perfekcja
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
perfekcja
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćz podziękowaniem dla Emist za pomocKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez total ; 17-05-2010 o 16:50
Organic Nails:
Edge :Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Akryl:Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Zobacz krok po kroku jak sama możesz zrobić tipsy. Część 1 - przygotowanie. - Repka.pl
---------- Dodano o godzinie 12:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:50 ----------
Krok po kroku - dopasowanie tipsów - Repka.pl
---------- Dodano o godzinie 12:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:52 ----------
Zobacz jak sama możesz założyć sobie tipsy - Repka.pl
część 3
http://www.repka.pl/Uroda/Paznokcie/...akrylowe-.aspx
część 4
Krok po kroku - zdejmowanie tipsów - Repka.pl
część 5
mam nadzieję, że się przyda![]()
Ja jak zwykle coś dla poczatkujacych:
Generic Acrylic Nail Application Guidelines
"Acrylic Nail Preparation"
Kilka filmików:
Google Image Result for http://img.youtube.com/vi/j4D4wla7dbc/0.jpg
Ostatnio edytowane przez Emist ; 06-07-2010 o 19:33
Wypysia
tego chyba jeszcze nie bylo
Pepyn Borrel:
1.2.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść3.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść4Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść5.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść6.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść7.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść8.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść9.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść10.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść11.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść12.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść13.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść[/ukryj]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
14.[/ukryj]Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez szpila59 ; 11-08-2010 o 12:05
Ostatnio edytowane przez samaron ; 18-08-2010 o 08:55
Warto zobaczyć
Miałam dodać również filmik Flory,idealny french, aledodany jest przez rudzia1985 -nazwa perfekcja,zgadzam się! To jest perfekcja,dla tego dziewczyny was namawiałam do pracy na szablonach!Zwróćcie uwagę na formowanie płytki paznokcia,czyli krzywej. No a na pracy Flory mozno patrzec i parzeć.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Ostatnio edytowane przez lelena69 ; 27-08-2010 o 20:37
Cos wspanialegoPiekne i estetyczne wykonanie.
A ja moglam podziwiac Alexandra Finko na zywca i powiem wam ze jakos mial inna technike niz na tym filmiku![]()
Cosik ode mnie
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćSkóra wężaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Facet jest superKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćtutaj coś na poprawę humoru
![]()
jak już kiedyś mówiłam : japonki też robią ładne pazurki
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
---------- Dodano o godzinie 18:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:15 ----------
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
halloween
YouTube - Kanał użytkownika organicnails
by Anna Neroznak ma kobitka talentKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Według mnie bardzo ciekawy efekt..Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ostatnio edytowane przez samaron ; 18-11-2010 o 20:16
YouTube - NAILPRO April 2011 Cover: 3-D Nail Art Butterflies and Flowers
Ja jestem powalona na łopatki!
leżę pod łóżkiem a szczękę mam piętro niżejprzepiękne!
Leopard Anny Bohdanowicz, enjoyKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 17-05-2011 o 16:51
Ostatnio edytowane przez samaron ; 25-05-2011 o 13:13
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)