ich aukcję to dużo osób kupuje ich produkty.
Nie wiem z czego się to bierze z jakości produktu czy tylko z ceny?
Proszę o wasze opienie na temat ich prodktów.
no produkty do mnie doszlyy.... zamowilam finish primer cover zel clear i cleaner
juz w weekend przetestuje
narazi emusze sie uczyc..:/
Kolorówka ma opakowania chyba z silcare... Jeśli to jest silcare, to krycie jest ok, ale żel wycieka z pojemniczków nawet w lodówce... :/
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
Coraz więcej osób właśnie pisze o Modenie w samych superlatywach... napiszcie mi tylko, czy ten cover nie wypływa, nie kipi z pojemniczka?...
wiec moje drogie juz przetestowalam modeneeE
coverek jest super.. nie splywaaa no moze na 10pazurkach spłynął mi tylko na 1
jest dosc gesty bardzo dobrze kryje teraz widze ze nie ma co si erownac z coverkiem z alle
zel clear jest swietny
cleaner jest sredni chyba ma duzo alkoholu bo skrasznie szczypie jak sie przeciera i smierdzi
primer i QFtez sa Ok
jak najbardziej polecam ta firmeee
niestety gratisiki nie byly rewelacyjne ale coz przezyje
Ja zaczełam od produktów modeny
Mam white - rewelacja, swietnie kryje, dość gęsty nie rozlewa się nie odpyskuje nie bąbluje
clear - zupełnie się nie zapowietrzał, średnio gęsty nie zółknie ( w przeciwieństwie do Activ Genco
cover - bardzo łądie kryje, ma fajny kolor, dość gęsty
ja polecam z czystym sumieniem
żadnych zapowietrzeń
opakowania solidne nic nie kipi
solidna firma, szybko odpowiadają na maila i mialam brokat w połowie pusty to dosłali drugi sloiczek bez problemu.
Dziewczyny piszecie tak o żelkach A używała z was może któraś akryli
ja niestety akryli nie uzywalam od nich robie tylko zele
Mnie sie na zdjęcu bardo podoba ten cover z modeny, za to z alle jest beznadziejny, nie kryje.
Wypysia
uzywaliscie oze whita z modenyy bo bym chciala sobie kupic
a w coverku sie zakochalam
boje sie kupic whita od modeny poczekam na wiecej opin
te pazury są zrobione z użyciem covera i white od nich Nie jest zły tylko ja się przyzwyczaiłam do akryli he he
Załącznik 27282
nooooo fajniutki jesttt chyba sie skuszea jaka ma konsystencje?
a nic Ci sie niezapowietrza?
bo ja mam cleara,bonder i silikon z sun flower ale claer jest malo wydajny a kosztuje a za [paznokcie biore 50żł i mi sie za bardzo nieoplaca
a z modeny mam cover i jest cudny i chce sobie cala 'serie kupic'
no to jak mi sie clear skonczy to sobie zamoiwe ztreszta coverek mi sie juz konczy to probke zamowie bazowego ,cleara i duzegooo coverka
ja uzywam ich zeli wszytskich oprocz bialego i sa swietne! wstawei wam foty pozneij
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)